توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به نظرتون چي واجب تر از نون شبه ؟
AvAstiN
24th January 2010, 09:06 PM
http://persian-star.org/1388/11/03/9titr/09.jpg
آبجی
24th January 2010, 09:19 PM
:-o:)) چه باحالن
بری تو خونه شون که فکر نکنم اسمشو بتونی بذاری خونه احتمالا یه تلویزیون 42 اینچ میبینی {big green}
خدایی ماهواره به چه کارشون بوده ؟؟؟:-?
matrix
26th January 2010, 08:01 AM
:-o:-o
نکنه شبکه جاسوسی باشه{big green}
ز گهواره تا گور از تکنولوژی استفاده کن!!!{tongue}
kamanabroo
26th January 2010, 11:16 PM
شاید تعجب بکنین
اما من مناطق محروم زیادی رفتم
وقتی می ری تو خونه هاشون می بینی فقر و فلاکت داره داد میزنه
اما یه چیزایی هم توجه آدم رو تو اون وضعیت جلب می کنه!!!
تلویزیون تخت!
میز TV
DVD
رایانه
یخچال ساید بای ساید!!!( این یکی رو وقتی دیدم از تعجب شاخ در آوردم :-o)
و بعضا ماهواره
عجیبه
AvAstiN
28th January 2010, 03:16 PM
شاید تعجب بکنین
اما من مناطق محروم زیادی رفتم
وقتی می ری تو خونه هاشون می بینی فقر و فلاکت داره داد میزنه
اما یه چیزایی هم توجه آدم رو تو اون وضعیت جلب می کنه!!!
تلویزیون تخت!
میز TV
DVD
رایانه
یخچال ساید بای ساید!!!( این یکی رو وقتی دیدم از تعجب شاخ در آوردم :-o)
و بعضا ماهواره
عجیبه
احتمالا سير مي شن وقتي اونا رو مي بينن ديگه
نيازي نيست چيزي بخورن {big green}
Amir
27th February 2010, 12:09 AM
والا منم رفتم ولي چيزي جز فقر نديدم و خبري از اينا نبود .. حالا نميدونم اينكجاست با اين انتن ماهواره و ازش چه استفاده اي دارند ميكنن !!! ولي يه خورده از اين سطح زندگي كه تو اين عكس نشون داده بيام بيرون و بريم تو خوندواده هاي متوسط بگم كه چشم و همچشمي به طور دروني مردم رو تو فشار رواني و اقتصادي شديدي گذاشته .. واقعان چرا !!! به كجه بايد برسيم و ايا معني ترقي تو تجملات هستش !! استفاده از فناروي خيلي خوبه ولي اگه اون فناروي واقعان جنبه استفاده رو داشته باشه نه صرفا چشم و همچشمي ...
يه جواب هم برا عنوان اين تاپيك دارم اونم فرهنگ و عقل هستش كه از نون شبم واجبتره براي هر كسي
آبجی
27th February 2010, 12:43 AM
اونم فرهنگ و عقل هستش كه از نون شبم واجبتره براي هر كسي
درسته متاسفانه الان چشم و هم چشمی زیاد شده .
مخصوصا الان که نزدیکه عیده و خیلی از خانواده ها به چیزایی احتیاج ندارن ولی نمیدونم چرا میرن میگیرن یا اینکه وسایلشون نو هست که به فکر تعویضش میافتن .
اینا همه یه جوری از روی چشم و هم چشمی هست
بهتر نیست به جای اینکه خونه مون رو نو کنیم و مدام برای خودمون برای خونه مون وسیله ای بگیریم به کسایی کمک کنیم که واقعا نیاز دارند؟؟؟
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.