PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر مدير كل غذا وزارت بهداشت در گفت‌و‌گو با فارس:



diamonds55
17th October 2008, 08:26 AM
مدير كل غذا وزارت بهداشت در گفت‌و‌گو با فارس:

6 محصول جديد غذايي نشان عالي ايمني و سلامت مي‌گيرند

خبرگزاري فارس: مدير كل نظارت بر موادغذايي وزارت بهداشت گفت: از بين يك‌هزار فرآورده غذايي متقاضي نشان عالي ايمني و سلامت، 6 محصول غذايي توانستند امسال از وزارت بهداشت اين نشان را دريافت‌ كنند.


هدايت حسيني در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعي فارس با اشاره به روز جهاني غذا (24 مهر) اظهار داشت: بعد از اهداي لوح نشان ايمني و سلامت غذايي به دو ماكاروني ايراني در سال گذشته، امسال 6 فرآورده‌ ديگر غذايي شامل تعدادي فرآورده‌ لبني، يك نوع روغن زيتون، يك نوع عسل و تعدادي خشكبار بسته‌بندي شده توانستند نشان عالي سلامت و امنيت غذا را كه نشان دهنده حداكثر كيفيت محصول است، دريافت كنند.
وي گفت: مراسم اهداي نشان ايمني و سلامت غذا به اين محصولات 30 مهر امسال طي مراسمي با حضور وزير بهداشت برگزار مي‌شود و اسامي اين محصولات نيز در همان مراسم اعلام مي‌شود.
وي افزود: هم‌زمان با اين مراسم صنايع غذايي نمونه استاني نيز در استان‌ها معرفي مي‌شوند و از آنها با اهداي لوح تقدير قدرداني مي‌شود.
وي اظهار داشت: به طور كلي فعاليت وزارت بهداشت براي ارتقاي سلامت مواد غذايي در3 سطح انجام مي‌شود، سطح اول كنترل كيفيت توليدات صنايع غذايي در هنگام توليد و صدور پروانه ساخت آنهاست، مرحله دوم نظارت بر عرضه مواد غذايي در سطح بازار است كه هم از سوي مركز بهداشت محيط وزارت بهداشت براي مواد غير بسته بندي شده و هم با اجراي طرح pms و نمونه گيري از مواد غذايي بسته بندي شده از سوي معاونت غذا و دارو انجام مي‌شود.
حسيني افزود: سطح سوم، اعطاي نشان ايمني و سلامت مواد غذايي است كه نشانه عالي‌ترين سطح كيفيت محصول است كه از سال گذشته تاكنون 8 محصول غذايي توانسته‌اند در كشور اين نشان را دريافت كنند.
وي گفت: اعطاي نشان عالي ايمني و سلامت وزارت بهداشت به محصولات غذايي سختگيرانه است و اين 8 محصول از بين هزار محصول غذايي كه تقاضاي دريافت اين نشان را داشتند موفق به دريافت اين نشان عالي شدند. اين نشان فعلاً فقط به محصولات توليد داخل اعطا مي‌شود و محصولات خارجي هنوز مشمول دريافت اين نشان عالي نيستند.
وي در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس درباره نظارت مواد غذايي توليد شده در رستوران‌ها و ساندويچي‌ها، گفت: نظارت بر اين اماكن به عهده مركز بهداشت محيط دانشگاه‌هاي علوم پزشكي است، شايد در آينده مركز بهداشت محيط وزارت بهداشت در معاونت سلامت نيز با الگو گرفتن از نشان ايمني و سلامت غذا كه از سوي معاونت غذا و دارو پيگيري مي‌شود بتواند با الگوسازي و معرفي عرضه‌‌كنندگان نمونه مواد غذايي براي ساماندهي اين اماكن اقدام مؤثرتري انجام دهد.
انتهاي پيام/

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد