PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر چغندر پخته خطر بروز سكته هاي قلبي را كاهش مي دهد



*میترا*
5th January 2010, 08:31 AM
چغندر گياهي سرشار از مواد مغذي و حاوي تركيباتي موثر براي كاهش كلسترول خون است كه از آسيب هاي احتمالي به ديواره عروق قلب جلوگيري مي كند.






حسين پور مسلمي متخصص و جراح قلب در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: چغندر گياهي سرشار از مواد معدني و ويتامين ها، پروتئين، ويتامين a، ويتامين b1، b2 ،b3 و ويتامين c،‌ منيزيم، پتاسيم، مس، آهن، فسفر، هيدروكربن، انرژي و ... است كه نتايج تحقيقات انجام شده نشان مي دهد در كاهش سكته هاي قلبي موثر بوده است.
وي گفت: وجود فولات در چغندر موجب كاهش سطح تركيبي در خون به نام همويستنين مي شود كه افزايش اين تركيب در خون عوامل بروز بيماري هاي قلبي را تشديد مي كند.
وي تصريح كرد: چغندر يا همان لبو كه در فصل زمستان بيشتر مصرف مي شود بدليل اينكه سرشار از فيبرهاي محلول است موجب كاهش سطح كلسترول بد يا ldl خون مي شود.
وي افزود: همچنين چغندر حاوي تركيباتي به نام كاروتنوييدها و فلاو نوييدها است كه كلسترول را كاهش مي دهد و از آسيب هاي احتمالي كه راديكال هاي آزاد به ديواره عروق قلب وارد مي كند جلوگيري كرده و نهايتا بروز سكته هاي قلبي را كاهش مي دهد./
باشگاه خبرنگاران

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد