PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت مدرسه با کاغذ باطله/ عکس

s@ba
8th January 2010, 07:36 PM
یک زوج دوستدار محیط زیست در تایوان مدرسه کوچکی را تاسیس کردند که با استفاده از کاغذ روزنامه های باطله ساخته شده است.

خبرگزاری مهر نوشت:
جان لاموری کانادایی به همراه همسر تایوانی خود با استفاده از بیش از هزار کیلوگرم کاغذ روزنامه باطله که مقدار زیادی از آنها را دانش آموزان منطقه جمع آوری کرده بودند این مدرسه را به وسعت 75 مترمربع ساختند.
جان لاموری در این خصوص اظهار داشت: "من محیط زیست را حس می کنم و به خصوص به استفاده دوباره از چیزها فکر می کنم."
این مرد کانادایی با استفاده از یک وانت حمل تختخواب و ماشین چمن زنی یک دستگاه مخلوط کن بزرگ ساخت و داخل آن کاغذهای روزنامه، آب و سیمان ریخت و ماده لازم برای ساخت دیوارهای با ضخامت شش اینچ این مدرسه را آماده کرد.
وی افزود: "کلا من از ماشینهای مخلوط کن بزرگ خوشم می آید."
براساس گزارش رویترز، این مدرسه کاغذی دوستدار محیط زیست گنجایش تحصیل 16 دانش آموز را دارد.
http://khabaronline.ir/images/2010/1/madrese.jpg

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد