PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آرشاوين: آرسنال براي قهرماني به معجزه نياز دارد

Geek
12th January 2010, 01:20 PM
"آندري آرشاوين" هافبک روسي تيم فوتبال آرسنال انگليس با تمام اشتياقي که براي قهرماني با اين تيم در مسابقات فصل جاري دارد، اعتراف کرد تيمش براي رسيدن به چنين هدفي به معجزه نياز دارد.

http://www.irna.ir/NewsMedia/Photo/Smal_Pic/2010%5C1%5C12%5Cimg633988894295312500.jpg (http://www.irna.ir/NewsMedia/Photo/Larg_Pic/2010%5C1%5C12%5Cimg633988894295312500.jpg)
به گزارش ايرنا، روزنامه ميرر روز دوشنبه نوشت: شاگردان "آرسن ونگر" فقط سه امتياز با صدرنشين جدول مسابقات ليگ برتر انگليس يعني تيم چلسي فاصله دارند و به مرحله حذفي ليگ قهرمانان باشگاه هاي اروپا نيز هم راه يافته اند.
آرشاوين با اشاره به مصدوميت هاي اخير بازيکنان تيم آرسنال گفت: بزرگترين آرزوي من رسيدن به قهرماني است و طبيعتا قهرماني در ليگ برتر يا ليگ قهرمانان اروپا بهتر است.
وي افزود: براي اين کار بايد بهترين ترکيب تيم آرسنال بازي کند که فکر نمي کنم اين مساله تاکنون در اين فصل اتفاق افتاده باشد.
اين روزنامه نوشت: آرشاوين هم با وجود اين که در چند هفته اخير در آمادگي کامل نبوده است، اما به دليل مصدوميت بازيکناني مثل "روبين فان پرسي"، "نيکلاس بندتنر"، "تئو وولکات" و "سسک فابرگاس"، فرصت کمي براي استراحت پيدا کرده است.
ستاره سابق زنيت با اشاره به اين که وضعيت کنوني تيم آرسنال ايجاب مي کند که حتي با داشت يک پا هم بازي کنم، گفت:‌ اگر چه آسيب ديدگي پاي راستم خيلي کمتر از گذشته آزارم مي دهد، اما هنوز سعي مي کنم در تمرينات شوت نزنم تا بتوانم بازي کنم.
وي افزود: راستش، هنوز به طور کامل نتوانسته ام خود را با شرايط سخت بازي در ليگ برتر انگليس وفق بدهم.
بنا بر اين گزارش، خبرهايي از چندين خريد زمستاني تيم آرسنال براي تقويت خط حمله اين تيم منتشر شده است، اما آرشاوين که خودش ژانويه گذشته در ازاي مبلغ هنگفتي به ورزشگاه امارات رفت، در مورد ولخرجي ونگر ترديد دارد.
اين بازيکن گفت: فکر نمي کنم تيم آرسنال قصد خريد بازيکن جديدي در فصل نقل و انتقالات داشته باشد، اگر هم اين کار را انجام دهد، در آخرين دقايق خواهد بود.

انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 892164

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد