A.L.I
22nd February 2010, 09:14 AM
علي كشاورز مدير گروه تغذيه دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: ظروف استيل و پيركس بهترين ظروف براي پخت انواع غذاها هستند. مدير گروه تغذيه دانشگاه علوم پزشكي تهران در گفتگو با فارس، افزود: ظروف پيركس از انواع بلور با نوعي عمليات حرارتي تنشزدايي (دماي 620 تا 630 درجه سانتيگراد) و با افزودن نوعي ماده با نام تجاري «بوراكس» به مواد اوليه توليد ميشوند. وي گفت: طبخ غذا در ظروف پيركس بسيار بهتر است، زيرا تقريباً تمام انواع غذاها را ميتوان در آنها درست كرد و مواد اسيدي يا بازي، روي آنها تأثيري ندارند. مدير گروه تغذيه دانشگاه علوم پزشكي تهران اضافه كرد: بايد به اين نكته دقت شود كه پيركس، حرارت را به خوبي، ولي بهطور غير يكنواخت منتقل ميكند. بنابراين بايد دقت كرد كه اين ظروف با المنتهاي برقي و حرارت بسيار زياد بهصورت مستقيم تماس نداشته باشند، بلكه در مايكروويو يا اجاق گاز به شكل غير مستقيم حرارت ببينند. كشاورز افزود: ظروف استيل از تركيب آهن و فلزات ساخته ميشوند كه ظروف استيل از بهترين ظروف مناسب براي پخت و پز غذا است و تنها نكتهاي كه در مورد اين ظروف بايد گفت اين است كه غذاهاي اسيدي و نمكي را به مدت طولاني در ظروف استيل نگهداري نشود.
منبع : خبرگزاری جام جم آنلاین
منبع : خبرگزاری جام جم آنلاین