PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كم‌كاري برخي بازيكنان بارسلونا برابر سويا

mamadi007
6th January 2010, 01:12 PM
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا مسئوليت شكست برابر سويا در دور رفت از مرحله پنجم كوپا دل ري را به صورت مشروط پذيرفت.
http://media.farsnews.com/Media/8809/Images/jpg/A0785/A0785180.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از لارازون، جوزپه گوارديولا گفت: من مسئول مستقيم اين شكست هستم به شرطي كه تكليف برخي بازيكنان با تيم روشن شود. متاسفانه شاهد كم‌كاري چند بازيكن بودم كه حتي دوست ندارم نامشان را در گزارش فني خود قيد كنم.
گوارديولا ادامه داد: چندين و چند موقعيت مسلم گلزني را از دست داديم و بدون كوچك‌ترين ترديدي بايد بگويم ما مستحق پيروزي بوديم نه سويا. در هر حال در بازي برگشت فرصت داريم اين مشكل بوجود آمده را حل كنيم.
در تك بازي مرحله يك هشتم نهايي از دور رفت پنجمين مرحله كوپا دل ري اسپانيا، تيم فوتبال بارسلونا در نيوكمپ تن به شكست 2 بر يك داد تا كارش در بازي برگشت براي صعود به مرحله بعدي بسيار سخت شود.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد