PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هويج، چربي خون را تا 20 درصد كاهش مي‌دهد



s@ba
8th March 2010, 05:16 PM
هويج، چربي خون را تا 20 درصد كاهش مي‌دهد
هويج، چربي خون را 10 تا 20 درصد كاهش مي‌دهد.
هويج مي‌تواند كلسترول خون را كاهش دهد. علاوه بر آن نوشيدن يك ليوان آب هويج، سبب كاهش سميت و كاهش اثر كلسترول بد خون در انسداد شريان‌ها مي‌شود.
همچنين، هويج در صورتي كه قبل از غذا ميل شود، موجب كاهش اشتها شده و در رژيم‌هاي لاغري كاربرد دارد.
لازم به ذكر است، مهمترين مصارف درماني هويج عبارتند از درمان اسهال، ضعف بينايي، كاهنده چربي مضر خون، درمان سوختگي،‌ دفع سنگ كليه،‌ تقويت رشد بدن و تقويت عمومي بدن در دوران نقاهت بيماري‌ها مي‌باشد.

salamatnews.com

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد