PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زردچوبه و فلفل موثر در درمان سرطان سينه



آبجی
8th January 2010, 10:47 AM
محققان دانشگاه ميشيگان مي‌گويند؛ افزودن زردچوبه و فلفل سياه به غذا بيشتر از مزه‌سازي غذايي ارزشمند است؛ چون اين چاشني‌ها حاوي تركيباتي هستند كه براي سلامتي مفيد است.

اين محققان در مركز سرطان فراگير دانشگاه ميشيگان در مطالعات اخير خود دريافته‌اند كه تركيبات كوركومين در زردچوبه و پيپرين در فلفل سياه نقش مهمي در پيشگيري و حتي درمان سرطان سينه ايفا مي‌كنند.

مطالعات قبلي نشان داده بود كوركومين و پيپرين تركيباتي با خاصيت ضد سرطاني بالقوه هستند اما اين تحقيق جديد كه در مجله تحقيق و درمان سرطان سينه به چاپ رسيده براي اولين بار به‌طور دقيق نحوه عملكرد اين دو تركيب، چاشني طبيعي را در پيشگيري از سرطان نشان داد.

براساس اين تحقيق، كوركومين و پيپرين سلول‌هاي بنيادي را مورد هدف قرار مي‌دهد. اين عملكرد بسيار مهم است؛ چون سلول‌هاي بنيادي سرطاني ، تعداد اندكي از سلول‌هاي درون تومور هستند كه رشد تومور را دامن مي‌زنند.

داروهاي فعلي شيمي درماني عليه اين ويروس‌ها ناتوان هستند و به همين خاطر سرطان دوباره عود مي‌كند و به رغم داروهاي سنگين شيمي درماني دوباره در بدن منتشر مي‌شود.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد