PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خوراکی مفید جهت كاهش كلسترول خون



LaDy Ds DeMoNa
14th January 2010, 10:18 AM
خوراکی مفید جهت كاهش كلسترول خون






http://www.seemorgh.com/DesktopModules/iContent2/Files/52734.jpg


یك متخصص تغذیه گفت: مصرف این خوراکی باعث كاهش كلسترول و چربی‌های خون می‌شود و از انعقاد خون داخل رگ‌ها جلوگیری می‌كند.

سید‌ضیاءالدین مظهری افزود: پیاز سرشار از ویتامین‌های A و B و C و دارای آهن، آهك، فسفر ، پتاسیم ، سدیم ، گوگرد، ید، سلنیوم، سیلیس و قند است كه به طور مستقیم جذب بدن می‌ شود.
پیاز به علت داشتن گوگرد ضد عفونت خون است. وقتی گوگرد وارد خون و ریه‌ها می‌شود، با عفونت‌های مجاری تنفسی، مانند آسم ، برونشیت و گریپ و... مبارزه می ‌كند.


وی گفت: پیاز به علّت داشتن فسفر كارهای فكری را آسان می‌‌كند. برای افرادی كه دچار بی‌‌خوابی هستند، مفید است. پیاز برای كودكان كم ‌رشد و پیرمردان ضعیف مفید است. برای جلوگیری از خون دماغ می‌‌توانید چند قطره سركه را روی پیاز رنده شده بریزید و آب آن را در بینی بچكانید، تا از خونریزی جلوگیری كند. پیاز لثه‌ها را تقویت می‌كند و رنگ چهره را روشن می‌‌سازد.


این متخصص تغذیه افزود: یك پزشك هندی به نام مِنون در پی تحقیقات 2 ساله خود در دانشكده پزشكی، دانشگاه نیوكاسل انگلستان، اعلام كرد كه پیاز خام، پخته و یا سرخ كرده از تشكیل لخته‌‌های خون در رگ‌ها جلوگیری می‌كند و مانع از بروز سكته قلبی و مغزی می‌‌شود.


مظهری افزود: پیاز قادر است كه كلسترول و چربی‌های خون را كاهش داده و از انعقاد خون داخل رگ‌ها جلوگیری كند و مصرف پیاز خطر ابتلا به سرطان معده را كاهش دهد. خوردن پیاز همراه با غذاهای چرب، مخصوصاً در مهمانی‌ها یا مسافرت‌ها باعث هضم چربی‌ها می‌شود. پیاز پخته، تسكین دهنده سوختگی‌ها و بواسیر است.
گردآوری : گروه سلامت سیمرغ

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد