توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دو تست هوش جالب ژاپنی
mahdi9067
6th January 2010, 11:54 PM
به آدرسی که در زیر نوشته شده است بروید. بر روی استارت کلیک کنید.
بعد از ۱۲۳ تعدادی عدد به شما نمایش داده می شود.
جای اعداد را به ذهن بسپارید.
سپس به ترتیب از کمترین تا بیشترین بر جای آنها کلیک کنید.
بعد از انجام چندمرحله سن مغز خود را ببینید !
اگر این عدد از سن شناسنامه ای تان کمتر باشد یعنی با هوش تر از آدم های عادی هستید و بالعکس
http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html
یک تست هوش مشابه دیگر هم در این لینک هست:
http://flashfabrica.com/f_learning/brain2/brain02.html
الیته چون این سایت یک سایت ژاپنی است و برای ژاپنی ها طراحی شده و آنها از ما ایرانی ها کمی باهوش تر هستند می توانید برای آنکه نا امید نشوید از عدد به دست آمده ۱۰ تا کم کنید.
آبجی
7th January 2010, 09:36 AM
اگر این عدد از سن شناسنامه ای تان کمتر باشد یعنی با هوش تر از آدم های عادی هستید:-? نمیدونم من که هر دوتا رو تست زدم حالا اولی رو یه دونه رو اشتباه گفتم ولی دومی رو هم سرعتم خوب (که اگه بگی زمانبندی توش مطرح باشه) تمامش رو صحیح گفتم :-?? ولی اعداد بدست اومده یه خورده بالا بود ;))
hossien
7th January 2010, 10:25 AM
من هم بعد از 6 بار آخر آبرو مو خرید زد22 .
آبجی
7th January 2010, 10:32 AM
:-? که اینطور پس باید بیشتر از یه بار تست بزنیم ;;)
بذار منم امتحان کنم راستی کدوم تست رو زدی ؟؟؟اولی یا دومی؟؟؟:-/
hossien
7th January 2010, 11:11 AM
:-? که اینطور پس باید بیشتر از یه بار تست بزنیم ;;)
بذار منم امتحان کنم راستی کدوم تست رو زدی ؟؟؟اولی یا دومی؟؟؟:-/
دومی یو مخ اولی جواب نمی ده و میگه حافظه مورد نظر در شبکه پیدا نمی شود.
آبجی
7th January 2010, 11:17 AM
دومی یو مخ اولی جواب نمی ده و میگه حافظه مورد نظر در شبکه پیدا نمی شود.
smilee_new1 (11) ای وای مال تو اینو بگه پس من چی بگم sh_omomi37 خب بذار امتحان کنم ببینم چند میده بهم sh_dokhtar15
hossien
7th January 2010, 11:28 AM
اولی هم تست کردم اعداد مختلف می ده بهترین اون 21 و بدترین اون 37 شد خودم می دونم کند ذهنم حالا بیشتر فهمیدم .
hossien
7th January 2010, 11:29 AM
راستی این خارجی ها کارو زندگی ندارن میشین اینا درست می کنند باید بیان ایران زندگی کنن تا معنای تست هوشو بفهمند .
ولی در کل هرچی بیشتر انجام میدم جوابش بهتر میشه امیدوار کننده هست.
آبجی
7th January 2010, 11:30 AM
آنها از ما ایرانی ها کمی باهوش تر هستند می توانید برای آنکه نا امید نشوید از عدد به دست آمده ۱۰ تا کم کنید.
:-? که اینطور پس داداش حسین
مال تو میشه 12 :)>-
ریپورتر
7th January 2010, 11:40 AM
سلام
اولی رو که اصلا حرفش رو نزنید ولی دومی دفعه سوم شد 18
hossien
7th January 2010, 11:44 AM
:-? که اینطور پس داداش حسین
مال تو میشه 12 :)>-
نه بنظر من هوش و استعداد ایرانی ها را هیچ نژادی ندارد و برای همین آلمانی ها می گن ما از نسل آریایی ها هستیم و طبق یک نظر سنجی 85 % افراد ایرانی ها اگر امکانات و زمینه و محیط و ... خوب باشه فرد به درجات خیلی بالایی می رسه منظورم دیگه می ترکونه و در انتها جدول دقیق یادم نیس فک کنم عرب ها بودن با 3% .
آبجی
7th January 2010, 12:05 PM
نه بنظر من هوش و استعداد ایرانی ها را هیچ نژادی ندارد و برای همین آلمانی ها می گن ما از نسل آریایی ها هستیم و طبق یک نظر سنجی 85 % افراد ایرانی ها اگر امکانات و زمینه و محیط و ... خوب باشه فرد به درجات خیلی بالایی می رسه منظورم دیگه می ترکونه و در انتها جدول دقیق یادم نیس فک کنم عرب ها بودن با 3% .
دقیقا همون طور که
شما به عنوان جوان ایرانی به صورت بالقوه نخبه هستید ... تنها پرورش این استعداد درونی شما رو به صورت بالفعل نخبه می کند.!
رئیس :-ss تو امضاشون نوشتن ;) .
matrix
8th January 2010, 06:38 PM
من هم برم تست بزنم ببینم چی میشه!!:">
فک کنم بالای صد باشم!!{big green}
آبجی
8th January 2010, 06:50 PM
من هم برم تست بزنم ببینم چی میشه!!:">
فک کنم بالای صد باشم!!{big green}
انشاالله که زیر 20 هستی ;) ولی باید بگی چند شدی ها ;;)
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.