PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر دختر گریمور در تله خواستگار فریبکار

diamonds55
20th October 2008, 07:41 AM
دختر گریمور در تله خواستگار فریبکار
28مهر ۱۳۸۷
تبهکاری که از دختر فریب خورده باج می خواست تا عکس های خصوصی او را پخش نکند با تلاش پلیس تهران بازداشت شد.
رسیدگی به این پرونده از پنجم مرداد ۱۳۸۷پس از آن آغاز شدکه دختر ۲۶ ساله ای به اداره آگاهی مرکز رفت و شکایتی تسلیم پلیس کرد.
وی که خود را گریمور معرفی می کرد اظهار داشت : چندی پیش با مرد خوش تیپی به نام «حسن» آشنا شدم و به من قول ازدواج داد.من که خیال می کردم مرد آرزوهایم را یافته ام به «حسن» دل بستم و به چند مکان تفریحی رفتیم تا با خصوصیات اخلاقی هم بیشتر آشنا شویم.
این دختر ، ادامه داد: بعد از مدت کوتاهی به این نتیجه رسیدم که «حسن» به درد زندگی من نمی خورد.از همه مهم تر اعتیاد شدیدش بود و تصمیم گرفتم با فرستادن یک اس ام اس (پیامک) رابطه ام را با او قطع کنم اما دست بردار نبود.مدام با من تماس می گرفت و می گفت باید۱۰میلیون تومان باج بدهم تا عکس های خصوصی ام را که در اختیارش بود پخش نکند.
به دنبال این شکایت ، کارآگاهان متوجه شدند شاکیه راست می گوید و سرانجام «حسن» ۴۶ ساله طی قرار ساختگی به محاصره درآمد.این مرد پس از دستگیری ، خود را بی گناه خواند و تلاش کرد با دروغگویی ، تحقیق را به بیراهه بکشد اما وقتی مدرک های دادگاه پسند و دختر فریب خورده را دید ناچار ، لب به بیان حقیقت گشود.
وی ادعا کرد: من برای رویا مقدار زیادی طلا خریدم و با قطع رابطه مان خواستم آنها را به من برگرداند که این کار را نکرد.به همین خاطر تصمیم گرفتم تهدیدش کنم تا اموالم را برگرداند.گزارش ایسکانیوز می افزاید،امروز حسن با صدور قرار قانونی از سوی «رضا جعفری» معاون سرپرست دادسرای جنایی تهران روانه بازداشتگاه شد و تجسس پلیس ادامه یافت.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد