آبجی
11th February 2010, 06:03 PM
قسمتهای پلاسیده را جدا کنید و باقی آن را با آب سرد شسته و در لای حوله یا پارچه نمداری می پیچیم و برای مدت یک ساعت در یخچال نگهداری می کنیم تا تر و تازه گردد.
برای قابل استفاده کردن کاهوهای پلاسیده براگخای نا سالم را جدا کنید و برگهای سالم را در ظرف آبی که مقداری آب لیمو به آم اضافه کرده ایم قرار می دهیم و برای مدت یک ساعت در یخچال نگهداری می کنیم تا کاهوها با طراوت و ترد شوند.
برای ترد کردن کرفس و کاهو سریعترین راه قرار دادن آنها در ظرف آبی است که چند سیب زمینی پوست
کنده خام به آن اضافه شده ند.
برای قابل استفاده کردن کاهوهای پلاسیده براگخای نا سالم را جدا کنید و برگهای سالم را در ظرف آبی که مقداری آب لیمو به آم اضافه کرده ایم قرار می دهیم و برای مدت یک ساعت در یخچال نگهداری می کنیم تا کاهوها با طراوت و ترد شوند.
برای ترد کردن کرفس و کاهو سریعترین راه قرار دادن آنها در ظرف آبی است که چند سیب زمینی پوست
کنده خام به آن اضافه شده ند.