PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر هواپیمایی هما معجزه می کند!

diamonds55
22nd October 2008, 02:23 AM
هواپیمایی هما معجزه می کند!

سعید حسامی مديرعامل هما در گفتگو با جام جم از كيفيت هواپيماها و برخورد پرسنل پروازي و غيرپروازي تا تاخيرها و چالش‌هايي كه خدمات نامناسب به وجود مي‌آورند صحبت کرد. وی با تمام پرسش‌هایی که در زمینه عملكرد و آمار هما وجود دارد آن را مي‌ستايد و بر بهترین بودن تاکید دارد. اما اینکه چند درصد پرسنل و مسافران هما آن را مي‌پذيرند مشخص نیست.

به گزارش«فردا» سعید حسامی در این گفتگو در پاسخ به ادعای یکی از خبرگزاری ها در خصوص اینکه هما از نظر ايمني و كيفيت پروازي يكي از ته ‌جدولي‌ها است، آن را هدف قرار دادن منافع ملی عنوان کرد و گفت: يك سايتي با منشأ نامشخص پيدا شده و چنین ادعايي كرده كه اصلا ملاك نيست و من تكذيب مي‌كنم. در آنجا گفته شده كه رتبه ايمني و كيفي ما پايين است. من و شما هم مي‌توانيم سايت اينترنتي بزنيم و ادعا كنيم مثلا فلان شركت، فلان رتبه را مي‌گيرد؛ اما بايد بگوييم ملاك ما چيست و از چه راهي به اين نتيجه رسيده‌ايم.

وی در ادامه در خصوص عدم کیفیت سطح خدمات و گاهي غیر مودبانه بودن برخوردهاي پرسنل زميني با مهمانداران داخل هواپيما گفت: متاسفانه در ميان كاركنان ما افرادي اين‌چنين وجود دارند كه رفتارهايشان در شان و كلاس هما نيست، اما واقعا معدود هستند و بيشتر پرسنل هما افرادي شريف، مودب و خوش‌برخوردند. گاه مشكلات شغلي‌اي كه وجود دارد باعث بروز برخي برخورد‌ها مي‌شود. من به عنوان مديرعامل هما از تمام كساني‌كه برخورد نامناسبي با آنها صورت گرفته عذرخواهي مي‌كنم

بنا براین گزارش حسامی هواپیماهای هما را از نظر سطح ايمني بدون مشکل عنوان کرد و گفت: هواپيماهاي ما از نظر ايمني هيچ مشكلي ندارند. اين را اتحاديه اروپايي مي‌گويد. ما تمامي استانداردهاي پروازي‌ اتحاديه اروپايي را پشت سر گذاشته‌ايم. آنها فكر مي‌كردند با اين بازرسي‌ها ما را غافلگير مي‌كنند. خيال كرده بودند!‌ اگر مي‌دانستند نتيجه بازرسي‌هايشان به تاييد ما منجر مي‌شود، هرگز اين‌كار را نمي‌كردند؛ چرا كه به خودشان و دنيا ثابت شد پروازها و هواپيماهاي ما بدون اشكال است. آنها مي‌خواستند پروازهاي هما به اروپا را قطع كنند و به دنبالش هم بودند، اما نتوانستند. ما در این 50 سال فقط یک سانحه هوایی داشتیم.

مدیر عامل هواپیمایی هما در بحث گله مند بودن مسافران از خدمات فرودگاهي و تاخیرها این طور بیان کرد: من به ايرادات كار خودمان واقفم، اما واقعا اين‌گونه نبوده است. ما مثل بسياري شركت‌هاي ديگر خدماتمان را هنگام تاخير ارائه مي‌كنيم. كاهش تاخيرها با تعداد مسافر جابه‌جا شده رابطه عكس دارد و ما سعي در تنظيم آن داريم. با اين حال عرض مي‌كنم كه آمار عملكردي ما با همين شرايط به معجزه مي‌ماند. در اين شرايط دشوار تحريم ما معجزه كرده‌ايم.

سعید حسامي با اظهار تعجب از پرسشی در خصوص عدم تمایل ايرانياني كه در خارج كشور هستند و مي‌گويند پرواز با ساير خطوط هوايي دنيا را به مسافرت با هما ترجيح مي‌دهند گفت: من در فرودگاه‌هاي معتبر دنيا افرادي را ديده‌ام كه وقتي آرم آبي هما را مي‌بينند، اشك مي‌ريزند، افرادي را مي‌بينم كه با تعصب پاي هما ايستاده‌اند. ما حداقل 57 هزار مسافر را سراغ داريم كه به هما هميشه وفادارند و با هيچ هواپيمايي‌اي جز هما سفر نمي‌كنند. اسامي‌شان را دارم! شخصي از ايرانيان مقيم خارج به من مي‌گفت من يك اخم مهماندار هما را به هزاران رنگ و لعاب و زرق و برق مهمانداران ايرلاين‌هاي خارجي نمي‌فروشم.

وی در پایان از اینکه در مدتي كه وارد هما شده امنيت پروازها مثل اقدام به هواپيماربايي و غيره وجود نداشت با افتخار یاد کرد و گفت: امنيت پروازهاي ما در اين سال‌ها و سال‌هاي گذشته در بين ساير ايرلاين‌ها تك بوده است و حتي يك مورد كوچك هم نداشته‌ايم كه بخواهيم به آن اشاره كنيم. اين نيز يكي از شاخصه‌هايي است كه من را به اين نتيجه مي‌رساند تاكيد كنم بهترين هستيم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد