PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : واعظ‌آشتیانی: برای برنامه نود متاسفم

s@ba
15th January 2010, 08:16 AM
http://www.seemorgh.com/DesktopModules/iContent2/Files/53120.jpg

امیررضا واعظ‌آشتیانی، مدیر‌عامل باشگاه استقلال پس از مراسم معارفه محصص و نامجومطلق در جمع خبرنگاران حاضر شد و در خصوص اتفاقات روزهای یكشنبه و دوشنبه با آنها صحبت كرد

امیررضا واعظ‌آشتیانی، مدیر‌عامل باشگاه استقلال پس از مراسم معارفه محصص و نامجومطلق در جمع خبرنگاران حاضر شد و در خصوص اتفاقات روزهای یكشنبه و دوشنبه با آنها صحبت كرد. اول از همه او به تعریف و تمجید از اخلاق و مرام مرفاوی پرداخت: «ایشان به من گفتند كه برای من قابل تحمل نیست كه به شماها اهانت شود و این اهانت‌ها شایسته شما نبود. من گفتم در عالم فوتبال كثیف چنین مسایلی اجتناب‌ناپذیر است و شما نگران این مساله نباشید. مرفاوی در پاسخ به من گفت حاضرم هر تصمیمی كه شما و هیات مدیره گرفتید قبول كنم. این نشان از مردانگی او دارد. نمی‌شود در مورد مرفاوی چنین مردانگی را كتمان كرد.» در ادامه او آن عده از هواداران را كه لب به اعتراض گشوده بودند را پولكی و فریب خورده می‌داند: «مردم به خوبی پای گیرنده‌ها دیدند و انزجار خود را از عده‌ای تحریك شده كه 30 نفر بودند و همیشه در حال فریب خوردن هستند و علیه بازیكنان شعار داده و اهانت می‌كنند، اعلام كردند. آنها در حقیقت خودشان پولكی هستند كه به بازیكنان استقلال می‌گفتند پولكی، اگر پولكی نبودند كه فحاشی نمی‌كردند. البته من به آنها حق می‌دهم چون جوان هستند و تحریك‌پذیر. مطمئن هستم اگر آن 30 نفر نام هر شخصی را صدا می‌زدند بقیه جمعیت با آنها هم‌صدا می‌شدند. این نشان می‌دهد كه آنها چقدر درجه خباثت خود را افزایش دادند و بی‌دلیل به مسایلی پرداختند كه دلایلش برای خودشان هم مشخص نبود. مگر استقلال بازی‌هایش را باخته یا مگر استقلال بد بازی كرده است.» پس از هواداران معترض این‌بار نوبت به برنامه نود می‌رسد كه از سوی واعظ سرزنش شود: «برای نود متاسفم كه مصاحبه‌ای از یك طرفدار گرفته كه این طرفداران گزینشی انتخاب شدند. این طرفدار می‌گوید چرا استقلال اینگونه بازی می‌كند. من نمی‌دانم مگر استقلال چگونه باید بازی كند. به لحاظ فنی كارشناسان همه نظر دادند و بین دو نیمه هم مشخص شد معدل استقلال بیشتر از تیم حریف بود. مگر بازیكنان ناموس و آبروی خود را از سر راه آورده‌اند كه 30 جوان استادیوم را تحریك‌ كنند كه علیه آنها شعار دهند. افرادی كه شرارت و سوابق‌شان نشان از فرهنگ اخلاقی آنها دارد، كارنامه‌شان مشخص است. متاسفم برای كسانی كه دم از فرهنگ می‌زنند و شرارت آقایان را انعكاس می‌دهند.» آشتیانی از هواداران دعوت می‌كند تا برای بازی با تراكتور به استادیوم بیایند و به مخالفان تودهنی بزنند: «به طرفداران فهیم استقلال احترام می‌گذارم و از آنها درخواست می‌كنم روز جمعه با حضور پرشور خود در استادیوم آزادی تودهنی بزرگی بزنند به دهان آنهایی كه خودشان پولكی هستند. از آنها می‌خواهم خودشان اداره كنند، خودشان باشند. برای ما اصلا لیدر معنا ندارد، مخصوصا لیدری كه پول گرفته باشد. لیدری كه می‌گوید از خانه تماس تلفنی می‌گیرم و سكوها را تحریك می‌كنم، نباید جایی در این ورزش داشته باشد.» در آخر هم او با تاكید بر اینكه مرفاوی در كادر‌فنی باقی خواهد ماند، تاكید كرد اگر استقلال نتایجی بدتر از این هم بگیرد اتفاقی نخواهد افتاد: «آقای مرفاوی همچنان در تیم ما خواهند ماند و مطمئن باشید مرفاوی كسی است كه از استقلال جدا نخواهد شد. تاسف می‌خورم برای كسانی كه یادشان رفته دو فصل پیش استقلال چه وضعیتی داشت. آنها فراموش كردند استقلال سیزدهم شد ولی هیچ اتفاقی نیفتاد و حالا تنها با اختلاف یك امتیاز از تیم سوم در رده چهارم جدول هستیم. سال قبل هم هیچ‌كس فكر نمی‌كرد قهرمان شویم. یك روز قبل از بازی با پیام یكی از دوستان مصاحبه كرد و گفت واعظ‌آشتیانی باید پاسخگوی ناكامی باشد اما همان دوستان امروز ردپایشان در جاهای دیگر نیز دیده می‌شود. امیدوارم كسانی كه راجع‌به مدیریت صحبت می‌كنند، سفسطه نكنند و اگر در چیزی سررشته ندارند وارد آن نشوند. سال قبل با صلوات و توسل به ائمه قهرمان شدیم. این روش‌ها دیگر نخ‌نما شده و امروز دوران رفتارهای غیر‌اخلاقی به پایان رسیده اس

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد