Mina_Mehr
20th February 2010, 02:40 PM
http://64.130.220.65/Thumbnails/pics/1384/5/Social/wh120-123.jpg (http://www.isna.ir/ISNA/PicView.aspx?Pic=Pic-1490149-1&Lang=P)خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بهداشت و درمان - خانواده
مصرف زياد مواد شيرين باعث خوابآلودگي، كمطاقتي و بيحوصلگي ميشود و ولع افراد را به مصرف مواد قندي بيشتر ميكند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) واحد علوم پزشکي ايران، دكتر ضياءالدين مظهري، متخصص تغذيه و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي ايران با بيان اين مطلب اظهار داشت: انواع شيريني، كيك، آب نبات، نوشابه يا آبميوههاي شيرين شده، قهوه و كاكائو، سطح گلوگز خون را افزايش ميدهند.
وي گفت: افزايش سطح گلوكز خون موجب تحريك و ترشح بيشتر انسولين ميشود كه با سرازير شدن انسولين به جريان خون سرعت انتقال گلوكز به درون سلولها بيشتر ميشود و باعث افت سطح قند خون و كاهش فشار خون ميشود.
اين متخصص تغذيه اضافه كرد: افت سطح قند خون و كاهش فشارخون فرد را دچار خوابآلودگي، كمطاقتي و بيحوصلگي ميكند و ولع وي را به مصرف مواد قندي بيشتر ميكند كه اين موضوع نه تنها باعث كاهش يادگيري ميشود بلكه زمينه چاقي و افزايش وزن را در فرد ايجاد ميكند.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي ايران يادآور شد: انجير، انگور، پرتقال، زغال اخته، زردآلود، سيب، شاتوت، توتفرنگي و خرما در عملكرد مغز، اعصاب و سلامت كلي جسم تاثيرگذار است.
دكتر مظهري تصريح كرد: سبزيها در سلامت بدن، عملكرد مغز و اعصاب تأثيرگذار است و توصيه ميشود 500 تا 700 گرم يا 5 تا 7 واحد در روز به صورت خام يا پخته مصرف شود ولي سبزيهايي مانند اسفناج، ريحان، نعناع، كاهو، گل كلم، پياز، چغندر، زنجبيل تازه، هويج، كرفس و شلغم اثر مؤثر و ويژهاي بر توان يادگيري دارد و باعث آرامش ميشود.
سرويس: بهداشت و درمان - خانواده
مصرف زياد مواد شيرين باعث خوابآلودگي، كمطاقتي و بيحوصلگي ميشود و ولع افراد را به مصرف مواد قندي بيشتر ميكند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) واحد علوم پزشکي ايران، دكتر ضياءالدين مظهري، متخصص تغذيه و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي ايران با بيان اين مطلب اظهار داشت: انواع شيريني، كيك، آب نبات، نوشابه يا آبميوههاي شيرين شده، قهوه و كاكائو، سطح گلوگز خون را افزايش ميدهند.
وي گفت: افزايش سطح گلوكز خون موجب تحريك و ترشح بيشتر انسولين ميشود كه با سرازير شدن انسولين به جريان خون سرعت انتقال گلوكز به درون سلولها بيشتر ميشود و باعث افت سطح قند خون و كاهش فشار خون ميشود.
اين متخصص تغذيه اضافه كرد: افت سطح قند خون و كاهش فشارخون فرد را دچار خوابآلودگي، كمطاقتي و بيحوصلگي ميكند و ولع وي را به مصرف مواد قندي بيشتر ميكند كه اين موضوع نه تنها باعث كاهش يادگيري ميشود بلكه زمينه چاقي و افزايش وزن را در فرد ايجاد ميكند.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي ايران يادآور شد: انجير، انگور، پرتقال، زغال اخته، زردآلود، سيب، شاتوت، توتفرنگي و خرما در عملكرد مغز، اعصاب و سلامت كلي جسم تاثيرگذار است.
دكتر مظهري تصريح كرد: سبزيها در سلامت بدن، عملكرد مغز و اعصاب تأثيرگذار است و توصيه ميشود 500 تا 700 گرم يا 5 تا 7 واحد در روز به صورت خام يا پخته مصرف شود ولي سبزيهايي مانند اسفناج، ريحان، نعناع، كاهو، گل كلم، پياز، چغندر، زنجبيل تازه، هويج، كرفس و شلغم اثر مؤثر و ويژهاي بر توان يادگيري دارد و باعث آرامش ميشود.