PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرمالو ميوه‌اي ضد سرطان



s@ba
8th March 2010, 05:16 PM
خرمالو ميوه‌اي ضد سرطان
يك كارشناس تغذيه گفت: ‌خرمالو با دارا بودن رنگدانه‌هاي پلي فنوليك، خاصيت ضد سرطاني دارد.
يوسف نقيايي در گفت وگو با ايسنا، اظهار داشت: خرمالو ميوه‌اي است از سرزمين‌هاي خاور دور كه زيستگاه اصلي اين ميوه، كشورهاي چين و ژاپن است اما به مقدار فراوان در كشور ما كشت مي‌شود. بيشترين نقاط كشت خرمالو در سرزمين ما نوار ساحلي است اما به نسبت در همه جا كشت مي‌شود.
وي با بيان اين كه برخي از ميوه‌ها مانند موز و خرمالو وقتي به صورت كال چيده مي‌شوند بعد از مدتي مي‌رسند، افزود: ميوه خرمالو داراي 80 كيلو كالري انرژي است، اين ميوه جزو ‌ميوه‌هاي پر انرژي محسوب مي‌شود لذا افرادي كه به ويژه كه داراي اضافه وزن هستند نبايد در مصرف آن زياده روي كنند.
وي افزود: بيماران ديابتي به لحاظ دارا بودن قند فراوان در اين ميوه بايد از مصرف بيش از حد آن اجتناب كنند.
اين كارشناس تغذيه در خصوص تركيبات خرمالو عنوان كرد:‌ مقدار سديم اين ميوه مي‌تواند براي افرادي كه داراي فشار خون هستند مفيد باشد بدون اين كه روي فشار خون اين افراد تاثيري بگذارد.
وي با اشاره به مقدار قابل توجه پتاسيم موجود در خرمالو ياد آور شد: اين ميوه داراي 271 ميلي گرم پتاسيم در هر 100 گرم را به خود اختصاص مي‌دهد و پتاسيم بالا براي بيماران قلبي - عروقي حائز اهميت است.
نقيايي با بيان اين كه خرمالو داراي مقدار قابل توجه پكتين است،خاطرنشان كرد: پكتين يكي از فيبرهاي محلول در آب است كه باعث كاهش چربي‌هاي بدن و چربي‌هاي محلول در خون مي‌شود.
وي با بيان اين كه خرمالو را مي‌توان در حالت‌هاي نيمه پخته تا كاملا پخته مصرف كرد، افزود: ميوه خرمالو هرچه بيشتر برسد پكتين آن كمتر مي‌شود لذا توصيه مي‌شود براي استفاده بيشتر از پكتين نبايد خرمالو بيش از اندازه برسد.
وي با اشاره به اين كه ‌وجود اسيدهايي كه در اين ميوه وجود دارد خاصيت اين ميوه را به صورت اسيدي در مي‌آورد، افزود: عمده‌ترين اسيدهايي كه در اين ميوه وجود دارد اسيد ماليك، ‌اسيد تارتاريك و اسيد سيتريك است.
وي افزود: اين اسيدها باعث هضم بهتر غذا و نيز جذب بهتر بعضي از تركيبات غذايي مثل آهن و روي ‌شده و افزايش جذب را در پي دارد.
نقيايي با اشاره به مقدار بتاكاروتن به عنوان پيشتاز ويتامين a در اين ميوه گفت: ميزان بتاكاروتن در اين ميوه بستگي به حالت مصرف خرمالو دارد.
اين كارشناس تغذيه در پايان ياد آور شد: وجود رنگدانه‌هاي پلي فنوليك در ميوه خرمالو خاصيتي ضد سرطاني دارد.

سلامت نیوز

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد