PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تمایل سیتی به جذب کراسیچ

mahdi9067
22nd January 2010, 12:04 AM
سایت گل- میلوس کراسیچ، ستاره باشگاه زسکا مسکو نظر مساعد سران باشگاه منچسترسیتی را به خود جلب کرده است.
پیش از این مسئولان باشگاه لیورپول، آرسنال، منچستر یونایتد و چلسی نیز برای خریداری این ستاره 25 ساله صربستانی ابراز تمایل کرده بودند ولی به نظر می رسد که با توجه به دارایی های بی حساب مالکان عرب سیتی، این تیم بتواند در این کورس برنده شود.
دژان جوکیسیموویچ ، مدیر برنامه های کراسیچ در صحبتهایی گفته:« من در ایتالیا بودم؟ نه...این شایعه است، چون من در انگلستان به سر می بردم .تیمهای متعدد انگلیسی خواهان جذب میلوس هستند. روبرتو مانچینی به فکر جذب میلوس افتاده و البته نه سران سیتی و نه مسئولان تیمهای دیگر پیشنهادی رسمی در این رابطه ارائه نکرده اند. مسئولان باشگاه زسکا مسکو می خواهند تا کراسیچ را تاماه ژوئن در رختکن خود نگاه دارند ولی باید ببینیم اوضاع به چه ترتیبی خواهد بود.»
کراسیچ در رقابتهای فصل اخیر در ترکیب زسکا مسکو بسیار خوب درخشیده و یکی از مهره های کلیدی این تیم در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا بود که موفق شد نمایش خیره کننده ای در دیدار مقابل وولفسبورگ و منچستر یونایتد به اجرا بگذارد.2010/1/21 14:33:00

http://u.goal.com/63900/63917_news.jpg

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد