mahdi9067
22nd January 2010, 12:13 AM
یوآخيم لو سرمربي تيم ملي آلمان تورستن فرينگس هافبك باتجربه وردربرمن را با خود به جام جهاني 2010 نخواهد برد. فرینگس فوتبال ملی اش را از سال 2001 آغاز کرد و تاکنون در 79 دیدار با پیراهن تیم ملی آلمان به میدان رفت و آخرین حضورش در ترکیب ژرمنها در ماه فوریه سال 2009 بود. او در صحبتهایی که در وب سایت رسمی باشگاه وردربرمن منتشر شد، گفت:« برایم واقعا تعجب آور است. اگر اندکی به تمامی نشانه ها دقت می کردم، می بایست خودم متوجه چنین موضوعی می شدم. تنها کاری که اکنون می توانم انجام دهد، پذیرش تصمیم سرمربی تیم ملی آلمان است، حتی اگر نظرم کاملا متضاد نظر یواخیم لو باشد نیز باید نظر او را بپذیرم.» فرینگس ادامه داد:« من فکر می کنم که هنوز پتانیسل لازم برای ارائه عملکرد قوی در رقابتهای جام جهانی را دارا هستم و برای اثبات این با تمام قوا در رقابتهای بوندس لیگا ظاهر خواهم شد.» کلاوس آلوفس، مدیرورزشی وردربرمن نیز در صحبتهایی در این رابطه گفت:«تصمیم لو، تصمیم ناامید کننده ای است .این بسیار بد است که کاپیتان تیم ما این شانس را نخواهد داشت تا دررقابتهای جام جهانی با پیراهن تیم ملی آلمان به میدان برود.با این وجود تورستن فرینگس بازیکن مهمی برای ما هست و خواهد بود و قطعا می توانست در تیم ملی نیز نقش موثری داشته باشد، چرا که او تجربیات بین المللی زیادی را در کارنامه فوتبالی اش می بیند. در هر صورت لو مسئول تیم است و باید به تصمیم او احترام گذاشت.»