PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گوسفند زنده،كيلويي ده هزار بيماري با قاتل سلامتي درب منزل



AvAstiN
8th February 2010, 08:39 PM
http://en.netlogstatic.com/p/oo/018/110/18110334.jpg


وقتي نيازمندي هاي روزنامه را ورق مي زنيم ، بين آن همه موضوع و آگهي ، يك مورد خاص وجود دارد كه مطمئنا بسياري از ما بي اهميت از آن مي گذريم ! موضوعي كه نه تنها در ستون نيازمنديها ، بلكه به تازگي بر در و ديوار شهر هم نقش بسته اند ؛ فروش گوسفند ، آن هم به عناوين مختلفي چون گوسفند زنده نرينه گوشتي، گوسفند زنده خوني ، گوسفند زنده نرينه خوني و ...
اما آيا تا به حال فكر كرده ايد كه :
- اين گوسفندها از كجا آمده اند و آيا مجاز و سالم هستند ؟
- اگر مردم در صورت شكايت به اداره كل دامپزشكي مراجعه كنند ، اين اداره پاسخگو است؟
- تخلف متخلفان در كشتار غبر مجاز ، تا چه زماني ادامه دارد ؟
- گوسفند نرينه خوني ، چه سرانجامي را در صفحات آگهي خواهد داشت ؟


ادامه دارد .....

AvAstiN
9th February 2010, 10:41 PM
هر گونه كشتار دام بايد در در محل كشتارگاه صورت بگيرد و هر گونه كشتار در خارج از محل كشتارگاه از نظر دامپزشكي ممنوع و غير مجاز و قابل پيگيري و برخورد مي باشد . ( البته تنها در ايامي مثل عيد قربان و ساير مناسبتهاي مذهبي براي كشتار در خارج از محل كشتارگاه ، زياد سخت گيري نمي شود )
در ساير موارد هرگونه كشتار در خارج از محل كشتارگاه ، اكيدا ممنوع و غير مجاز است .

AvAstiN
10th February 2010, 11:43 AM
فروش و ذبح گوسفند در داخل منزل و توسط افراد آگهي دهنده در روزنامه غير مجاز است .
افراد سودجو براي اينكه كارشان وجه رسمي به خود بگيرد ، در روزنامه آگهي مي دهند . حتي بعضي در آگهي هاي خود ، از عنوان ( تحت نظارت سازمان دامپزشكي ) استفاده مي كنند !

AvAstiN
11th February 2010, 12:59 PM
دام زنده و كشتار مي تواند در تماس با دست مشكلاتي را ايجاد كند ؛ مثلا ترشحات ناشي از دام آلوده مي تواند مشكلات پوستي زيادي را ايجاد كند .
مشكلات ديگري مثل انتقال كنه از دام آلوده زنده از طريق لباس و تماس با دام وجود دارد . بيماريهاي مهم ديگري مثل تب خونريزي دهنده كونگو از طريق دام زنده به انسان قابل انتقال است .
دامي كه تازه كشته نيز مي تواند بيماريهايي مثل بروسلوز (كه از طريق خون دام تازه كشته شده قابل انتقال است ) را ايجاد كند .
بنابر اين دامي كه كشته مي شود ( حتي اگر ظاهر مناسبي داشته باشه) بايد به مدت 24 ساعت در يخچال( دماي 0-4 درجه) باشه تا با افزايش اسيديته آن برخي از عوامل بيماريزاش ( مثل عامل تب كونگو ) عقيم شده و بيماريزايي خود را از دست بدهند . هم چنين ساير عواملي كه باعث فاسد شدن گوشت مي شود هم برطرف مي شود .

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد