AvAstiN
25th October 2008, 01:27 PM
خواصخوراکیها- معمولا خوردن تنقلات، عذاب وجدان به دنبال دارد و كابوس چاقي، لذت خوردن آنها را از بين ميبرد.
اما اگر انتخابي هوشمندانه داشته باشيم، ميتوانيم ضمن لذت بردن از خوردن تنقلات، به سلامت بدن و افزايش طول عمر خود كمك كنيم.
به گفته پزشكان، آجيل يكي از سالمترين تنقلات است كه ضمن برخورداري از طعمي خوب و عامه پسند، درصد قابل توجهي از نياز بدن به املاح و ويتامينها را تامين ميكند. براي مثال، خوردن يك مشت آجيل در روز به افزايش قدرت ماهيچهها كمك ميكند.
همچنين آمينواسيد موجود در دانهها و آجيل با بيماريهاي قلبي مقابله كرده و در افزايش كارايي مغز موثر است. از سوي ديگر آجيل با در اختيار داشتن اسيدهاي چرب امگا- 3 و مقدار قابل توجهي ويتامين e ، به جنگ پيري ميرود.
به گفته پزشكان روند پير شدن سلولها پس از 35 سالگي آغاز ميشود. در اين زمان پوست خاصيت ارتجاعي خود را از دست داده و ماهيچهها شل ميشوند كه يكي از خواص آجيل و دانهها مقابله با اين روند است.
البته توجه داشته باشيد كه نبايد درمصرف آجيل به خصوص آجيلهاي شور زياده روي كرد زيرا در اين صورت به جاي مقابله با پيري، عمر خود را كوتاه ميكنيم.
اما اگر انتخابي هوشمندانه داشته باشيم، ميتوانيم ضمن لذت بردن از خوردن تنقلات، به سلامت بدن و افزايش طول عمر خود كمك كنيم.
به گفته پزشكان، آجيل يكي از سالمترين تنقلات است كه ضمن برخورداري از طعمي خوب و عامه پسند، درصد قابل توجهي از نياز بدن به املاح و ويتامينها را تامين ميكند. براي مثال، خوردن يك مشت آجيل در روز به افزايش قدرت ماهيچهها كمك ميكند.
همچنين آمينواسيد موجود در دانهها و آجيل با بيماريهاي قلبي مقابله كرده و در افزايش كارايي مغز موثر است. از سوي ديگر آجيل با در اختيار داشتن اسيدهاي چرب امگا- 3 و مقدار قابل توجهي ويتامين e ، به جنگ پيري ميرود.
به گفته پزشكان روند پير شدن سلولها پس از 35 سالگي آغاز ميشود. در اين زمان پوست خاصيت ارتجاعي خود را از دست داده و ماهيچهها شل ميشوند كه يكي از خواص آجيل و دانهها مقابله با اين روند است.
البته توجه داشته باشيد كه نبايد درمصرف آجيل به خصوص آجيلهاي شور زياده روي كرد زيرا در اين صورت به جاي مقابله با پيري، عمر خود را كوتاه ميكنيم.