PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جريمه حوار

Victor007
26th January 2010, 05:37 PM
امروز جلسه کمیته استیناف باشگاه پرسپولیس تشکیل شد و پرونده ستاره عراقی این تیم مورد بررسی قرار گرفت

سايت گل ـ‌ كميته استيناف باشگاه پرسپوليس در مورد رسيدگي به پرونده حوار ملامحمد تشكيل شد. در نهايت كميته استيناف باشگاه تصميم گرفت 10درصد از جريمه حوارملامحمد را ببخشند.
چندي قبل حوارمحمد با حكم كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس به كسر 25درصد از مبلغ قراردادش مواجه شده بود؛ ضمن اينكه پيشتر از اين حكم كميته انضباطي 10درصد از قرارداد او را كسر كرده بود كه مجموعاً به 35 درصد مي‌رسيد. حال با تصميم جديد استيناف 10درصد از اين جريمه بخشيده شد. هرچند كه باشگاه به حوارمحمد وعده داده 5درصد ديگر اين جريمه مالي را خواهد بخشيد تا جريمه او به 20درصد تقليل پيدا كند.

اما منابع خبري سايت گل گزارش مي‌دهد كه حوارملامحمد از تصميم امروز كميته استيناف به شدت ناراضي است.

Victor007
26th January 2010, 05:38 PM
حوارمحمد: جريمه را قبول نمي‌كنم، به فدراسيون مي‌روم

http://u.goal.com/60100/60123_news.jpg

سايت گل ـ بلافاصله بعد از شنيدن خبر تشكيل كميته استيناف و بخشش 10درصدي حوارمحمد با اين بازيكن عراقي تماس گرفتيم.

او در گفت‌وگويي با سايت گل و در حالي كه به شدت ناراحت به نظر مي‌رسيد گفت:«من اين راي را قبول ندارم. باشگاه ابتدا مي‌خواست با من فسخ قرارداد كند، اما شرايط به گونه‌اي شد كه من برگشتم. در اين چند هفته نيز عملكرد بسيار خوبي داشتم. اما باشگاه با اين تصميم مرا ناراحت كرد؛ به همين خاطر قصد دارم پس از گفت‌وگو با حبيب كاشاني به فدراسيون فوتبال رفته و موضوع را از طريق فدراسيون فوتبال پيگيري كنم.»

وارملامحمد در پاسخ به اين سوال كه توقع داشت چند درصد جريمه شود به گل گفت:«معقولانه اين بود كه نهايتاً‌ 5 تا 10درصد من را جريمه مي‌كردند. من توقع داشتم آنها به وعده‌هايشان عمل كنند. اما حكم كميته استيناف را نمي‌پذيرم ظرف امروز و فردا با حبيب كاشاني صحبت مي‌كنم و اگر نتيجه نداد به فدراسيون مي‌روم.»

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد