PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صادقي: از خبرنگاران شنيدم دايي من را مي‌خواهد

mamadi007
6th January 2010, 12:56 PM
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال سايپا گفت: از خبرنگاران شنيدم كه علي دايي خواهان حضورم در پرسپوليس است.
http://media.farsnews.com/Media/8705/Images/jpg/A0477/A0477610.jpg

ابراهيم صادقي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد شايعه مذاكره با علي دايي براي حضور در پرسپوليس گفت: من هيچ مذاكره‌اي با دايي نداشته‌ام و از خبرنگاران شنيدم كه او من را براي اين تيم مي‌خواهد. با اين حال من با باشگاه سايپا قرارداد دارم و به قراردادم متعهد هستم.
وي در مورد اينكه در فصل آينده حاضر است به پرسپوليس برود يا نه، اظهار داشت: قراردادم با سايپا آخر فصل به پايان مي‌رسد و پس از آن در مورد تيم آينده‌ام تصميم خواهم گرفت.
صادقي در مورد ديدار دوستانه با پيكان قزوين عنوان كرد: بازي خوبي انجام داديم هر چند نتيجه مسابقه مساوي شد.پيكان يك ضربه پنالتي را از دست داد و ما هم چند فرصت خوب گلزني را از دست داديم. اين مسابقه براي اين برگزار شد تا از شرايط مسابقه در زمان تعطيلي ليگ دور نشويم.
وي با اشاره به نتايج سايپا در نيم فصل دوم گفت: در 5 مسابقه دور برگشت 3 پيروزي و يك شكست و يك مساوي داشتيم كه روند بسيار خوبي است هر چند كه ليگ دوباره تعطيل شد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد