تاری
22nd February 2010, 04:28 PM
یارب
؟!
!
"معروف است که پزشکان به کساني که از درد مفاصل رنج ميبرند، داشتن يک دستبند مسي را توصيه ميکنند و دليل اين امر را هم کمبود يونهاي مسي در خون ذکر ميکنند که با تماس دستبندهاي مسي با پوست بخشي از اين کمبود جبران شده و از درد مفاصل کاسته ميشود.
از سوي ديگر محققين، يکي از علتهاي بروز بيماري آلزايمر را رسوب يونهاي آلومينيوم در مغز عنوان ميکنند.
تا چند دهه پيش، مردم کشور ما رسم داشتند براي پخت غذا مخصوصاً خورشت و آش از قابلمههاي مسي استفاده ميکردند و يک کفگير آهني داشتند به نام حسوم که موقع پخت غذا دائم درون آن قرار ميگرفت ...
هيچکس نميدانست چرا بايد اين کفگير درون قابلمه مسي قرار بگيرد، فقط ميدانستند براي پخت غذا خيلي لازم ميباشد.
علتش اینه که بدن (مخصوصاً مغز) براي سلامت و نشاط و کنترل اسيدلاکتيک و کورتيزول به ٦ ميليارد يون مس نياز دارد و به همين نسبت يون آهن.
کمبود يون مس باعث ميشه شما دائم احساس رخوت و خواب آلودگي و کسالت کنيد و مدام دهندره کنيد. در ضمن هيچ کارخانه داروئي نميتونه از يون يک عنصر براي شما قرص تهيه کنه ... و اوني که مثلاً به اسم قرص آهن به خورد شما ميدهند شامل مولکول آهن هستش که براي بدن هيچ کاربردي نداره.
ولي تا اين جا بدونيد که غذا موقع پخت در درون قابلمه مسي، از يون آزاد شده اين ظرف استفاده ميکند و در بدن شما فوقالعاده احساس نشاط و انرژي ايجاد ميکنه ديگه از اون دهندرگي و خميازه و کسالت خبري نيست و باعث طول عمر مفيد و سلامتي جسمي مخصوصاً براي خانمها نزديک به دوران عادت ماهيانه دارد.
ولي يک دفعه توي دهه ٥٠ از اين نون خشکيها اومدند و داد ميزدند (قابلمه مسي ..... کفگير آهني خريداريم .....) و با يک قيمت مناسب اين قابلمهها را خريدند و به جاش قابلمه آلومينيومي ميدادند که بهش ميگفتند روحي.
بعدش هم که الان ظرفهاي استيل و تفلون و ... اومد که مدعي هستند غذا توش زود ميپزه و به کف ظرف نميچسبه. ولي مردم ما خبر ندارند که همين يونهاي مضر در اين ظروف عامل سرطان هستند و به راحتي يون سرب و آلومينيوم و ..... ميتونند در جا، يک کودک ٦ ماهه را ظرف يک سال به بيماريهاي کمبود خوني و سرطان و يک فرد بزرگسال را در طي ٥ سال به بيماريهاي کبدي و خوني و طحال دچار کند و بعدش هم سرطان.
براي پخت غذا (مخصوصاً غذاهاي آبکي) از قابلمه مسي و کفگير آهني استفاده کنید. حداقل براي يک بار هم شده تا ظرف سه روز اثر آن را روي بدن خودتون ببينيد.
حالا جالبه توي شمال ايران موقع پخت خورشت (مخصوصاً فسنجون) يک تيکه آهن يا نعل اسب مياندازند وسط خورشت تا حسابي رنگ بگيره ..... اين کار باعث آزاد شدن يونهاي آهن و سلامتي بدن ميشود. اگر دقت کنيد مردم مازندران و گيلان تقريباً در حد صفر دچار بيماريهاي خوني و سرطان خون ميشوند.
فرهنگ پختن غذا در ظروف مسی از سالیان سال در روستاهای آذربایجان رواج داشته است . و متاسفانه با روی کار آمدن ظروف دیگر کمتر از ظروف مسی استفاده می شود."
سخن اینجاست که در این عصر کنونی چه نوع ظرفی واقعا کم ضرر هست برای سلامتی.
....
؟!
!
"معروف است که پزشکان به کساني که از درد مفاصل رنج ميبرند، داشتن يک دستبند مسي را توصيه ميکنند و دليل اين امر را هم کمبود يونهاي مسي در خون ذکر ميکنند که با تماس دستبندهاي مسي با پوست بخشي از اين کمبود جبران شده و از درد مفاصل کاسته ميشود.
از سوي ديگر محققين، يکي از علتهاي بروز بيماري آلزايمر را رسوب يونهاي آلومينيوم در مغز عنوان ميکنند.
تا چند دهه پيش، مردم کشور ما رسم داشتند براي پخت غذا مخصوصاً خورشت و آش از قابلمههاي مسي استفاده ميکردند و يک کفگير آهني داشتند به نام حسوم که موقع پخت غذا دائم درون آن قرار ميگرفت ...
هيچکس نميدانست چرا بايد اين کفگير درون قابلمه مسي قرار بگيرد، فقط ميدانستند براي پخت غذا خيلي لازم ميباشد.
علتش اینه که بدن (مخصوصاً مغز) براي سلامت و نشاط و کنترل اسيدلاکتيک و کورتيزول به ٦ ميليارد يون مس نياز دارد و به همين نسبت يون آهن.
کمبود يون مس باعث ميشه شما دائم احساس رخوت و خواب آلودگي و کسالت کنيد و مدام دهندره کنيد. در ضمن هيچ کارخانه داروئي نميتونه از يون يک عنصر براي شما قرص تهيه کنه ... و اوني که مثلاً به اسم قرص آهن به خورد شما ميدهند شامل مولکول آهن هستش که براي بدن هيچ کاربردي نداره.
ولي تا اين جا بدونيد که غذا موقع پخت در درون قابلمه مسي، از يون آزاد شده اين ظرف استفاده ميکند و در بدن شما فوقالعاده احساس نشاط و انرژي ايجاد ميکنه ديگه از اون دهندرگي و خميازه و کسالت خبري نيست و باعث طول عمر مفيد و سلامتي جسمي مخصوصاً براي خانمها نزديک به دوران عادت ماهيانه دارد.
ولي يک دفعه توي دهه ٥٠ از اين نون خشکيها اومدند و داد ميزدند (قابلمه مسي ..... کفگير آهني خريداريم .....) و با يک قيمت مناسب اين قابلمهها را خريدند و به جاش قابلمه آلومينيومي ميدادند که بهش ميگفتند روحي.
بعدش هم که الان ظرفهاي استيل و تفلون و ... اومد که مدعي هستند غذا توش زود ميپزه و به کف ظرف نميچسبه. ولي مردم ما خبر ندارند که همين يونهاي مضر در اين ظروف عامل سرطان هستند و به راحتي يون سرب و آلومينيوم و ..... ميتونند در جا، يک کودک ٦ ماهه را ظرف يک سال به بيماريهاي کمبود خوني و سرطان و يک فرد بزرگسال را در طي ٥ سال به بيماريهاي کبدي و خوني و طحال دچار کند و بعدش هم سرطان.
براي پخت غذا (مخصوصاً غذاهاي آبکي) از قابلمه مسي و کفگير آهني استفاده کنید. حداقل براي يک بار هم شده تا ظرف سه روز اثر آن را روي بدن خودتون ببينيد.
حالا جالبه توي شمال ايران موقع پخت خورشت (مخصوصاً فسنجون) يک تيکه آهن يا نعل اسب مياندازند وسط خورشت تا حسابي رنگ بگيره ..... اين کار باعث آزاد شدن يونهاي آهن و سلامتي بدن ميشود. اگر دقت کنيد مردم مازندران و گيلان تقريباً در حد صفر دچار بيماريهاي خوني و سرطان خون ميشوند.
فرهنگ پختن غذا در ظروف مسی از سالیان سال در روستاهای آذربایجان رواج داشته است . و متاسفانه با روی کار آمدن ظروف دیگر کمتر از ظروف مسی استفاده می شود."
سخن اینجاست که در این عصر کنونی چه نوع ظرفی واقعا کم ضرر هست برای سلامتی.
....