matrix
1st March 2010, 03:46 PM
قانون دو جمله
در فارسی ارتباط دو جمله با "که" برقرار می شود. ترجمه که در انگلیسی " that " می باشد. باید توجه داشت که " that و که" در جمله های فارسی وانگلیسی قابل حذف هستند
.
I know .........................You come
من می دانم. ....... تو می آیی
I know that you come
من می دانم که می آیی.
در دوحالت زیر در انگلیسی به جای " that " از " to" استفاده می کنیم.
l
1- چنانچه فاعلهای دو جمله یکی باشند، فاعل جمله دوم حذف وبه جای آن to قرار میگیرد
.
I want ..................... I go
من می خواهم. ............ من می روم
I want to go
من می خواهم که بروم.
2- چنانچه مفعول جمله اول فاعل جمله دوم باشد. فاعل جمله دوم حذف و به جای آن to قرار میگیرد.
I want you. ................ You go
I want you to go
من از شما می خواهم بروید.
توجه 1: چنانچه فعل جمله دوم منفی باشد. فاعل و فعل منفی جمله دوم را حذف و از مصدر منفی یعنی not to استفاده می کنیم
.
I want you........................ You don't go
I want you not to go
از شما می خواهم نروید.
توجه 2: چنانچه در حالتهای فوق فعل جمله دوم یک فعل کمکی باشد، برای ایجاد ارتباط بین دو جمله از That استفاده می کنیم
.
I know ............... I can teach
I know that I can teach
در فارسی ارتباط دو جمله با "که" برقرار می شود. ترجمه که در انگلیسی " that " می باشد. باید توجه داشت که " that و که" در جمله های فارسی وانگلیسی قابل حذف هستند
.
I know .........................You come
من می دانم. ....... تو می آیی
I know that you come
من می دانم که می آیی.
در دوحالت زیر در انگلیسی به جای " that " از " to" استفاده می کنیم.
l
1- چنانچه فاعلهای دو جمله یکی باشند، فاعل جمله دوم حذف وبه جای آن to قرار میگیرد
.
I want ..................... I go
من می خواهم. ............ من می روم
I want to go
من می خواهم که بروم.
2- چنانچه مفعول جمله اول فاعل جمله دوم باشد. فاعل جمله دوم حذف و به جای آن to قرار میگیرد.
I want you. ................ You go
I want you to go
من از شما می خواهم بروید.
توجه 1: چنانچه فعل جمله دوم منفی باشد. فاعل و فعل منفی جمله دوم را حذف و از مصدر منفی یعنی not to استفاده می کنیم
.
I want you........................ You don't go
I want you not to go
از شما می خواهم نروید.
توجه 2: چنانچه در حالتهای فوق فعل جمله دوم یک فعل کمکی باشد، برای ایجاد ارتباط بین دو جمله از That استفاده می کنیم
.
I know ............... I can teach
I know that I can teach