PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دايي: هر موقع براي كريمي دعوت‌نامه فرستادم او اظهارنظر كند

s@ba
6th March 2010, 09:39 PM
سرمربي پرسپوليس گفت: کريمي براي بازگشت به پرسپوليس نظرش را گفته است اما هرموقع براي او دعوت‌نامه فرستادم اظهارنظر کند.

علي دايي پس از پيروزي يک بر صفر مقابل فولاد خوزستان تصريح کرد: بازي خوبي انجام داديم. بازيکنان ما با يک بازي منطقي در بيشتر مواقع بازي کنترل ميدان را در اختيار داشتند. ما تيم بوديم و خوشبختانه توانستيم از موقعيت‌هاي خود استفاده کرده و بازي را با پيروزي پشت‌سر بگذاريم.
سرمربي پرسپوليس با اشاره به اينکه حيف بود اين بازي را نبريم افزود: بازيکنان پرسپوليس در اين ديدار دستورات من را بخوبي اجرا کردند و به 3 امتياز حياتي اين ديدار که به آن نياز داشتيم رسيديم.
دايي اظهار داشت: در اين بازي مقابل جلالي قرار گرفتم. او بزرگتر من است که توانسته فولاد را متحول کند و اين برد براي من بسيار ارزشمند بود.
سرمربي پرسپوليس تاکيد کرد: در بازي‌ها ما به اين مورد کاري نداريم که در تهران بازي داريم يا خارج از تهران. فقط برد مي‌خواهيم چون واقعاً تيم يکدل است. چه آنهايي که در پرسپوليس بازي مي‌کنند و چه آنهايي که بازي نمي‌کنند دلشان براي پرسپوليس مي‌تپد.
دايي با اعلام اينکه جواب محبت هواداران را مي‌دهيم ادامه داد: ما به آنها دين داريم و بدهکارشان هستيم و اميدوارم در آينده نتايج خوبي کسب کنيم.
وي در مورد اظهارنظر علي کريمي که گفته بود اگر به پرسپوليس برگردم با دايي به مشکل برخواهم خورد تأکيد کرد: احترام خاصي براي کريمي قائل هستم او نظر خودش را گفته است اما هر زماني براي کريمي دعوت‌نامه فرستادم او پاسخ دعوت‌نامه‌ام را بدهد.
دايي در مورد نظر جلالي که گفته بود پرسپوليس در اين ديدار موقعيت زيادي نداشت اظهار داشت: او دوباره فيلم بازي را ببيند. من نمي‌خواهم جوابش را بدهم اما در طول 90 دقيقه موقعيت‌هاي زيادي را روي دروازه فولاد خلق کرديم.
وي در مورد کاشاني گفت: او زحمات زيادي کشيده است و پرسپوليس بدون کاشاني معنا ندارد. به خصوص در اين شرايط حساس حضور کاشاني براي پرسپوليس حياتي است.

فوتبال3

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد