توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال شیوه ها ی درمان بد خلقی و ضعف اعصاب
kamanabroo
4th March 2010, 12:19 AM
سلام
چند وقتیه که این سوال رو از من پرسیدن ، و تا جایی که میشد از طریق مذهبی یک سری راه ها رو برای درمان بد خلقی و تنگی اعصاب و ضعف اعصاب پیدا کردم.
اما دوست داشتم بدونم از نظر روانشناسی این عارضه ( بد خلقی) چه ریشه هایی می تونه داشته باشه؟
و راه های درمانش رو در چه چیزهایی می دونه؟
ممنون
AvAstiN
14th March 2010, 08:37 PM
سلام
چند وقتیه که این سوال رو از من پرسیدن ، و تا جایی که میشد از طریق مذهبی یک سری راه ها رو برای درمان بد خلقی و تنگی اعصاب و ضعف اعصاب پیدا کردم.
اما دوست داشتم بدونم از نظر روانشناسی این عارضه ( بد خلقی) چه ریشه هایی می تونه داشته باشه؟
و راه های درمانش رو در چه چیزهایی می دونه؟
ممنون
اول از همه يه عذر خواهي بابت اينكه دير جواب سوالتو رو ميدم
هر سري يادم مي رفت :-??
نظريههاي مختلفي در توضيح منشا پرخاشگري وجود دارند.فرويد، پرخاشگري را امري غريزي ميداند و معتقد است پرخاشگري از درون منشا گرفته و تا حدودي براي همه انسانها خوشايند است. نظريههاي آموزش اجتماعي، پرخاشگري را رفتاري اكتسابي ميدانند و معتقدند افراد با ديدن پرخاشگري ديگران اين رفتار را ياد ميگيرند.
پرخاشگري چه غريزي باشد و چه اكتسابي، طريقه بروز آن و رفتارهاي ناشي از خشم، مواردي هستند كه ما از محيط اطرافمان فرا ميگيريم. بهطور مثال خوردن عملي كاملا غريزي است اما آداب خوردن، اينكه كي، چطور و چه چيزي بخوريم مواردي هستند كه ما از محيط اطرافمان ياد ميگيريم. بروز احساسات از جمله خشم بهوسيله رفتارهايي صورت ميگيرد كه قابل آموزش بوده و براساس واكنشهاي محيط در فرد تثبيت ميشوند.
با توجه به موارد گفته شده، راه حلهاي متفاوتي براي كنترل خشم ميتوان ارائه نمود. مكاتبي كه ريشه مشكل را در گذشته فرد ميدانند، معتقدند كه با اصلاح رابطه فرد با برخي از تجربيات مهم گذشته، رفتارهاي پرخاشگرانه كاهش خواهند يافت. از سوي ديگر، مكاتبي كه مدلهاي رفتاري آموخته شده را هدف قرار ميدهند سعي ميكنند با اصلاح مدل ابراز خشم در فرد ، مشكل را حل نمايند. در اين شيوه مدل بهكار رفته توسط فرد ، تحليل شده و مدل مناسبتري به او ارايه ميشود. البته تمامي اين اعمال با مشاركت خود فرد و در اغلب موارد توسط خودش ، به تنهايي انجام ميشود.
البته در مواردي هم تجويز دارو توصيه مي شه .
( در اين گونه افراد تمايل زيادي به مصرف خودسرانه دارو ديده مي شه كه توصيه مي شه به هيچ عنوان بدون تجوويز دكتر دارو مصرف نكنن )
@};-@};-@};-@};-
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.