PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر غلام پيرواني استعفا داد

AvAstiN
22nd October 2008, 10:13 PM
همشهر ي آنلاين:
غلامحسين پيرواني بر عدم بازگشتش به مقاومت سپاسي پس از استعفا تاكيد كرد.

به گزارش ايسنا؛ سرمربي تيم فوتبال مقاومت سپاسي شيراز كه پس از باخت به ذوب‌آهن در كنفرانس خبري سخن مي‌گفت، افزود: تماشاگران نسبت به ما كم‌لطف بودند. حالا هفته يازدهم است هنوز خيلي تا پايان فصل مانده است. من استعفاي خودم را به سرهنگ جعفري (مديرعامل باشگاه مقاومت) داده‌ام و امروز به طور قطع از مقاومت خداحافظي مي‌كنم.

وي تاكيد كرد: به دليل جو مسموم استاديوم استعفا دادم. امروز به بازيكنان و مربيان تيم ما از سوي تماشاگران توهين شد.

پيرواني گفت: به خود من توهين نشد. من از ترس اينكه آبرويم را ببازم امروز از مقاومت خداحافظي مي‌كنم.

وي در پاسخ به سوالي كه آيا خيلي احساسي و زود تصميم نمي‌گيريد؟ گفت: نه! من را از همين حالا روي نيمكت مقاومت نمي‌بينيد. تا پايان فصل هم به هيچ تيمي نمي‌روم براي هيچ تيمي هم كيسه ندوخته‌ام. من كاسب نيستم، من عاشقم.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد