PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راههای ترويج ساديسم ،،، 50 راه

PiXiE
28th February 2010, 12:40 PM
50 راه مختلف جهت آموختن سادیسم !!! (همون کرم ریختن) :

راه ۱: روزهای تعطيل مثل بقيه روزها ساعتتون رو كوك كنين تا همه از خواب بپرن! ﴿اين روش برای افرادی كه غير از ساديسم ، رگه هايی از مازوخيسم هم دارن پيشنهاد ميشه!﴾

راه ۲: سر چهارراه وقتی چراغ سبز شد دستتون رو روی بوق بذارين تا جلويی ها زودتر راه بيفتن!

راه ۳: وقتی می خواين برين دست به آب ، با صدای بلند به اطلاع همه برسونين!

راه ۴: وقتی از كسی آدرسی رو ميپرسين بلافاصله بعد از جواب دادنش جلوی چشمش از يه نفر ديگه بپرسين!

راه ۵: كرايه تاكسی رو بعد از پياده شدن و گشتن تمام جيبهاتون ، به صورت اسكناس هزاری پرداخت كنين!

راه ۶: همسرتون رو با اسم همسر قبليتون صدا بزنين!

راه ۷: جدول نيمه تمام دوستتون رو حل كنين!

راه ۸: توی اتوبان و جاده روی لاين منتهی اليه سمت چپ با سرعت ۵۰ كيلومتر در ساعت حركت كنين!

راه ۹: وقتی عده زيادی مشغول تماشای تلويزيون هستن مرتب كانال رو عوض كنين!

راه ۱۰: از بستنی فروشی بخواين كه اسم ۵۴ نوع از بستنيها رو براتون بگه!

راه ۱۱: در يك جمع ، سوپ يا چايی رو با هورت كشيدن نوش جان كنين!

راه ۱۲: به كسی كه دندون مصنوعی داره بلال تعارف كنين!

راه ۱۳: وقتی از آسانسور پياده ميشين دكمه های تمام طبقات رو بزنين و محل رو ترك كنين!

راه ۱۴: وقتی با بچه ها بازی فكری می كنين سعی كنين از اونها ببرين!

راه ۱۵: موقع ناهار توی يك جمع ، جزئيات تهوع و ﴿گلاب به روتون﴾ استفراغی كه چند روز پيش داشتين رو با آب و تاب تعريف كنين!

راه ۱۶: ايده های ديگران رو به اسم خودتون به كار ببرين!

راه ۱۷: بوتيك چی رو وادار كنين شونصد رنگ و نوع مختلف پيراهنهاش رو باز كنه و نشونتون بده و بعد بگين هيچكدوم جالب نيست و سريع خارج بشين!

راه ۱۸: شمعهای كيك تولد ديگران رو فوت كنين!

راه ۱۹: اگه سر دوستتون طاسه مرتب از آرايشگرتون تعريف كنين!

راه ۲۰: وقتی كسی لباس تازه می خره بهش بگين خيلی گرون خريده و سرش كلاه رفته!

راه ۲۱: صابون رو هميشه كف وان حمام جا بذارين!

راه ۲۲: روی ماشينتون بوقهای شيپوری نصب كنين!

راه ۲۳: وقتی دوستتون رو بعد از يه مدت طولانی می بينين بگين چقدر پير شده!

راه ۲۴: وقتی كسی در يك جمع جوك تعريف می كنه بلافاصله بگين خيلی قديمی بود!

راه ۲۵: چاقی و شكم بزرگ دوستتون رو مرتب بهش يادآوری كنين!

راه ۲۶: بادكنك بچه ها رو بتركونين!

راه ۲۷: مرتب اشتباهات لغوی و گرامری ديگران هنگام صحبت رو گوشزد كنين و بخندين!

راه ۲۸: وقتی دوستتون موهای سرش رو كوتاه می كنه بهش بگين كه موی بلند بيشتر بهش مياد!

راه ۲۹: بچه جيغ جيغوی خودتون رو به سينما ببرين!

راه ۳۰: كليد آپارتمان طبقه ۱۳ تون رو توی ماشين جا بذارين و وقتی به در آپارتمان رسيدين يادتون بياد! ﴿اين راه هم جنبه هايی از مازوخيسم در بر داره!﴾

راه ۳۱: ايميل های فورواردی دوستتون رو هميشه برای خودش فوروارد كنين!

راه ۳۲: توی كنسرتهای موسيقی بزرگ و هنری ، بی موقع دست بزنين!

راه ۳۳: هر جايی كه می تونين ، آدامس جويده شده تون رو جا بذارين! ﴿توی دستكش دوستتون بهتره!﴾

راه ۳۴: حبه قند نيمه جويده و خيستون رو دوباره توی قنددون بذارين!

راه ۳۵: نصف شبها با صدای بلند توی خواب حرف بزنين!

راه ۳۶: دوستتون كه پاش توی گچه رو به فوتبال بازی كردن دعوت كنين!

راه ۳۷: عكسهای عروسی دوستتون رو با دستهای چرب تماشا كنين!

راه ۳۸: پيچهای كوك گيتار دوستتون رو كه ۵ دقيقه ديگه اجرای برنامه داره حداقل ۲۷۰ درجه در جهات مختلف بچرخونين!

راه ۳۹: با يه پيتزا فروشی تماس بگيرين و شماره تلفن پيتزا فروشی روبروييش كه اونطرف خيابونه رو بپرسين!

راه ۴۰: شيشه های سس گوجه فرنگی و هات سس فلفل رو عوض كنين!

راه ۴۱: موقع عكس رسمی انداختن برای هر كس جلوتونه شاخ بذارين!

راه ۴۲: توی ظرفهای آجيل برای مهموناتون فقط پسته ها و فندقهای دهان بسته بذارين!

راه ۴۳: شونصد بار به دستگاه پيغام گير تلفن دوستتون زنگ بزنين و داستان خاله سوسكه رو تعريف كنين!

راه ۴۴: توی روزهای بارونی با ماشينتون با سرعت از وسط آبهای جمع شده رد بشين!

راه ۴۵: توی جای كارت دستگاههای عابر بانك چوب كبريت فرو كنين!

راه ۴۶: جای برچسبهای قرمز و آبی شيرهای آب توالت هتل ها رو عوض كنين!

راه ۴۷: يكی از پايه های صندلی معلم يا استادتون رو لق كنين!

راه ۴۸: توی مهمونی ها مرتب از بچه چهار ساله تون بخواين كه هر چی شعر بلده بخونه!

راه ۴۹: چراغ توالتی كه مشتری داره و كليد چراغش بيرونه رو خاموش كنين!

راه ۵۰: ورقهای جزوه ء ۳۰۰ صفحه ای دوستتون كه ازش گرفتين زيراكس كنين رو قاطی پاتی بذارين ، يه بر هم بزنين ، بعد بهش پس بدين

امیدوارم از کرم ریختن خوشتون اومده باشه

:)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):))

آبجی
28th February 2010, 01:49 PM
امیدوارم از کرم ریختن خوشتون اومده باشه:-o بله ؟؟؟

يه سوال : اون وقت خوشت مياد كه يه نفر هم همين كارا رو سرت بياره {i dont want to see}

يه چيزي بگم منم چند تا از اين كارا كردم {tongue} خيلي خوبه پيشنهاد ميكنم كه شما هم چند تاشون رو امتحان كنيد {big green}

چند تا هم من ميذارم كه انجامش بديد به عنوان تمرين روزانه ;)

PiXiE
28th February 2010, 01:57 PM
:-o بله ؟؟؟

يه سوال : اون وقت خوشت مياد كه يه نفر هم همين كارا رو سرت بياره {i dont want to see}

يه چيزي بگم منم چند تا از اين كارا كردم {tongue} خيلي خوبه پيشنهاد ميكنم كه شما هم چند تاشون رو امتحان كنيد {big green}

چند تا هم من ميذارم كه انجامش بديد به عنوان تمرين روزانه ;)

به به ... چه شود ؟!!!!......

آبجی
28th February 2010, 02:19 PM
راه حل اول : يه جوراب رو كه شونصد ساله نشستيد رو كادو كنيد و روز تولد دوست تون بهش بديد ( اگه سوراخ هم باشه كه خيلي بهتره )
راه حل دوم : روي گل رزي كه ميخواين هديه بديد مقداري فلفل قرمز بريزيد ( اين كه خدايي خيلي خوب جواب ميده )
راه حل سوم : در نمكدون و فلفل توي سلف دانشگاه رو نيمه باز كنيد (هر چند قديمي شده ولي هنوزم جواب ميده )
راه حل چهارم : نزديك پله ها يه ليوان اب ناقابل بريزيد ( البته كفپوش بايد سراميك باشه )
راه حل پنجم : خب اين مختص اعضاي خانواده هست شامپو رو كف حموم بريزيد البته سعي كنيد با خوهر يا برادرتون اين كار رو انجام بديد چون بقيه عواقبش پاي خودتونه ( اين رو خودم تست شده ){i dont want to see}
راه حل ششم : با توجه به روز چهار شنبه سوري اگر مواد منفجره داريد وقتي در خانه اي باز بود به داخل خانه پرت كرده فرار كنيد :))
راه حل هفتم : وقتي دوست تون حواسش نيست به طور وحشتناكي بترسونيدش
راه حل نهم : ماشين باباتون رو وقتي كه ميدوني بهش خيلي خيلي احتياج داره بر داريد ببريد دانشگاه يا ...
راه حل دهم :به چشمي ايفون همسايه تون ادامس بچسبونيد و بعد زنگ خونه شون رو بزنيد
راه حل يازدهم : دست كنيد تو اب اكواريوم و ماهي ها رو دنبال كنيد ( اينو خودم براي اذيت كردن مامانم تو خونه خيلي انجام ميدادم تا وقتي كه ماهي مون فهميد كه گوشت خواره و دستم رو گاز گرفت {worried} ديگه دستم رو نبردم ولي اين ماهي تزييني ها خيلي خوبه چون هنوزم امتحانشون رو پس ميدن .
راه حل دوازدهم : اگه تو خونه تون پرنده داريد مخصوصا قناري مدام بهش بگين گنجشك :)) بعد ببينيد اعضاي خانوداه چه عكس العملي انجام ميدن {big green}
راه حل سيزدهم : شب ساعت 2يا3 نيم شب داد بكشيد و بگويد كابوس ديدم
راه حل چهاردهم : از اين حيوانات ژله اي ( رتيلش ) باشه كه خيلي بهتره شب بعد اينكه همه خوابيدن ببريد بذارين روي كليد برق دستشويي ( به به فكر كن طرف خوابه ميخواد كليد برق رو بزنه كه {i dont want to see} :)))
راه حل پانزدهم : به دوست تون كه بينيشو عمل كرده بگيد بيني شون خيلي بد شده
راه حل شانزدهم : جزوه 600 صفحه اي دوست تون رو براي كپي بگيريد و موقع تحويل دادن همه رو با هم قاطي پاتي كنيد و بهش بديد .

فعلا اينا يادم اومد فكر كنم به كارام يادم اومد بازم ميگم {big green}

hoora
28th February 2010, 02:19 PM
خیلی با حال و مخصوصا آموزندست!!!!!!!!!!!!!!!
ولی حیف واسم کهنه شده

آبجی
28th February 2010, 02:25 PM
خیلی با حال و مخصوصا آموزندست!!!!!!!!!!!!!!!
ولی حیف واسم کهنه شده

نه بابا فكر ميكني حورا جون هميشه جديده چون هر فردي يه عكس العملي نشون ميده {big green}

kab
28th February 2010, 02:30 PM
راه حل سوم : در نمكدون و فلفل توي سلف دانشگاه رو نيمه باز كنيد (هر چند قديمي شده ولي هنوزم جواب ميده )
{big green}

یه بار همین کار رو کردم
واقعا از وجود خودم خجالت کشیدم {worried}
تا دو سه روز از عذاب وجدان غذا نخوردم
پیشنهاد میکنم قبل از انجام این کارها اول خودتون رو جای شخص مقابل بذارید
ببینید اگه این کار رو با خود شما بکنن چقدر ناراحت میشید؟

PiXiE
28th February 2010, 07:01 PM

رو زنگ خونشون چسب نواری بچسبونید حالش بیشتره (امتحان شده هستش:)))

این دیگه ته سادیسم هستش :-j!!!

راه حل چهاردهم : از اين حيوانات ژله اي ( رتيلش ) باشه كه خيلي بهتره شب بعد اينكه همه خوابيدن ببريد بذارين روي كليد برق دستشويي ( به به فكر كن طرف خوابه ميخواد كليد برق رو بزنه كه {i dont want to see} :)))

:-&:-&:-&

ته ضدحال !! بیچاره شکست عشقی میخوره !!!=((

راه حل شانزدهم : جزوه 600 صفحه اي دوست تون رو براي كپي بگيريد و موقع تحويل دادن همه رو با هم قاطي پاتي كنيد و بهش بديد .

تکراری بود !!! فقط یه 300 تا به ورقه های من اضافه کردی !!!{big green}
پیشنهاد میکنم امتحانش کنید خیلی حال میده وقتی قیافه ی دوستت بعد دیدن جزوشو میبینی !!!:))

همینا گریه طرف رو درمیاره !!!:))

امير آشنا
28th February 2010, 09:22 PM
:-ss
آخه اينا چيه به هم ياد ميدين ؟ تفريح قحطه ؟ :-??:-ss

kab
28th February 2010, 09:35 PM
کاملا با آقای دکتر موافقم

PiXiE
28th February 2010, 09:51 PM

به جون دکی خیلی حال میده !!!{big green}

البته این تاپیک بیشتر برا اینه که بچه ها بخونن و شاد بشن ... جنبه بد آموزی نداره ...;)

ریپورتر
28th February 2010, 11:06 PM
سلام عجب تاپیک توپی زدین منم که مرکز این اعمال ویران کننده{big green}
توی خوابگاه بودیم من به دوستم پیشنهاد دادم توی شیشه عسل ریکا بریزیم ریکا هم عین عسل بود رنگش
صبح که شد یکی از دوستام که تنبل بود خودش رو زد به خواب تا کمک نکنه دوستم سفره رو انداخت من هم گفتم بیاید صبحانه بنده خدا بلند شد یک قاشق ریکا پر کرد و خوابالو گذاشت تو دهنش جاتون خالی قورت که داد چنان دادی کشید که خوابگاه به لرزش در اومد سریع اب نمک دادیم خورد{big green}
تا شب حباب از دهنش بیرون میومد ولی خودمونیم دیگه از ترس ما شده بود بچه فعال اتاق{big green}

PiXiE
1st March 2010, 12:24 AM
سلام عجب تاپیک توپی زدین منم که مرکز این اعمال ویران کننده{big green}
توی خوابگاه بودیم من به دوستم پیشنهاد دادم توی شیشه عسل ریکا بریزیم ریکا هم عین عسل بود رنگش
صبح که شد یکی از دوستام که تنبل بود خودش رو زد به خواب تا کمک نکنه دوستم سفره رو انداخت من هم گفتم بیاید صبحانه بنده خدا بلند شد یک قاشق ریکا پر کرد و خوابالو گذاشت تو دهنش جاتون خالی قورت که داد چنان دادی کشید که خوابگاه به لرزش در اومد سریع اب نمک دادیم خورد{big green}
تا شب حباب از دهنش بیرون میومد ولی خودمونیم دیگه از ترس ما شده بود بچه فعال اتاق{big green}

:)):)):)) یادم باشه اگه به خوابگاه راه پیدا کردم ازش استفاده کنم :)):)):))

آبجی
1st March 2010, 12:49 AM

نه اقا امیر
داریم از خاطراتمون برای هم میگیم خب چیه میشه {big green}
بقیه اش مونده خب :-?

B O S S
1st March 2010, 08:19 AM
خوبه ;)
تاپیک سادیسمیها هم راه افتاد
ببینیم دیگه کی خودش رو لو میده :-?
:))

آبجی
1st March 2010, 11:19 AM
خوبه ;)
تاپیک سادیسمیها هم راه افتاد
ببینیم دیگه کی خودش رو لو میده :-?
:))

{big green} به به حالا ساديسمي هم شديم دستت درد نكنه اقا مهدي

خب داريم شيطنت ها مون رو ميگيم ديگه :">

البته اگه من بخوام بگم كه جا نميشه خودش يه تالاره ;))

ولي خب هر وقت كه وقت كنم ميام يه سري به اين تاپيك ميزنم شما هم خجالت نكشيد بيان بگيد ;;) .

B O S S
2nd March 2010, 07:28 AM
{big green} به به حالا ساديسمي هم شديم دستت درد نكنه اقا مهدي

خب داريم شيطنت ها مون رو ميگيم ديگه :">

البته اگه من بخوام بگم كه جا نميشه خودش يه تالاره ;))

ولي خب هر وقت كه وقت كنم ميام يه سري به اين تاپيك ميزنم شما هم خجالت نكشيد بيان بگيد ;;) .

خوبه
اصلا خجالت هم نکش ... {shame on you}

;)){big green}

آبجی
2nd March 2010, 11:30 AM
خوبه
اصلا خجالت هم نکش ... {shame on you}

;)){big green}

نه براي چي خجالت بكشم {big green} خجالت نداره كه ;))

منظورم به دوستان بود كه سري به اين تاپيك ميزنند ولي شيطنت هاشون رو نميگن {big green}

*میترا*
3rd March 2010, 10:54 AM
راه حل اول : يه جوراب رو كه شونصد ساله نشستيد رو كادو كنيد و روز تولد دوست تون بهش بديد ( اگه سوراخ هم باشه كه خيلي بهتره )
راه حل دوم : روي گل رزي كه ميخواين هديه بديد مقداري فلفل قرمز بريزيد ( اين كه خدايي خيلي خوب جواب ميده )
راه حل چهارم : نزديك پله ها يه ليوان اب ناقابل بريزيد ( البته كفپوش بايد سراميك باشه )
راه حل پنجم : خب اين مختص اعضاي خانواده هست شامپو رو كف حموم بريزيد البته سعي كنيد با خوهر يا برادرتون اين كار رو انجام بديد چون بقيه عواقبش پاي خودتونه ( اين رو خودم تست شده ){i dont want to see}
راه حل ششم : با توجه به روز چهار شنبه سوري اگر مواد منفجره داريد وقتي در خانه اي باز بود به داخل خانه پرت كرده فرار كنيد :))
راه حل هفتم : وقتي دوست تون حواسش نيست به طور وحشتناكي بترسونيدش
راه حل نهم : ماشين باباتون رو وقتي كه ميدوني بهش خيلي خيلي احتياج داره بر داريد ببريد دانشگاه يا ...
راه حل يازدهم : دست كنيد تو اب اكواريوم و ماهي ها رو دنبال كنيد ( اينو خودم براي اذيت كردن مامانم تو خونه خيلي انجام ميدادم تا وقتي كه ماهي مون فهميد كه گوشت خواره و دستم رو گاز گرفت {worried} ديگه دستم رو نبردم ولي اين ماهي تزييني ها خيلي خوبه چون هنوزم امتحانشون رو پس ميدن .
راه حل دوازدهم : اگه تو خونه تون پرنده داريد مخصوصا قناري مدام بهش بگين گنجشك :)) بعد ببينيد اعضاي خانوداه چه عكس العملي انجام ميدن {big green}

{big green} خيلي باحاله اين كارا. اينقدر ميچسبه كه نگووووو{tongue}{big green}

آبجی
3rd March 2010, 11:51 AM
{big green} خيلي باحاله اين كارا. اينقدر ميچسبه كه نگووووو{tongue}{big green}

اون كه بله حسابي خوبه خوب بدو ميترا جونم تو هم شاهكار هاتو بنويس كه منتظرم 8->

*میترا*
3rd March 2010, 11:05 PM
اون كه بله حسابي خوبه خوب بدو ميترا جونم تو هم شاهكار هاتو بنويس كه منتظرم 8->

بايد مرور كنم ببينم كدوم آموزنده ست اونارو بگم وگرنه كار دستمون ميده{big green}{big green}{big green}

آبجی
3rd March 2010, 11:38 PM
بايد مرور كنم ببينم كدوم آموزنده ست اونارو بگم وگرنه كار دستمون ميده{big green}{big green}{big green}

نه بابا نمیخواد همه رو بگو مخصوصا اونا که دز شیطنتش بالاتره بهتره ;))

PiXiE
28th April 2010, 11:11 AM
به به چه جو خوبيه / ميچسبه كباب كوبيده ....:))

بروبچ هويججوري ادامه بديد كه منم دارم ميام ...

آبجی
28th April 2010, 01:19 PM
به به چه جو خوبيه / ميچسبه كباب كوبيده ....:))

بروبچ هويججوري ادامه بديد كه منم دارم ميام ...

اره خب پس برو فعلا چند پرس سفارش بده برای نهار /:) نه دیگه نشد داداش باید بیای چون میخوایم سری جدیدشو رو خودت تست بزنیم {big green} من موافقم میدونم یه نفر دیگه هم پایه هست ;) بــــــــــــــــــدو بیا که منتظرما :)>-

PiXiE
2nd July 2010, 11:01 AM
خوب كنكور هم تموم شد ...

و اما كارهاي جديد جهت ساديسم :

*بريد كافي نت و كارهاي زير را انجام بديد :

- آدامس جويده شده رو بچسبونيد به web كامپيوترش ...[nishkhand]

- wallpapar كامپيوترش رو عوض كنيد و يه عكس چندش بذاريد ...[nishkhand]

- بعد از اينكه كاراتون تموم شد ويندوز سيستمشو پاك كنيد و بزنيد به چاك ...[nishkhand][nishkhand][nishkhand]

ساناز فرهیدوش
18th July 2010, 12:16 AM
[nadidan]

* Robo milad *
8th July 2011, 12:58 PM
[shaad]

ارغنون
8th July 2011, 04:11 PM
دوستت تو اتاق خوابه آروم درو باز کن.اسپیکر و بذار تو اتاق درو ببند.بعد برو بیرون ضبط و روشن کن صدا رو تا ته زیاد کن…

با دوستتان برید سونا، استخر ، با هم یک کمد بگیرید ، بعد از مدتی به بهانه دستشویی بروید و لباستان را بپوشید و لباس او را هم بردارید و برید ، این روش تست شده فقط چند تا فحش می دن، اتفاق خاصه دیگه ای نمیفته

همیشه آدرس درست بده ولی وقتی ماشینش راه افتاد با دوستاتون بلند بزنید زیر خنده تا اون طرف فکر کنه سر کار گذاشتینش

بچه ها یک کم بیشتر تعریف کنن همه کمتر خجالت بکشن[khejalat]

*WIZARD*
9th July 2011, 06:32 AM
نیلو تو هم ..............؟!

ارغنون
9th July 2011, 11:49 AM
نیلو تو هم ..............؟!

مگه من چمه؟[soal][khejalat]

*WIZARD*
9th July 2011, 11:58 AM
هیچی چیزیت نیست
ولی تو و این کارا؟![negaran]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد