PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر تخريب خواص ضد سرطاني كلم بروكلي بر اثر جوشاندن



Mina_Mehr
18th February 2010, 02:24 AM
http://www.hamshahrionline.ir/images/upload/news/posc/8811/broccoli100-1128-frj.jpg (http://www.hamshahrionline.ir/News/?id=108400)با جوشاندن اين سبزي، به خواص ضد سرطاني آن،‌ آسيبي جدي وارد خواهد شد. طي يافته‌هاي اخير محققان در دانشگاه وارويك انگلستان، جوشاندن سبزي‌جاتي از قبيل كلم بروكلي ، كلم سبز و گل كلم آسيبي جدي به خواص ضد سرطاني اين سبزي وارد مي‌كند.
طي اين تحقيق، محققان دريافتند، با جوشاندن، بخارپز كردن و نيز مايكروويو نمودن انواع مختلف اين سبزي، صدمات شديدي بر محتواي گلوكوزينولات‌هاي مهم آن‌ها وارد مي‌شود.
براي مثال محتواي كل گلوكوزينولات بروكلي، با 30 دقيقه جوشاندن 77 درصد، گل كلم،
75 درصد و كلم سبز 65 درصد كاهش مي‌يابد و اين در حالي است كه ساير روش‌هاي پخت چنين تاثير مخربي بر محتواي گلوكوزينولات وارد نمي‌كنند.
منبع: همشهري آنلاين

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد