PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر ساخت دستگاه

video
15th October 2008, 10:13 AM
برای ساخت دستگاهی به شدت نیاز به فردی که حداقل برای مدتی در تونل (تفاوتی ندارد تونل معادن زیرزمینی یا تونل های عمرانی)، طراحی الگوی آتشباری کرده باشد داریم.
درباره سایر تخصص های مورد نیاز تقریباً بطور کامل تحقیق و نتیجه گیری شده است، اما از این میان درباره تخصص فوق هنوز به قطعیتی نرسیده ایم.
لطفاً چنانچه مایل به همکاری هستید، با بنده تماس بگیرید.
این دستگاه در حال حاضر به عنوان یک اختراع و در مراحل ارزیابی قرار دارد، خلاصه اینکه هنوز به سازمان یا شرکتی وابسته نشده است.

Admin
15th October 2008, 10:20 AM
به بخش ایده های نخبگان ایرانی انتقال یافت.

با تشکر ..!

Amir
15th October 2008, 11:53 PM
با سلام دوست من در مورد کاری که تو نظرتونو هست توضیح بدین کجای طرح به مشکل برخوردین توضیح بدین شابد بشه کمکتون کرد ..

video
18th October 2008, 12:45 PM
ممنون از توجهتون؛:)
هرچند این دستگاه علی رغم کارایی جالب و زیادی که داره ولی هیچ یک از بخش های اون "HIgh Tech" نیست.
این یک دستگاه الکترو اپتیکه که البته طبق پیش بینی نحوه عملکرد اون نیاز به کارهایی مثل رباتیک هم داره. بیش از یک ساله که به فکرش افتادم، اما به طور مفید حدود 5 ماه در موردش تحقیق کردم، هر چند این اواخر سرم خیلی شلوغ بوده و نمی تونم زیاد درگیر بشم اما تا 4 ماهه آینده دوباره شروع می کنم.
تحقیقات بنده بیشتر مشاوره ای و از سه جنبه بوده:
1- نحوه کار
2- عملی بودن
3- پذیرش در صنعت

در دو مورد اول تقریباً به قطعیت رسیدیم (هرچند مسلماً به هنگام اجرای طرح تغییرات عمده ای رو میشه توی این زمینه انتظار داشت).
از جهت عملی بودن هم از اونجا که مهمترین بخش های دستگاه، اپتیک، کنترل سیستم و فاصله یابی هستش، با 2-3 فارغ التحصیل مهندسی برق و فیزیک بحث های طولانی داشتم تا در این بخش ها به قطعیت 70 درصدی رسیدم.

اما تمام کار زمانی موفق میشه که بتونه در صنعت پذیرفته بشه.
من نمی دونم شما یا سایر دوستان تا چه اندازه با صنعت معدن آشنا هستید اما باید دو نکته رو بگم:
1- میشه گفت کارگران معدن، یعنی اونایی که در نهایت باید با این دستگاه کار کنن، از کمترین سطح سواد در بین کارگران صنعت برخوردارند.
2- علاوه بر این مقاومت های مختلف و حتی نا معلومی بر سر راه های موفقیت چنین دستگاهی است.

به همین خاطر نکته ی محوری که در پیشبینی چگونه کارکرد این دستگاه درنظر گرفته شده سهولت کارکرده. بیشترین زمانی که تا کنون صرف کردم مربوط میشه به این دو نکته. ساعت ها با افراد مختلف از پیمانکار بخش معدن گرفته تا مهندسین سازمان صنایع و معادن شهرستان های مختلف و ...، بحص های طولانی در این باره داشتم.
علی رغم تأکید تفریباً 100 درصدی همه این افراد بر تأثیری که چنین دستگاهی خواهد داشت، تعداد قابل توجهی درباره امکان تحمیل این دستگاه به بنده معدنی صنعت کشور تردید داشتند.

هرچند در حال حاضر نمی تونم وقتی برای پیگیری کار بذارم، اما تنها دلیلی که این پست رو اینجا گذاشتم پاسخ به 2 سواله:
1- آیا این دستگاه یا دستگاهی با مشخصات مشابهش در صنعت پذیرفته میشه یا نه؟
2- اینکه اصلاٌ برای یک ایده اینقدر تحقیق و تأکید بر موفقیتش در صنعت لازمه یا در همین حد کافیه؟

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد