PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر درگیری ماموران انتظامی با دوربین 90

diamonds55
19th October 2008, 10:30 AM
اكبر ميثاقيان بعد از شكست در برابر پيام خراسان گفت: من مرد روزهاي سخت هستم.

به گزارش ايسنا، سرمربي استقلال اهواز در جمع خبرنگاران در مشهد افزود: بازي بدي انجام نداديم و من مطمئن بودم كه بازي را مي‌بريم اما متاسفانه اينگونه نشد.

وي ادامه داد: اين بازي يكي از بازي‌هاي خوب ما بود و فوتبال خوبي به نمايش گذاشتيم، به گونه‌اي كه امروز نبايد بازي را واگذار مي‌كرديم. بازي درمقابل پيام بازي پاياپايي بود و نتيجه تساوي نتيجه‌اي عادلانه براي اين بازي بود.

ميثاقيان در رابطه با وضعيت داوري اين بازي گفت: داوري مشكلي نداشت ولي به نظر من گلي كه در دقايق پاياني زديم درست بود.

وي با تبريك به تيم فوتبال پيام خراسان براي كسب اين پيروزي گفت: آن‌ها تيم جوان، جنگنده و خوبي هستند و اميدوارم در ادامه ليگ هم موفق باشند.

ميثاقيان در پاسخ به سوال خبرنگاري در رابطه با اينكه تا چه زماني در استقلال اهواز خواهند ماند، گفت: من يك مربي‌ام و فقط يك ساك ورزشي همراه خود دارم و هرزماني كه گفتند برو همان ساك را بر مي‌دارم و مي‌روم ولي باشگاه در حال حاضر از من حمايت مي‌كند چرا كه تيم ما روبه جلو حركت مي‌كند و مديران از اين وضعيت راضي هستم ولي در هر صورت تابع تصميم باشگاه هستم.

سرمربي تيم فوتبال استقلال اهواز تصريح كرد: به هواداران خوزستاني قول مي‌دهم كه تا آخرين لحظه مي‌جنگم چرا كه من مرد جنگم‌ و مطمئن باشند با همان روحيه و انگيزه جنگي خود ادامه مي‌دهم و صددرصد موفق مي‌شوم.

به گزارش در پايان اين بازي و هنگامي كه بازيكنان ذخيره و مسئولان استقلال اهواز قصد داشتند از جايگاه تماشاگران به سمت رختكن حركت كنند در يكي از گيت‌هاي خروجي ثامن مشهد درگيري شديدي بين ماموران انتظامي و مسئولان و بازيكنان استقلال اهواز رخ داد، ضمن اينكه براي بعضي از دوربين‌هاي تلويزيوني كه از اين صحنه فيلم‌برداري مي‌كردند مشكلاتي پيش آمد، به گونه‌اي كه بين گزارشگران دوربين برنامه‌ي تلويزيوني 90 با بعضي از ماموران انتظامي درگيري ايجاد شد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد