توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاک کردن و پخت میگو
آبجی
15th February 2010, 08:20 PM
طرز پاک کردن و پخت میگو رو توضیح میدم.
لطفاً هر هنری در زمینه درست کردن ماهی و میگو دارید، اینجا ارائه کنید تا یاد بگیریم و غذاهای دریایی رو تو برنامه غذاییمون جا بدیم
طرز پاک کردن میگو:
ابتدا سر میگو رابا دست جدا کنید .سپس رگه سیاه رنگ میگو را جدا کنید والاغذای میگو بدبو خواهد شد .برای این کار ابتداپشت کمر میگو را برش نازکی بدهید وآن رگ را جدا کنید. سپس میگو را شسته ودرصافی بگذارید تا آب آن کاملا برود.
طرزپختن میگو:
پس از پاک کردن میگو برای از بین بردن بوی میگو آن را درآبلیمو بغلطانید و با نمک آن را خوش طعم کنید. برای سوخاری کردن آن ابتدا درظرفی چداگانه تخم مرغی را شکسته و هم بزنید و میگو را به آن آغشته کنید وداخل آرد بغلطانید. حالا میگوها را در روغن کم حجمی قرار دهید تاسرخ شود.
میگو آماده است،
آبجی
15th February 2010, 08:20 PM
میگوی پفکی
موارد لازم :
میگوی پاک کرده
آرد سفید(بستگی به مقدار میگو داره)
بیکینگ پودر
پودر سیر
ماءالشعیر
روش پخت:آرد سفید را با ماءالشعیر مخلوط کنید تا غلظت ماست چکیده را پیدا کند. سپس پودر سیر به مقدار دلخواه و نصف بیکینگ پودر را داخل خمیر بریزید و بگذارید نیم ساعت در فضای آشپزخانه استراحت کند و خوب پف کند (اگر تمایل داشتید کمی زعفران هم اضافه کنید). حالا میگوهای پاک شده را خشک کنید و پس از نیم ساعت خمیر را هم بزنید و نصفه دیگر بیکینگ پودر را داخل آن بریزید و میگو ها را کاملاً به خمیر آغشته کرده و در روغن سرخ کنید.
(البته شنیدم که بعضی ها از مخلوط شیر، آرد و تخم مرغ استفاده می کنند).
آبجی
15th February 2010, 08:21 PM
ماهی قزل آلا با سس مرزه برای افراد با کلسترول بالا
مواد لازم:
ماهی قزل آلا به تعداد نفرات
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
مرزه خرد شده 3 قاشق غذا خوری
سیر 3 حبه
پودر زنجبیل یک دوم قاشق چای خوری
پوست رنده شده لیمو ترش یک عدد
نمک ، فلفل و آب لیمو به مقدار لازم
طرز تهیه:
ماهی ها را پس از تمیز کردن به طور کامل شستشو دهید. در روی شکم ماهی به طور طولی شکاف ایجاد کنید. پس از خالی کردن شکم ماهی آن را به طور کامل شستشو داده و آب آن را تخلیه کنید.
سپس به طور عرضی و مورب با یک چاقوی تیز در روی ماهی چند شکاف ایجاد کنید. سپس در ظرفی روغن زیتون، مرزه، سیر، زنجبیل، نمک ، فلفل، پوست لیمو و مقداری آب لیمو ریخته و به طور کامل مخلوط کنید. مواد آماده شده را روی ماهی بریزید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.
پس از گذشت نیم ساعت ماهی را روی کاغذ آلومینیوم گذاشته و در فر 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
در صورت تمایل و برای پخت بهتر ماهی می توانید روی آن را با یک ورق کاغذ آلومینیوم بپوشایند و بعد از پخت ماهی، کاغذ آلومینیوم را برداشته و با حرارت قسمت بالای فر( گریل) آن را به صورت برشته درآورید.
مدت زمان پخت ماهی به اندازه آن بستگی دارد. به طور معمول یک عدد ماهی قزل آلای متوسط به مدت 25-20 دقیقه آماده می شود.
منبع:tebyan.net
آبجی
15th February 2010, 08:22 PM
شنيسل ماهی
مواد لازم:
ماهي 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد
آرد گندم 1 پيمانه
آرد سوخاري 1 پيمانه
پودر سير 1 قاشق مربا خوری
ادويه 1 قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به ميزان لازم
روغن 1 پيمانه
كنسرو نخود 1 پيمانه
قارچ 150گرم
چيپس 200گرم
طرز پخت:
ماهی را پاك كرده به قطعات منظم تقسيم نماييد، استخوانهاي آن را خارج كنيد . تخم مرغ ها را در ظرفی شكسته همراه با نمك و ادويه و فلفل خوب بهم بزنيد. در ظرفی جداگانه آرد سوخاری ریخته و روی آن هم اندكی نمک و فلفل و پودر سیر بريزيد و خوب مخلوط كنيد . ابتدا ماهی را داخل تخم مرغ ها قرار دهيد و بعد داخل آرد گندم فرو ببريد تا يك لايه آرد روی تخم مرغ را بگيرد . مجددا پشت و روی ماهی را تخم مرغ زده و اين بار داخل آرد سوخاری بغلطانيد و در يك تابه روغن ریخته روي حرارت قرار دهيد و ماهی را در روغن سرخ كنيد . شنيسل ها را در ظرفی مناسبی چيده و اطراف آن را با قارچ سرخ كرده، با نخود فرنگی و چيپس تزیین كنيد.
آبجی
15th February 2010, 08:22 PM
غذاهای دریایی میگو ها را با کمی آبلیمو می پزیم بدون آنکه ابی به آن اضافه کنیم.
بعد در ماست که با جوش شیرین و نمک مخلوط شده است برای نیم ساعت می خوابانیم و در یخچال می گذاریم.
سپس در روغن سرخ می کنیم.
برای سس این غذا هم :
سس مایونز ، خیار شور ، یک تخم مرغ آب پز ( رنده شده ) را با هم مخلوط کرده، به نمک و فلفل می زنیم . میگو ها را با این سس سرو می کنیم.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.