PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصرف چای داغ سرطان‌زاست



آبجی
27th February 2010, 03:27 PM
چاقی و افزایش وزن را از عوامل خطر سرطان‌ها عنوان كرد و با اشاره به نقش تغذیه در بروز سرطان‌ها نسبت به مصرف مایعات داغ و غذاهای نامطمئن هشدار داد.
دكتر رمضانی در گفتگو با ایسنا، چاقی و افزایش وزن را از دیگر عوامل خطر سرطان‌ها عنوان كرد و گفت: ‌افراد چاق و دارای وزن اضافه در معرض خطر بسیاری از سرطان‌ها از جمله كولون، كلیه، اندومتر رحم، ‌تخمدان، پانكراس و حتی سرطان معده قرار دارند.
وی تاكید كرد: جلوگیری از چاقی نه تنها مبارزه با سرطان بلكه مبارزه با بسیاری از بیماری‌های غیرواگیر از جمله بیماری‌های قلبی عروقی، فشار خون، بیماری‌های مفصلی و سكته‌های مغزی است.
دكتر رمضانی تغذیه را از دیگر عوامل خطر سرطان‌ها عنوان كرد و گفت:‌ تغذیه ارتباط زیادی با بروز سرطان‌ها دارد.
به عنوان مثال مصرف چای داغ سرطان زاست؛ این در حالی است كه در بسیاری از استان‌های كشور فرهنگ مصرف چای داغ جا افتاده است.بر این اساس فرهنگسازی در جهت پرهیز از مصرف چاغ داغ ضروری است.
دكتر رمضانی وجود نیتریت در مواد غذایی را سرطان‌زا عنوان كرد و گفت: وجود نیتریت در آب و استفاده از آن به عنوان ماده نگهدارنده در مواد غذایی سرطان‌زاست. برنج دودی و ماهی دودی نیز غذاهای ایمنی نیستند و ثابت شده با بسیاری از سرطان‌ها ارتباط دارند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد