Mina_Mehr
24th February 2010, 09:42 PM
مردم همچنان نانهاي سنتي را ميپسندند
http://www.hamshahrionline.ir/images/upload/news/posc/8812/nan-1205.jpg (http://www.hamshahrionline.ir/News/?id=108954)- نان صنعتي گرانتر از نان سنتي است و به همين دليل مردم از آن استقبال نميكنند. با وجود تلاش دولت براي توسعه نان صنعتي، بيشتر مردمكشور همچنان نانهاي سنتي را به نانهاي صنعتي ترجيح ميدهند و به راحتي نميتوان ذائقه مردم را در مورد مصرف نان تغيير داد. علاوه بر ذائقه مردم، قيمت نان نيز در گرايش مردم به نان سنتي اثرگذار است. هماكنون توليد نان صنعتي با آرد آزاد صورت ميگيرد اما نان سنتي همچنان از آرد يارانهاي برخوردار است.
به گفته كارشناسان، نميتوان يكباره ذائقه مردم را تغيير داد بلكه بايد نانهاي سنتي و صنعتي در كنار هم توليد شوند و نياز مردم را پاسخگو باشند. در حال حاضر بيشتر رستورانها و بيمارستانها از نان سنتي استفاده ميكنند كه البته بهتدريج ميتوان به سمت استفاده بيشتر از نانهاي صنعتي حركت كرد. به گفته دبير انجمن نانصنعتي استان تهران، هماكنون فقط 4درصد نانهاي مصرفي كشور صنعتي هستند.
محسن لزوميان در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران افزود: تاكنون توجه زيادي به توليد نانهاي صنعتي در كشور نشده و به تبع، فرهنگسازي مناسبي در مورد مصرف اين نان صورت نگرفته است. وي ادامه داد: هنوز نان صنعتي جايگاه واقعي خود را در ميان مردم پيدانكرده است كهاين مهم نياز به فرهنگسازي و حمايت بيشتر دولت از اين بخش دارد.
عضو هيأتمديره و دبير انجمن نان صنعتي استان تهران همچنين به دلايل كمبود استقبال مردم از نانهاي صنعتي اشاره كرد و افزود: بهدليل قيمت بالاي نانهاي صنعتي كه ناشي از نداشتن يارانه آرد است، مردم از نانهاي صنعتي كمتر استقبال ميكنند.لزوميان با اشاره به لزوم حمايت بيشتر دولت از بخش نانهاي صنعتي خاطرنشان كرد: اميدواريم با حمايتهاي بيشتر دولت و اهداي تسهيلات به فعالان اين بخش، مشكلات اين صنعت تا حدودي برطرف شود
http://www.hamshahrionline.ir/images/upload/news/posc/8812/nan-1205.jpg (http://www.hamshahrionline.ir/News/?id=108954)- نان صنعتي گرانتر از نان سنتي است و به همين دليل مردم از آن استقبال نميكنند. با وجود تلاش دولت براي توسعه نان صنعتي، بيشتر مردمكشور همچنان نانهاي سنتي را به نانهاي صنعتي ترجيح ميدهند و به راحتي نميتوان ذائقه مردم را در مورد مصرف نان تغيير داد. علاوه بر ذائقه مردم، قيمت نان نيز در گرايش مردم به نان سنتي اثرگذار است. هماكنون توليد نان صنعتي با آرد آزاد صورت ميگيرد اما نان سنتي همچنان از آرد يارانهاي برخوردار است.
به گفته كارشناسان، نميتوان يكباره ذائقه مردم را تغيير داد بلكه بايد نانهاي سنتي و صنعتي در كنار هم توليد شوند و نياز مردم را پاسخگو باشند. در حال حاضر بيشتر رستورانها و بيمارستانها از نان سنتي استفاده ميكنند كه البته بهتدريج ميتوان به سمت استفاده بيشتر از نانهاي صنعتي حركت كرد. به گفته دبير انجمن نانصنعتي استان تهران، هماكنون فقط 4درصد نانهاي مصرفي كشور صنعتي هستند.
محسن لزوميان در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران افزود: تاكنون توجه زيادي به توليد نانهاي صنعتي در كشور نشده و به تبع، فرهنگسازي مناسبي در مورد مصرف اين نان صورت نگرفته است. وي ادامه داد: هنوز نان صنعتي جايگاه واقعي خود را در ميان مردم پيدانكرده است كهاين مهم نياز به فرهنگسازي و حمايت بيشتر دولت از اين بخش دارد.
عضو هيأتمديره و دبير انجمن نان صنعتي استان تهران همچنين به دلايل كمبود استقبال مردم از نانهاي صنعتي اشاره كرد و افزود: بهدليل قيمت بالاي نانهاي صنعتي كه ناشي از نداشتن يارانه آرد است، مردم از نانهاي صنعتي كمتر استقبال ميكنند.لزوميان با اشاره به لزوم حمايت بيشتر دولت از بخش نانهاي صنعتي خاطرنشان كرد: اميدواريم با حمايتهاي بيشتر دولت و اهداي تسهيلات به فعالان اين بخش، مشكلات اين صنعت تا حدودي برطرف شود