PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال سوال در مورد موزیلا فایرفاکس

B O S S
23rd January 2010, 11:05 AM
هنگام دانلود با استفاده از این جستجوگر یک فایل با پسوند part ایجاد میشه
حال اگر به دلایلی دانلود کامل نشه این فایل تا قسمتی که دانلود شده در خود ذخیره میکنه
سوال اینه که من نمیدونم چطوری از این فایل میشه استفاده کرد
؟؟؟

مجتبی
23rd January 2010, 11:29 AM
والا تا اونجایی که من بلدم و امتحان کردم معمولا میتونی قصمت .part رو با rename کردن حذف کنی !

مثلا axe.jpeg.part معمولا اینجوری سیو میکنه ! البته اگه این فایل ناقص باشه معمولا یا اجرا نمیشه و یا به صورت ناقص اجرا میشه مثل یه فایل ویدئویی که اگه فایل رو کامل دانلود نکرده باشی این فایل تا قستی رو نشون میده که دانلود شده !

بانوثریا
6th March 2010, 08:23 PM
نمیدونم سوال رو درست متوجه شدم یا نه

فرض کنید در حال دانلود فایلی با نام shahvar.mp3 هستید .
کافی است به محلی که فایل در آنجا ذخیره می شود (پیش فرض = Desktop ) مراجعه کنید .
مطمئنا شما ۲ فایل با نامهای shahvar.mp3 و shahvar.mp3.part دارید .
فایل shahvar.mp3 دارای حجم ۰ بایت است … با آن کاری نداشته باشید
به سراغ فایل shahvar.mp3.part بروید (خواهید دید این فایل دارای حجم )و از آن یک Copy بگیرید و ان را در جایی دیگر Paste کنید .
حال لازم است تا آن را تغییر نام دهیدو پسوند Part را حذف کنید .
از آنجایی که ویندوز به صورت اتوماتیک پسوند فایلها را نمایش نمی دهد لازم است تا ابتدا کایر کنید که بتوانید پسوند فایلها را مشاهده و ویرایش کنید .
برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید :

ابتدا به کنترل پنل مراجعه کرده و سپس Folder Options را انتخاب کنید .

حال در تب View تیک جلوی عبارت Hide Extensions for known file type را بردارید .

حال به سراغ فایل مورد نظر بروید ومی بایست آن را به صورت shahvar.mp3.part ببینید .

کافی است پسوند آخر فایل را حذف کنید (عملیات rename ) .

حال فایل موجود را اجرا کنید …. خواهید دید که موزیک مورد نظر شما تا مقداری که دانلود شده پخش خواهد شد .

برای اینکه مجددا مقدار دانلود شده را گوش کنید لازم است دوباره از فایل shahvar.mp3.part یک کپی تهیه کرده و ان را همانند روشی که توضیح داده شد تغییر نام دهید .

این ترفند برای تمامی فایلها قابل اجرا است .

حتی فایلهای فشرده شده zip و rar و … را می توانید با استفاده از این روش ، تا مقداری که دانلود شده از اطلاعات آن با خبر شوید .

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد