AvAstiN
16th January 2010, 11:03 AM
(http://www.farsnews.com/mail.php?nn=8810250202&tt=) خبرگزاري فارس: يك كارشناس صنعت شير گفت: فقط برخي از كشورهاي آفريقايي مانند زيمباوه با وجود داشتن تراكم استخواني بالا و نياز كمتر به مصرف لبنيات از نظر مصرف شير در رتبه پايينتر از ايران هستند.
http://media.farsnews.com/Media/8806/Images/jpg/A0730/A0730574.jpg
ثريا نوابپور در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي فارس با اشاره به اينكه مصرف شير در جامعه نشاندهنده سطح ارتقاي فرهنگ جامعه است اظهار داشت: متأسفانه ميانگين مصرف شير در جامعه بسيار پايين است و با وجود اينكه 4 تا 5 سال است كه تبليغات زيادي در كشور درباره مصرف شير شده است ميانگين مصرف سالانه شير در كشور 90 كيلوگرم است در حالي كه ميانگين جهاني 155 كيلوگرم است.
وي با اشاره به اينكه 90 درصد جامعه در حال حاضر دچار كمبود كلسيم هستند تصريح كرد: سن ابتلا به پوكي استخوان در كشور بالاي 40 تا 45 سال گزارش شده است و از طرف ديگر آموزش و پرورش اعلام كرده است كه جوانان كوتاهقدتر شدهاند كه اين 2 مورد و ديگر موارد ارتباط مستقيمي با ميزان مصرف شير در كشور دارند.
نوابپور با بيان اينكه شير يك غذاي فطري است و در آيات و روايات فراوان به مصرف آن توصيه شده است افزود: اگر مصرفكننده اصلي شير باشيم مطمئناً تقلبها و مشكلات شير كمتر خواهد شد. تا موقعي كه شير به عنوان اصليترين غذا در سبد غذايي قرار نگيرد مشكل حل نميشود.
اين كارشناس صنعت شير خاطرنشان كرد: شير و مصرف آن بايد در كتابهاي درسي بگنجد و بايد در نظر داشت كه شير تنها غذايي است كه جايگزيني براي آن وجود ندارد و در حال حاضر بيشترين كمبود در سبد غذايي كشور شير است.
وي گفت: شير سويا خوب است اما بايد توجه داشت كه اين ماده غذايي شير نيست بلكه شيره سويا است و جايگزين گوشت محسوب ميشود نه شير.
http://media.farsnews.com/Media/8806/Images/jpg/A0730/A0730574.jpg
ثريا نوابپور در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي فارس با اشاره به اينكه مصرف شير در جامعه نشاندهنده سطح ارتقاي فرهنگ جامعه است اظهار داشت: متأسفانه ميانگين مصرف شير در جامعه بسيار پايين است و با وجود اينكه 4 تا 5 سال است كه تبليغات زيادي در كشور درباره مصرف شير شده است ميانگين مصرف سالانه شير در كشور 90 كيلوگرم است در حالي كه ميانگين جهاني 155 كيلوگرم است.
وي با اشاره به اينكه 90 درصد جامعه در حال حاضر دچار كمبود كلسيم هستند تصريح كرد: سن ابتلا به پوكي استخوان در كشور بالاي 40 تا 45 سال گزارش شده است و از طرف ديگر آموزش و پرورش اعلام كرده است كه جوانان كوتاهقدتر شدهاند كه اين 2 مورد و ديگر موارد ارتباط مستقيمي با ميزان مصرف شير در كشور دارند.
نوابپور با بيان اينكه شير يك غذاي فطري است و در آيات و روايات فراوان به مصرف آن توصيه شده است افزود: اگر مصرفكننده اصلي شير باشيم مطمئناً تقلبها و مشكلات شير كمتر خواهد شد. تا موقعي كه شير به عنوان اصليترين غذا در سبد غذايي قرار نگيرد مشكل حل نميشود.
اين كارشناس صنعت شير خاطرنشان كرد: شير و مصرف آن بايد در كتابهاي درسي بگنجد و بايد در نظر داشت كه شير تنها غذايي است كه جايگزيني براي آن وجود ندارد و در حال حاضر بيشترين كمبود در سبد غذايي كشور شير است.
وي گفت: شير سويا خوب است اما بايد توجه داشت كه اين ماده غذايي شير نيست بلكه شيره سويا است و جايگزين گوشت محسوب ميشود نه شير.