PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آنفولانزا هنوز قرباني مي گيرد!

AvAstiN
27th February 2010, 08:05 PM
امروز يه خبر خيلي بد شنيدم كه حالم خيلي گرفته شد smilee_new1 (11)

يكي از دانشجوياي سال آخر به علت ابتلا به آنفولانزاي نوع آ ، فوت كرد sh_omomi37

ايشون بيماري قلبي داشتند البته
ولي به هر حال اين يه هشداره واسه هممون باشه كه هواي خودمون رو بيشتر داشته باشيم و بدونيم كه آنفولانزا هنوز دور و برمون هست sh_omomi60

hoora
27th February 2010, 08:12 PM
من واقعا متاسفم

moji5
27th February 2010, 08:15 PM
خدا رحمتشون کنه.
مثل اینکه ول کن نیست این انفولانزا

AvAstiN
27th February 2010, 08:17 PM
الان چند وقته كه فوكوس نيست ديگه رو آنفولانزا و اكثرا بي توجهيم بهش

Mina_Mehr
27th February 2010, 08:20 PM
آره متأسفانه آنفولانزا ريشه كن كه نشده هيچ تازه انواع ديگه ي اون هم وارد ايران شده و بايد رعايت بهداشت رو فراموش نكنيم{worried}

kab
27th February 2010, 10:39 PM
خداوند رحمتشون کنه
این خیلی بده
واقعا چه کسی جواب خانواده اون بنده خدا رو میده؟
یکی که چند سال زحمت میکشه تا در خدمت مردم کشورش باشه بعد به دلیل بی مسولیتی بعضی از مثلا مدیران مملکت باید جون خودش رو از دست بده
یکی از افراد خانواده ما هم ناراحتی قلبی داره
زمانی که این بیماری شایع شد
قرار بود به کسانی که به واکسن اون نیاز دارن خیلی زود تر از دیگران تزریق بشه
خنده دار بود ولی هر کجای شهر رو گشتم پیدا نکردم
حتی هلال احمر هم نداشت
جالب تر اینکه توی بازار سیاه به تعداد زیاد وجود داشت
واقعا چه کسی جواب گوی این مسائله ؟

kamanabroo
27th February 2010, 11:33 PM
من هم متاسفم
خدا رحمتش کنه

این مسئله تحریم و ... توی واردات واکسن آنفلو آنزا تاثیر زیادی داشت...

AvAstiN
28th February 2010, 03:49 PM
خداوند رحمتشون کنه
این خیلی بده
واقعا چه کسی جواب خانواده اون بنده خدا رو میده؟
یکی که چند سال زحمت میکشه تا در خدمت مردم کشورش باشه بعد به دلیل بی مسولیتی بعضی از مثلا مدیران مملکت باید جون خودش رو از دست بده
یکی از افراد خانواده ما هم ناراحتی قلبی داره
زمانی که این بیماری شایع شد
قرار بود به کسانی که به واکسن اون نیاز دارن خیلی زود تر از دیگران تزریق بشه
خنده دار بود ولی هر کجای شهر رو گشتم پیدا نکردم
حتی هلال احمر هم نداشت
جالب تر اینکه توی بازار سیاه به تعداد زیاد وجود داشت
واقعا چه کسی جواب گوی این مسائله ؟

كسايي كه در معرض خطرن بايد بيشتر موظب خودشون باشن
به نظر من در اين چور مواقع اگه بخوايم دنبال مقصر بگرديم و بگيم تقصير اين بود و كوتاهي از اين بود و اين جور حرفا ، زمان رو از دست داديم
هرچند كه بايد ببينيم كجاي سيكل معيوبه !
تو بازار سياه اكثر واكسنهايي كه به اسم آنفولانزاي نوع آ مي فروشن ، واكسن آنفولانزاي فصليه
ضمن اينكه اكثر واكسنهاي بازار سياه تاريخ مصرفشون گذشته !!

امير آشنا
28th February 2010, 08:04 PM
ممنون از خبري كه داديد . البته واقعا جاي تاسف و ناراحتي داره اتفاقات اين چنيني به خصوص كه خودم هم چندين مورد شاهد اون بودم . خيلي احساس خوبي دارم از اينكه دوستانم رو تا اين حد حساس و دلسوز مي بينم ولي خب نبايد فراموش كنيم كه آنفولانزاي نوع آ يا همون خوكي به صورت پاندمي ( همه گيري جهاني ) دراومده و طبعا با اين وضعيت ، اتفاق ناراحت كننده مشابه با وجود تلخي هر چقدر هم كه اصول بهداشتي و اقدامات پيشگيرانه و قرنطينه اي به دقت انجام بشه تا حدودي اجتناب ناپذيره هرچند كه قطعا مي تونيم ميزان بروز اين موارد رو كاهش بديم .
نكته اي كه به نظرم مسوولين بهداشتي در تبيين اون براي جامعه كوتاهي كردن اينه كه آنفولانزاي خوكي بر اساس مدل هاي تاييد شده اپيدميولوژي مطمئنا سال ها در جهان و طبيعتا در كشور ما حضور خواهد داشت و حتي بر اساس برآوردهاي انجام شده اين امكان وجود داره كه در موج هاي بعدي اين بيماري تا يك سوم جمعيت كشور رو هم مبتلا كنه !!! با وجود اين توصيفات ، همه ما به عنوان افراد تحصيلكرده و ان شاالله اثرگذار وظيفه داريم آمادگي خود و اطرافيانمون رو براي مواجهه با بحران هاي اين چنيني بالا ببريم و البته مسوولين بهداشتي هم موظفند آگاهي هاي لازم رو بدون سانسور و مصلحت انديشي هاي نابجا در اختيار جامعه قرار بدن تا مردم هم خودشون رو در حالت آماده باش حفظ كنند

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد