PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نكونام: مي‌خواهند با اين كارها تيم ملي را تمسخر كنند

Victor007
18th January 2010, 03:33 PM
هافبك تيم ملي فوتبال ايران با تكذيب نقل قول منتشر شده از وي درباره ارسال ايميل عاشقانه از سوي قطبي گفت: عده‌اي مي‌خواهند با اين كارها تيم ملي را تمسخر كنند.

http://media.farsnews.com/Media/8808/Images/jpg/A0769/A0769840.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، جواد نكونام در گفت و گو با سايت رسمي فدراسيون فوتبال مصاحبه دو روز پيش خود را با يك روزنامه ورزشي مبني بر رد و بدل كردن ايميل‌هاي عاشقانه با افشين قطبي را تكذيب كرد و اظهار داشت: من چنين حرف هايي با اين مضمون در هيچ روزنامه اي نزده ام. از بين همه خبرنگارهاي ورزشي موجود در ايران من تنها با دو خبرنگار ارتباط دوستانه و نزديك دارم كه شماره من را دارند و هيچ مصاحبه ديگري انجام نداده ام.
نكونام كه نشان مي داد از درج مصاحبه خيالي اش به شدت ناراحت است ادامه داد: قضيه اين روزنامه و ديگر روزنامه ها كه از قول من مصاحبه هاي خيالي و فضايي درج مي كنند را از مجاري قانوني پيگيري مي كنم. مصاحبه ام درباره ايميل هاي عاشقانه با سرمربي تيم ملي را تكذيب مي كنم. مطمئن باشيد يا من اصلا مصاحبه نمي كنم يا اگر هم مصاحبه كنم آن را تكذيب نمي كنم.

هافبك ايراني اوساسونا در ادامه با اشاره به اهداف كساني كه مي خواهند به تيم ملي ضربه بزنند گفت: قصد كساني كه اين مسايل را مطرح مي كنند تمسخر تيم ملي فوتبال ايران است و آنها بايد بدانند كه با اين كارها راه به جايي نمي برند. تا به حال هم در فوتبال ايران چنين چيزي وجود نداشته كه يك مربي و بازيكن ايميل هاي عاشقانه رد و بدل كنند. من حتي از گفتن اين جملات شرم مي كنم، چه برسد به اينكه بخواهم آن را مطرح يا در مصاحبه ام بياورم.

نكونام در پايان درباره بازي تيم ملي ايران برابر سنگاپور تصريح كرد: تيم ملي در اين بازي، نمايش خوبي داشت و در حالي 3 بر يك به پيروزي رسيد كه مي توانست دو گل ديگر هم بزند. البته لحظاتي كه تيم ملي دو گل جلو بود اشتباهاتي پيش آمد كه تيم ملي يك گل دريافت كرد. البته ما از سنگاپوري ها بالاتر هستيم و علت حساسيت بازي هم، متاسفانه جوي بود كه به وجود آمده بود و باعث شده بود احساسات روي منطق حاكم شود وگرنه من مطمئن بودم تيم ايران به راحتي از سد سنگاپور مي گذرد چون فوتبال ايران به لحاظ ساختاري، تاريخ و بازي هاي ملي از سنگاپور بالاتر وبرتر است.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد