Mina_Mehr
1st March 2010, 06:55 PM
مصرف ماهی طول عمر را بیشتر میکند
یک عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت:«ماهی با کاهش کلسترول بد خون، جلوگیری از انسداد عروق و کاهش بیماریهای قلبی، باعث افزایش طول عمر و سلامت در انسانها میشود.»
دکتر ناصر کلانتری در گفتگو با خبرنگار سامانه خبری «سلامتنیوز»، اظهار داشت:«بدن انسان به طور روزانه به پروتیین حیوانی نیاز دارد تا بتواند مقدار آهن و اسیدهای آمینه مهم مورد نیاز خود را تامین کند.»
وی افزود: «پروتیئن حیوانی در گوشت سایر حیوانات و ماکیان وجود دارد ولی ماهی به دلیل داشتن منابع ریز مغذی از اهمیت بالاتری برخوردار است.»
این متخصص تغذیه تصریح کرد:«ید موجود در خاک همراه باران شسته و وارد آب دریاها میشود و به همین دلیل ماهی منبع بسیار خوبی از این عنصر به شمار میرود.»
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت:«روغن بدن ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 و امگا6 میباشد که با وجود نیاز اندک برای بدن انسان حیاتی و مورد نیاز است.»
کلانتری اظهار داشت:«اسیدهای چرب امگا3 و امگا6 باعث کاهش التهاب بدن، تقویت سیستم مرکزی اعصاب، کاهش کلسترول بد خونL.D.L) )، افزایش کلسترول مفید خونH.D.L)) و کاهش بیماریهای قلبی و عروقی میشود.»
وی ادامه داد:«بر اساس تحقیقات انجام شده، میزان شیوع بیماریهای قلبی و عروقی در کشورهای حاشیه دریاها مانند ژاپن، مالدیو و کشورهای حاشیه مدیترانه که رژیم دریایی همراه با مصرف سبزی دارند در سطح بسیار پایین و ناچیز است.»
این متخصص تغذیه تصریح کرد:«ماهی با کاهش کلسترول بد خون، جلوگیری از انسداد عروق و کاهش بیماریهای قلبی، باعث افزایش عمر و سلامت در انسانها خواهد شد.»
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه، کمبود ویتامین Aدر سیستم ایمنی بدن اختلال ایجاد میکند بیان داشت:«همچنین روغن کبد ماهی سرشار از ویتامین A است و کسانیکه که روغن ماهی و کبد آن را مصرف کنند در برابر بیماریهای عفونی و ویروسهای تنفسی مقاوم میشوند.»
کلانتری خاطر نشان کرد:«مصرف ماهی در بهبود و درمان گرفتاریهای مغزی و مشکلات ساختار مغز از جمله پیش فعالی و اختلالات رفتاری کودکان مفید میباشد و با توجه به اینکه، اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 در تکامل سیستم مرکزی عصب مفید است به زنان باردار توصیه میشود مصرف ماهی را در رژیم غذایی خود قرار دهند.»
www.salamatnews (http://www.salamatnews)
یک عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت:«ماهی با کاهش کلسترول بد خون، جلوگیری از انسداد عروق و کاهش بیماریهای قلبی، باعث افزایش طول عمر و سلامت در انسانها میشود.»
دکتر ناصر کلانتری در گفتگو با خبرنگار سامانه خبری «سلامتنیوز»، اظهار داشت:«بدن انسان به طور روزانه به پروتیین حیوانی نیاز دارد تا بتواند مقدار آهن و اسیدهای آمینه مهم مورد نیاز خود را تامین کند.»
وی افزود: «پروتیئن حیوانی در گوشت سایر حیوانات و ماکیان وجود دارد ولی ماهی به دلیل داشتن منابع ریز مغذی از اهمیت بالاتری برخوردار است.»
این متخصص تغذیه تصریح کرد:«ید موجود در خاک همراه باران شسته و وارد آب دریاها میشود و به همین دلیل ماهی منبع بسیار خوبی از این عنصر به شمار میرود.»
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت:«روغن بدن ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 و امگا6 میباشد که با وجود نیاز اندک برای بدن انسان حیاتی و مورد نیاز است.»
کلانتری اظهار داشت:«اسیدهای چرب امگا3 و امگا6 باعث کاهش التهاب بدن، تقویت سیستم مرکزی اعصاب، کاهش کلسترول بد خونL.D.L) )، افزایش کلسترول مفید خونH.D.L)) و کاهش بیماریهای قلبی و عروقی میشود.»
وی ادامه داد:«بر اساس تحقیقات انجام شده، میزان شیوع بیماریهای قلبی و عروقی در کشورهای حاشیه دریاها مانند ژاپن، مالدیو و کشورهای حاشیه مدیترانه که رژیم دریایی همراه با مصرف سبزی دارند در سطح بسیار پایین و ناچیز است.»
این متخصص تغذیه تصریح کرد:«ماهی با کاهش کلسترول بد خون، جلوگیری از انسداد عروق و کاهش بیماریهای قلبی، باعث افزایش عمر و سلامت در انسانها خواهد شد.»
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه، کمبود ویتامین Aدر سیستم ایمنی بدن اختلال ایجاد میکند بیان داشت:«همچنین روغن کبد ماهی سرشار از ویتامین A است و کسانیکه که روغن ماهی و کبد آن را مصرف کنند در برابر بیماریهای عفونی و ویروسهای تنفسی مقاوم میشوند.»
کلانتری خاطر نشان کرد:«مصرف ماهی در بهبود و درمان گرفتاریهای مغزی و مشکلات ساختار مغز از جمله پیش فعالی و اختلالات رفتاری کودکان مفید میباشد و با توجه به اینکه، اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 در تکامل سیستم مرکزی عصب مفید است به زنان باردار توصیه میشود مصرف ماهی را در رژیم غذایی خود قرار دهند.»
www.salamatnews (http://www.salamatnews)