توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصرف خيار گلخانه اي ممنوع !!!
امير آشنا
19th January 2010, 11:33 PM
سلام @};-
سموم آفت كشي كه در زمان پرورش خيارهاي گلخونه اي استفاده ميشه از طريق پوست خيار جذب ميشه و كاملا به داخل خيار نفوذ مي كنه و حداقل 28 روز داخل بافت خيار باقي مي مونه . اين سموم مي تونن در دراز مدت آسيب هاي جدي به سلامت انسان وارد كنن . بنابراين بهتره حتي الامكان خيارهاي گلخونه اي رو استفاده نكنيم {applause}
@};-@};-@};-
بانوثریا
19th January 2010, 11:39 PM
سلامتو این دورو زمونه که همه چی گلخونه ایی شده
آبجی
19th January 2010, 11:40 PM
بنابراين بهتره حتي الامكان خيارهاي گلخونه اي رو استفاده نكنيم:-o واقعا؟؟؟
خب حالا چکار کنیم ؟؟؟
این فقط مختص خیار هست یا بقیه صیفی جات رو هم شامل میشه ؟؟؟
آبجی
19th January 2010, 11:41 PM
سلامتو این دورو زمونه که همه چی گلخونه ایی شده
دقیقا حالا تکلیف چیه ؟؟؟ {i dont want to see}
*مینا*
19th January 2010, 11:53 PM
سلام @};-
سموم آفت كشي كه در زمان پرورش خيارهاي گلخونه اي استفاده ميشه از طريق پوست خيار جذب ميشه و كاملا به داخل خيار نفوذ مي كنه و حداقل 28 روز داخل بافت خيار باقي مي مونه . اين سموم مي تونن در دراز مدت آسيب هاي جدي به سلامت انسان وارد كنن . بنابراين بهتره حتي الامكان خيارهاي گلخونه اي رو استفاده نكنيم
نمیشه بعد از 28 روزاستفادش کرد :-/ ، آخه ما فقط خیار گل خونه ای می خریم ، ظاهرشم خیلی بهتره:-??
آبجی
20th January 2010, 12:11 AM
آخه ما فقط خیار گل خونه ای می خریم ، ظاهرشم خیلی بهتره
مینا راست میگه به قولی مجلسی هست ;;) .
بعدشم تو این فصل خیاردرختی زیاد هست یعنی بیشتر از اون یکی ها هست .
ولی خدایی نه مزه دارن نه بو {worried}
SaSaMc2
20th January 2010, 02:46 AM
سلام.
انگار كسي نميخواد يه استاندار بهداشتي رو به صورت قانوني توي اين كشور راه بندازه! {worried}
با تشكر از آقاي دكتر امير آشنا بابت مطالب مفيدشون @};-
اينم يه مقاله ي كامل:
http://jstnar.iut.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-2-292&slc_lang=fa&sid=1&ftxt=1
نويسندگان: جواد كرامت *، خليل طالبي، ليلا مصفي
اينم يه روش صحيح كه انشالله جايگزين ميشه:
بانوي كشاورز نيشابوري توانست خيار سالم گلخانه اي بدون استفاده از سم توليد كند.
به گزارش خبرگزاري فارس علي دهباشيان معاون جهاد كشاورزي خراسان رضوي و مدير شهرستان نيشابور ضمن اعلام اين مطلب افزود: توسعه كشاورزي پايدار با مشخصه توليد محصول سالم و بدون سموم شيميايي يكي از اهداف مهم فعاليت هاي كارشناسان جهاد كشاورزي شهرستان نيشابور است.
وي ادامه داد: يكي از اهداف اصلي براي توسعه كشاورزي پايدار، توليد محصول سالم و عاري از سموم شيميايي و ورود به دروازه كشاورزي ارگانيك است كه قابل توسعه در تمام سطوح عملياتي كشاورزي است.
وي افزود: در همين راستا يكي از زنان گلخانه دار نيشابوري با استفاده از يافته هاي مبارزه بيولوژيكي، بكارگيري شيوه هاي كنترل غيرشيميايي و مراقبت هاي لازم گلخانه، موفق به توليد 36 تن محصول خيار بدون سم از سطح هزار مترمربع گلخانه در دو دوره برداشت شده كه مقدار مصرفي آب گلخانه، حدود يك دهم ليتر در ثانيه بوده است.
دهباشيان در پايان افزود: اين كشاورز با مراقبت هاي ويژه، از جمله نصب توري درب سالن ها و جلوگيري از ورود حشرات مضر به گلخانه، حذف برگ و بوته هاي آلوده، استفاده از كارتهاي تله چسبي و همچنين وجين علف هاي هرز، توانسته است محصول خيار عاري از سم توليد كند. (http://www.art-of-music.net/npview.asp?ID=1622630)
faridehsarvi
20th January 2010, 11:07 AM
همه چي دست خود آدماست
آدمي كه تونسته فضا رو كشف كنه و.............. يه عالمه كاراي ديگه
اگه نتونه خيار بدون سم تو گلخونه پرورش بده
بايد بهش شك كرد
يعني به عبارتي حرف SaSaMc2 (http://njavan.com/forum/member.php?u=23907)
فقط اراده مي خواد
ریپورتر
20th January 2010, 11:59 AM
سلام
خداییش سخته من که به راحتی نمیتونم از خیر خوردن خیار بگذرم{big green}
ولی خوب دیگه باید سعی کنیم و یک کارد هم به شکم بزنیم و دیگه از این نوع نخوریم{big green}
امير آشنا
20th January 2010, 11:29 PM
:-o واقعا؟؟؟
خب حالا چکار کنیم ؟؟؟
این فقط مختص خیار هست یا بقیه صیفی جات رو هم شامل میشه ؟؟؟
دقیقا حالا تکلیف چیه ؟؟؟ {i dont want to see}
بله واقعا {worried}
البته كلا سموم آفت كش در حال منسوخ شدن در دنيا هستند و تو خيلي از كشورها مبارزه با آفات گياهي رو با استفاده از مبارزه بيولوژيكي انجام ميدن ولي با اين حال اثر نامطلوبي كه روي اصل ميوه گذاشته ميشه فقط در مورد خيارهاي گلخونه اي به اين صورته چون اين سموم از پوست خيار كاملا جذب بافت اصلي خيار ميشن
بهترين كار ممكن در حال حاضر استفاده از خيار درختيه
امير آشنا
20th January 2010, 11:34 PM
نمیشه بعد از 28 روزاستفادش کرد :-/ ، آخه ما فقط خیار گل خونه ای می خریم ، ظاهرشم خیلی بهتره:-??
درسته هم ظاهرش و هم طعمش از خيارهاي درختي بهتره ولي بي خطر بودنش چي ؟ :-?
متاسفانه عمدتا خيارهاي گلخونه اي حدود 4 روز بعد از سمپاشي روانه بازار مصرف ميشن {worried}
و واقعا نگهداري خيار به نحوي كه مطمئن بشيم اون فاصله زماني 28 روزه رو طي كرده باشه معمولا باعث گنديدگي يا كپك زدگي اون ميشه {i dont want to see} به همين خاطر توصيه ميشه حتي الامكان از اين خيارها استفاده نشه
امير آشنا
20th January 2010, 11:37 PM
سلام.
انگار كسي نميخواد يه استاندار بهداشتي رو به صورت قانوني توي اين كشور راه بندازه! {worried}
با تشكر از آقاي دكتر امير آشنا بابت مطالب مفيدشون @};-
اينم يه مقاله ي كامل:
http://jstnar.iut.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-2-292&slc_lang=fa&sid=1&ftxt=1 (http://njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fjstnar.iut.ac.ir%2 Fbrowse.php%3Fa_code%3DA-10-2-292%26slc_lang%3Dfa%26sid%3D1%26ftxt%3D1)
نويسندگان: جواد كرامت *، خليل طالبي، ليلا مصفي
اينم يه روش صحيح كه انشالله جايگزين ميشه:
بانوي كشاورز نيشابوري توانست خيار سالم گلخانه اي بدون استفاده از سم توليد كند.
به گزارش خبرگزاري فارس علي دهباشيان معاون جهاد كشاورزي خراسان رضوي و مدير شهرستان نيشابور ضمن اعلام اين مطلب افزود: توسعه كشاورزي پايدار با مشخصه توليد محصول سالم و بدون سموم شيميايي يكي از اهداف مهم فعاليت هاي كارشناسان جهاد كشاورزي شهرستان نيشابور است.
وي ادامه داد: يكي از اهداف اصلي براي توسعه كشاورزي پايدار، توليد محصول سالم و عاري از سموم شيميايي و ورود به دروازه كشاورزي ارگانيك است كه قابل توسعه در تمام سطوح عملياتي كشاورزي است.
وي افزود: در همين راستا يكي از زنان گلخانه دار نيشابوري با استفاده از يافته هاي مبارزه بيولوژيكي، بكارگيري شيوه هاي كنترل غيرشيميايي و مراقبت هاي لازم گلخانه، موفق به توليد 36 تن محصول خيار بدون سم از سطح هزار مترمربع گلخانه در دو دوره برداشت شده كه مقدار مصرفي آب گلخانه، حدود يك دهم ليتر در ثانيه بوده است.
دهباشيان در پايان افزود: اين كشاورز با مراقبت هاي ويژه، از جمله نصب توري درب سالن ها و جلوگيري از ورود حشرات مضر به گلخانه، حذف برگ و بوته هاي آلوده، استفاده از كارتهاي تله چسبي و همچنين وجين علف هاي هرز، توانسته است محصول خيار عاري از سم توليد كند. (http://njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.art-of-music.net%2Fnpview.asp%3FID%3D1622630)
{applause}{applause}{applause}
دستت درد نكنه داداش @};-@};-@};- كارمون رو راحت كردي ;;) بله كاملا امكانپذيره اين موضوع و خداكنه فراگير بشه تا بتونيم محصول با كيفيت رو با خيال آسوده مصرف كنيم
SaSaMc2
21st January 2010, 12:05 AM
بهترين كار ممكن در حال حاضر استفاده از خيار درختيه
ممنونم @};-
راستي مگه خيار درختي همون گلخونه اي نيست؟ :-/
يادتونه توي يكي از درساي بچگي توضيحي درباره غشاي نيمه تروا ي خيار بود؟:-?
احتمالاً به همين خاطر خيار مسموم به سموم از پوستش ميشه :-??
امير آشنا
22nd January 2010, 12:54 AM
راستي مگه خيار درختي همون گلخونه اي نيست؟ :-/
فرمايشت تا حد زيادي صحيحه منتها يه غلط مصطلح شده كه بعضا خيارهاي غير گلخونه اي رو درختي هم ميگن ولي در اصل ، عمده خيارهاي گلخونه اي به صورت درختي و عمده خيارهاي غير گلخونه اي به صورت بوته اي بعمل ميان و منظور تاپيك هم اينه كه خيارهاي گلخونه اي ( اعم از درختي و غير درختي ) در صورتي كه به شيوه هاي رايج و با استفاده از سموم موجود در بازار پرورش داده بشن مي تونن در صورت مصرف در دراز مدت آسيب هاي جدي به بدن وارد كنند ;)
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.