s@ba
17th February 2010, 08:54 PM
مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در ساخت ظروف تفلون از کادمیوم استفاده میشود که مصرف غذا در این ظروف احتمال سرطان، کوتاهی قد، ضایعات پوستی و کمخونی را افزایش میدهد.
علی کشاورز با بیان این که ظروف تفلون از مادهای به نام پلیتترافلوئوراتیلن(ptfe) ساخته شده است که این ماده در واقع نوعی پوشش نچسب و عایق الکتریسیته است، گفت: ظروف تفلون هم مقاومت حرارتی بالایی دارد و هم مقاومت شیمیایی خوبی در مقابل اسیدها و بازها دارد. تفلون در مقایسه با پوششهای نچسب دیگر، از بالاترین ضریب نچسبی برخوردار است.
مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: در تهیه ظروف تفلون از کادمیوم استفاده میشود که از فلزات سنگین است و در ظروفی که استاندارد نباشند، میزان این فلز بیشتر است.
کشاورز گفت: مصرف غذا در ظروف تفلون مخصوصاً ظروفی که مجدداً تفلون کاری شده باشد، باعث میشود که کادمیوم به مرور وارد غذا شود و احتمال سرطان، کوتاهی قد و ضایعات پوستی را افزایش میدهد.
وی افزود: همچنین کادمیوم در ساخت هموگلوبین دخالت میکند و باعث کمخونی میشود. از آنجا که احتمال ورود کادمیوم به بدن از طریق ظروف تفلونی که هنگام پخت و پز آسیب دیدهاند (کشیدن قاشق یا شستن غلط)، بیشتر است، بنابراین تأکید میشود از ظروفی که تفلون آنها کاملا سالم است، استفاده شود.
منبع: فارس
علی کشاورز با بیان این که ظروف تفلون از مادهای به نام پلیتترافلوئوراتیلن(ptfe) ساخته شده است که این ماده در واقع نوعی پوشش نچسب و عایق الکتریسیته است، گفت: ظروف تفلون هم مقاومت حرارتی بالایی دارد و هم مقاومت شیمیایی خوبی در مقابل اسیدها و بازها دارد. تفلون در مقایسه با پوششهای نچسب دیگر، از بالاترین ضریب نچسبی برخوردار است.
مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: در تهیه ظروف تفلون از کادمیوم استفاده میشود که از فلزات سنگین است و در ظروفی که استاندارد نباشند، میزان این فلز بیشتر است.
کشاورز گفت: مصرف غذا در ظروف تفلون مخصوصاً ظروفی که مجدداً تفلون کاری شده باشد، باعث میشود که کادمیوم به مرور وارد غذا شود و احتمال سرطان، کوتاهی قد و ضایعات پوستی را افزایش میدهد.
وی افزود: همچنین کادمیوم در ساخت هموگلوبین دخالت میکند و باعث کمخونی میشود. از آنجا که احتمال ورود کادمیوم به بدن از طریق ظروف تفلونی که هنگام پخت و پز آسیب دیدهاند (کشیدن قاشق یا شستن غلط)، بیشتر است، بنابراین تأکید میشود از ظروفی که تفلون آنها کاملا سالم است، استفاده شود.
منبع: فارس