آبجی
12th February 2010, 07:43 PM
کارشناسان انگلیسی نمونه آزمایشی اولین بستنی اصلاح ژنتیکی شده خود را برای تائید نهایی به آژانس استاندارد غذایی انگلیس فرستادند.
http://www.icecreampark.com/images/Flavour%20ice%20cream%202.jpg
این بستنی از پروتئین نوعی ماهی مناطق قطبی که تغییر ژنتیکی یافته، تولید شده است و درصورتی که از سوی این آژانس مورد تائید قرار گیرد تا حداکثر دو سال دیگر وارد بازار می شود .
از مدت ها قبل صاحبان مارک های بزرگ بستنی در دنیا از مقامات اروپایی خواسته بودند که قانون استفاده از پروتئین نوع "آی اس پی" (یخ با ساختار پروتئین) را تصویب کنند. این بستنی اصلاح ژنتیکی شده، محصول "یونی لور" انگلیس است.
"گرین پلانت"، تا کنون محصولات مختلف غذایی با استفاده از پروتئین اصلاح شده این ماهی قطبی ساخته شده که اغلب آلرژی زا بوده اند اما این محصول از ترکیبات جدیدی تولید شده است که ایجاد آلرژی نمی کند.
http://www.icecreampark.com/images/Flavour%20ice%20cream%202.jpg
این بستنی از پروتئین نوعی ماهی مناطق قطبی که تغییر ژنتیکی یافته، تولید شده است و درصورتی که از سوی این آژانس مورد تائید قرار گیرد تا حداکثر دو سال دیگر وارد بازار می شود .
از مدت ها قبل صاحبان مارک های بزرگ بستنی در دنیا از مقامات اروپایی خواسته بودند که قانون استفاده از پروتئین نوع "آی اس پی" (یخ با ساختار پروتئین) را تصویب کنند. این بستنی اصلاح ژنتیکی شده، محصول "یونی لور" انگلیس است.
"گرین پلانت"، تا کنون محصولات مختلف غذایی با استفاده از پروتئین اصلاح شده این ماهی قطبی ساخته شده که اغلب آلرژی زا بوده اند اما این محصول از ترکیبات جدیدی تولید شده است که ایجاد آلرژی نمی کند.