AvAstiN
24th October 2008, 09:59 PM
جام جم آنلاين: نوشيدن روزانه يك ليوان شير ميتواند نقش مهمي در كاهش ابتلا به سرطان روده و حملات قلبي و مغزي داشته باشد. كلسيم زياد موجود در شير ابتلا به اين بيماري را تا 12 درصد كاهش ميدهد.
دانشمندان رژيم 5 هزار نفر را تحت كنترل قرار دادند كه سرطان روده هزار نفر از آنان شناسايي شد كه در بدن 500 نفر از آنها كه روزانه شير مينوشيدند، خطر كمتري در ابتلا به سرطان روده يافتند.
مصرف شير در پيشگيري از حملات قلبي نيز موثر است؛ نوشيدن شير احتمال حمله قلبي و سكته مغزي را كاهش ميدهد.
اين مطالعه نشان ميدهد در كساني كه بيشترين ميزان نوشيدن شير را داشتند، احتمال بيماري قلبي 13 درصد و سكته مغزي 17 درصد كمتر از كساني بود كه كم شير ميخوردند يا اصلا شير نميخورند.
در ايرلند نتايج يك ارزيابي جديد نشان داده است يك سوم دختران به اندازه كافي كلسيم دريافت نميكنند كه اين امر شرايط ابتلا به پوكي استخوان را در آينده فراهم ميسازد. افزايش كلي در مصرف شير در جامعه به رفع مشكلات عمدهاي در آينده كمك ميكند.
دانشمندان رژيم 5 هزار نفر را تحت كنترل قرار دادند كه سرطان روده هزار نفر از آنان شناسايي شد كه در بدن 500 نفر از آنها كه روزانه شير مينوشيدند، خطر كمتري در ابتلا به سرطان روده يافتند.
مصرف شير در پيشگيري از حملات قلبي نيز موثر است؛ نوشيدن شير احتمال حمله قلبي و سكته مغزي را كاهش ميدهد.
اين مطالعه نشان ميدهد در كساني كه بيشترين ميزان نوشيدن شير را داشتند، احتمال بيماري قلبي 13 درصد و سكته مغزي 17 درصد كمتر از كساني بود كه كم شير ميخوردند يا اصلا شير نميخورند.
در ايرلند نتايج يك ارزيابي جديد نشان داده است يك سوم دختران به اندازه كافي كلسيم دريافت نميكنند كه اين امر شرايط ابتلا به پوكي استخوان را در آينده فراهم ميسازد. افزايش كلي در مصرف شير در جامعه به رفع مشكلات عمدهاي در آينده كمك ميكند.