PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقابله با بيماري شايع اين روزا

امير آشنا
4th January 2010, 07:41 PM
سلام {happy}

همه ساله تو فصل پاييز و زمستون به خاطر تغييرات دمايي بعضي از بيماري ها شيوع بيشتري پيدا مي كنن ... يكي از اين بيماري ها كه اتفاقا از شايعترين بيماري هاي اين فصوله و كمتر كسي ممكنه تا حالا اون رو تجربه نكرده باشه گلودرده ... همونطور كه مي دونيم گلودرد علل مختلفي داره ولي يه نكته خيلي مهم و اغلب مغفول در زمينه اين عارضه اينه كه حدود 90 درصد موارد گلودرد علل ويروسي دارن و بنابراين در صورتي كه با مراقبت هاي لازم و درمان هاي حمايتي بتونيم بدن رو در شرايط آماده باش نگه داريم ، به طور معمول گلودرد نيازي به درمان آنتي بيوتيكي اون هم به طور سرخود و بي رويه نداره ... در افراد بزرگسال حدود 5 تا 10 درصد موارد گلودرد ناشي از نوعي باكتري به نام استرپتوكوك هستن كه فقط اين نوع گلودردها به درمان آنتي بيوتيكي ( عمدتا از گروه پني سيلين ها ) نياز دارند و البته براي جلوگيري از خطر ابتلا به روماتيسم قلبي و مفصلي موكدا توصيه ميشه اين قبيل گلودرد هاي استرپتوكوكي حتما و حتما تحت درمان موثر و كامل آنتي بيوتيكي قرار بگيرن ...

حالا سوالي كه پيش مياد اينه كه چجوري مي تونيم متوجه بشيم كه گلودرد ما از نوع ويروسي و يا باكترياييه ؟ چون همون طور كه ذكر شد فقط براي اون معدود موارد باكتريايي مي بايست آنتي بيوتيك تجويز بشه ... دو راه تفريق ساده رو اينجا ذكر مي كنيم :

1. معمولا گلودردهاي ويروسي با علايم سرماخوردگي مثل آبريزش بيني و ... همراهند در صورتي كه اين مساله براي گلودردهاي باكتريايي مطرح نيست

2. گلودردهاي باكتريايي مي تونن با تورم عقده هاي لنفاوي و لكه هاي سفيد در ناحيه گلو همراه باشن كه اين موضوع در موارد گلودردهاي ويروسي وجود نداره

در صورتي كه با همه اين توضيحات مشكوك به عفونت باكتريايي بوديم مي تونيم با مراجعه به آزمايشگاه يه آزمايش سريع استرپ انجام بديم كه اينجوري با قطعيت نوع گلودرد مشخص ميشه

ما در اينجا قصد نداريم خيلي روي علل گلودرد بحث كنيم و فقط بنا داريم يه سري اقدامات بسيار ساده و در عين حال بسيار موثر در درمان گلودرد رو بيان كنيم . با رعايت اين نكات مي تونيم بهبودي سريعتري رو تجربه كنيم ...

1.استفاده از عسل بدون هيچ گونه افزودني مثل آب جوش يا آبليمو و ... مي تونه به نحو شگفت آوري در بهبود گلودرد موثر باشه ... عسل علاوه بر اثر ضد باكتريايي و ضد ويروسي ،‌مي تونه با افزايش ترشح تركيباتي مثل اندورفين ، باعث تسكين درد گلو ميشه ... توصيه ميشه براي اين منظور حداقل روزي 3 قاشق غذاخوري عسل مصرف بشه تا زمان بهبودي كامل

2. شست و شوي ساده گلو با آب نمك رقيق ( حدود 1 قاشق چايخوري سرخالي نمك در يك ليوان آب ولرم ) مشروط بر اينكه چندين نوبت در روز انجام بشه مي تونه بسيار موثر باشه ... ذكر يه نكته در اينجا ضروريه ؛ اخيرا مشخص شده روش سنتي غرغره آب نمك كه بعضا براي درمان گلودرد توصيه مي شده مي تونه خطر انتقال عفونت از گلو به گوش مياني رو افزايش بده ؛ به همين خاطر توصيه مي كنيم شست و شوي گلو با آب نمك به صورت ساده و بدون غرغره كردن آب نمك انجام بشه

3. مصرف شلغم و پياز در درمان گلودرد بسيار مفيده

4. مصرف مايعات فراوان مي تونه دربهبودي تسريع ايجاد كنه

5. در صورتي كه علايم تب و سرماخوردگي هم علاوه بر گلودرد وجود داره مي تونيم از قرص سرماخوردگي و استامينوفن استفاده كنيم

با همه اين اوصاف چند حالت وجود دارن كه نيازمند مراجعه فوري به متخصصين بيماري هاي عفوني يا گوش و حلق و بيني هستن :

گلودردي كه علي رغم همه درمان هاي ذكر شده حدود 2 هفته طول بكشه
در صورتي كه گلودرد با تورم شديد لوزه ها و بعضا زخم و خونريزي در اونها همراه باشه
گلودردي كه با درد ناحيه جلوي گردن همراه باشه
گلودردي كه با تورم عقده هاي لنفاوي ساير نقاط بدن مثل زيربغل همراه باشه

موارد ذكر شده انتهايي مي تونن مربوط به بيماري هاي جدي مانند ايدز ، مونونوكلئوز عفوني ،‌ تولارمي ، سرطان ناحيه حلق و ... باشن به همين دليل اين علايم مي بايست جدي گرفته بشن

به اميد سلامتي همه دوستان عزيزم @};-

:)>-

A.L.I
4th January 2010, 08:26 PM
دوست دارم تجربه ام رو براتون بگم که توی سرما چجوری شده من خیلی به ندرت بیمار میشم علتش هم اینه که من لباس خیلی گرم نمی پوشم چون مقاومت بدنم نسبت به سرما کم میشه ( در واقع بدعادت میشه ) - غذاهای ناسازگار که بدن رو ضعیف می کنه نمی خورم - قند و نوشابه اصلاً نمی خورم - چایی و شکلات هم خیلی کم می خورم - دستم رو با صابون میشورم- نزدیک بخاری اصلاً نمیشینم یا نمیخوابم-با لباس کم توی خونه هستم شاید باورتون نشه من الان پیراهن آستین کوتاه تنمه در حالی که هوای اتاق 20 است و از بخاری اتاق هال هم خیلی فاصله داره - حمام آب داغ رو ممنوع کردم فقط آب ولرم
تا میتونید بدنتون رو از درون قوی نگه دارید تا در مقابل سرما به خوبی بتونید دوام بیارید بدون اینکه کوچکترین ناراحتی ای داشته باشید ;)

moji5
4th January 2010, 10:32 PM
این چند روزه اکثر دوستای هم دانشگاهیم یه جورایی سرما خوردند.
عطسه و ابریزش بینی.
منم گرفته بودم اما زود خوب شد.

SaSaMc2
4th January 2010, 11:44 PM
بسيـــــــــــــــار بسيــــــــــــــــــار عالي بود. {applause}@};-

خودم قبلاً در بي اهميتي نسبت به گلودرد به گلبولونفريت دچار شدم.#-o

شايد درد مضمن يك سال اخير زانوم هم به گلودرد ربط داشته باشه.{at wits' end}

قبلاً مسئول شبكه ها و سيستمهاي دانشگاه علوم پزشكي بودم.sh_omomi118

اونجا اساتيد به منم ميگفتن اگر چندين بار در روز دستات رو با صابون بشوري 70% كمتر مريض ميشي.smilee_new2 (17)

الان هر نيم ساعت يك بار ميشورم و خدا رو شكر خيلي كمتر مريض ميشم.sh_omomi88

اگه بتونم خود درماني رو هم ترك كنم خيلي عالي ميشه.sh_omomi12

آبجی
5th January 2010, 10:06 AM
معمولا گلودردهاي ويروسي با علايم سرماخوردگي مثل آبريزش بيني و ... همراهند در صورتي كه اين مساله براي گلودردهاي باكتريايي مطرح نيست

smilee_new1 (11) منم سرماخوردم sh_omomi37 خوب شده بودما ولی رعایت نکردم بدتر شدم smilee_new1 (11) .

استفاده از عسل بدون هيچ گونه افزودني مثل آب جوش يا آبليمو و ... مي تونه به نحو شگفت آوري در بهبود گلودرد موثر باشه

من قبلا همیشه عسل + ابلیمو + اب جوش رو میخوردم ولی این دفعه عسل خالی خوردم که خیلی زود گلو دردم خوب شد ولی چه فایده smilee_new1 (11)

شست و شوي ساده گلو با آب نمك رقيق ( حدود 1 قاشق چايخوري سرخالي نمك در يك ليوان آب ولرم ) مشروط بر اينكه چندين نوبت در روز انجام بشه مي تونه بسيار موثر باشه

sh_omomi6 این کار خیلی سختیه ولی همه توصیه میکنند

ممنون امیر اقا sh_omomi70 لطفا بگید برای سرفه هم چی خوبه و چکار باید انجام بدیم sh_dokhtar15

امير آشنا
5th January 2010, 11:03 AM
خودم قبلاً در بي اهميتي نسبت به گلودرد به گلبولونفريت دچار شدم.#-o

بله متاسفانه گلودرد هاي استرپتوكوكي اگه بدون درمان آنتي بيوتيكي مناسب و كامل رها بشن مي تونن بعضا عوارض جبران ناپذيري بر روي قلب ، مفاصل و كليه ها به جا بذارن . يكي از دوستان خودم به علت بي توجهي به درمان گلودرد استرپتوكوكي متاسفانه يكي از كليه هاشو از دست داد {i dont want to see}

درمان آنتي بيوتيكي كه براي عفونت هاي باكتريايي به خصوص گلودردهاي استرپتوكوكي انجام ميشه مي بايست دو ويژگي رو داشته باشه :

1. موثر بودن بر روي باكتري
2. رعايت كامل طول دوره درمان

متاسفانه بعضا در خوددرماني ها مثلا 3 روز آنتي بيوتيك مصرف ميشه ؛ ظاهرا درد گلو برطرف شده ولي چون دوره درمان كامل سپري نشده همه عوارض ذكر شده در بالا در اين افراد مي تونه رخ بده

امير آشنا
5th January 2010, 11:15 AM
sh_omomi6 این کار خیلی سختیه ولی همه توصیه میکنند

ممنون امیر اقا sh_omomi70 لطفا بگید برای سرفه هم چی خوبه و چکار باید انجام بدیم sh_dokhtar15

خواهش مي كنم .خيلي سخت نيستا البته مشروط بر اينكه آب نمك غليظ نباشه

براي سرفه هم عسل تاثير ثابت شده مناسبي داره
نوشيدن « لعاب دانه به » هم به نرم شدن گلو و كاهش سرفه كمك مي كنه
البته داروهاي ضد سرفه مثل دكسترومتورفان ، ديفن هيدرامين و كلوبوتينول هم در مواردي كه سرفه هاي خيلي شديد و آزاردهنده اي وجود داشته باشه مصرف ميشن ولي هر كدوم عوارض خاص خودشون رو دارن مثلا دكسترمتورفان مي تونه باعث بي خوابي و يا ديفن هيدرامين مي تونه باعث خواب آلودگي بشه ضمن اينكه در صورت استفاده مي بايست حتي الامكان بيش از 3 روز مصرف نشن

آبجی
5th January 2010, 11:40 AM
شربت توسیان چی ؟؟؟؟:-/:-/:-/ اون گیاهی هست

امير آشنا
5th January 2010, 11:53 AM
شربت توسیان چی ؟؟؟؟:-/:-/:-/ اون گیاهی هست

تركيبات ضدسرفه زيادي وجود دارن كه شربت توسيان هم يكي از اونهاست ميشه هر 8 ساعت 2 قاشق مرباخوري براي اثر ضد سرفه اون استفاده بشه البته اين تركيب خلط آور هم هست . اگه كسي مبتلا به ديابت باشه نبايد از اون استفاده كنه
شربت تيمكس ،‌شربت تيميان و قطره خوراكي تيم ارتا هم كه همراه با شربت توسيان برگرفته از گياه آويشن هستن ، همگي به عنوان تركيبات ضدسرفه و خلط آور كاربرد دارن

SaSaMc2
5th January 2010, 04:27 PM
من اونجا با آب نمك شستم. بهم گفتن بايد با سرم مخصوص بشورم. ارزون هم بود سرومش.

ولي يه قرص كبسول بود نميدونم آزوترومايسين بود چي بود!!!

250 بود 2تاشو اول با هم ميخوردي بعد هر 12 ساعت يكي ميخوردي.

6 تا بيشتر نداشت تو پاكتش ولي معجزه آسا بود {big green}

يه كتاب چند جلدي هم باهاش بود كه عوارضش رو توش نوشته بود {i dont want to see}

AvAstiN
5th January 2010, 08:33 PM
.استفاده از عسل بدون هيچ گونه افزودني مثل آب جوش يا آبليمو و ... مي تونه به نحو شگفت آوري در بهبود گلودرد موثر باشه ... عسل علاوه بر اثر ضد باكتريايي و ضد ويروسي ،‌مي تونه با افزايش ترشح تركيباتي مثل اندورفين ، باعث تسكين درد گلو ميشه ... توصيه ميشه براي اين منظور حداقل روزي 3 قاشق غذاخوري عسل مصرف بشه تا زمان بهبودي كامل

از خواص اين عسل هر چي بگين كم گفتين
مگه نه؟{big green}

امير آشنا
8th January 2010, 12:10 AM
من اونجا با آب نمك شستم. بهم گفتن بايد با سرم مخصوص بشورم. ارزون هم بود سرومش.

ولي يه قرص كبسول بود نميدونم آزوترومايسين بود چي بود!!!

250 بود 2تاشو اول با هم ميخوردي بعد هر 12 ساعت يكي ميخوردي.

6 تا بيشتر نداشت تو پاكتش ولي معجزه آسا بود {big green}

يه كتاب چند جلدي هم باهاش بود كه عوارضش رو توش نوشته بود {i dont want to see}

داروي آزيترومايسين آنتي بيوتيك كم عارضه ايه كه به عنوان خط دوم درماني براي درمان عفونت هاي لوزه و ... بكار ميره . يعني بعضي موارد كه داروهاي گروه پني سيلين موثر نيستن يا بيمار به پني سيلين حساسيت داره ممكنه از اين آنتي بيوتيك استفاده بشه

امير آشنا
8th January 2010, 12:13 AM
از خواص اين عسل هر چي بگين كم گفتين
مگه نه؟{big green}

آره واقعا
اگه آدما بدونن چه معجزه اي مي كنه اين عسل هر سه وعده غذاشون عسل ميشه {big green}

SaSaMc2
8th January 2010, 04:46 AM
داروي آزيترومايسين آنتي بيوتيك كم عارضه ايه كه به عنوان خط دوم درماني براي درمان عفونت هاي لوزه و ... بكار ميره . يعني بعضي موارد كه داروهاي گروه پني سيلين موثر نيستن يا بيمار به پني سيلين حساسيت داره ممكنه از اين آنتي بيوتيك استفاده بشه

به من كه خيلي بهتر از آموكسي تاثير كرد.:)>-

شايد بدن من به قرص هاي متداول عادت كرده، ديگه اثر نميكنه روم!{i dont want to see}

توي پاكتش يه كتاب از عوارض احتمالي گذاشتن چرا؟:-/

پس عمو عبيدي هم خالي بنده {big green} :^o {big green}

امير آشنا
8th January 2010, 12:44 PM
به من كه خيلي بهتر از آموكسي تاثير كرد.:)>-

شايد بدن من به قرص هاي متداول عادت كرده، ديگه اثر نميكنه روم!{i dont want to see}

توي پاكتش يه كتاب از عوارض احتمالي گذاشتن چرا؟:-/

پس عمو عبيدي هم خالي بنده {big green} :^o {big green}

خب خدا رو شكر كه خوب اثر كرده روت [-O<
احتمالا انقدر خوددرماني كردي داداش كه آنتي بيوتيكا شرمنده ميشن جلوي ميكروبا {worried}
اون بنده خدام خالي نبسته {big green} ولي معمولا آزيترومايسين عوارض جانبي شايعي نداره {happy}

آبجی
8th January 2010, 01:15 PM
سلام sh_omomi88
من سرفه هام هنوز خوب نشدهsmilee_new1 (11) داروهامو هم سر وقت میخورم ولی متاسفانه از امروز صبح سرفه هام شدید تر شده sh_dokhtar14 صدا ندارم تصوریمم برفکی هست sh_dokhtar3چکار کنم ؟؟؟sh_dokhtar15

امير آشنا
8th January 2010, 09:01 PM
سلام sh_omomi88
من سرفه هام هنوز خوب نشدهsmilee_new1 (11) داروهامو هم سر وقت میخورم ولی متاسفانه از امروز صبح سرفه هام شدید تر شده sh_dokhtar14 صدا ندارم تصوریمم برفکی هست sh_dokhtar3چکار کنم ؟؟؟sh_dokhtar15

سلام @};-
احتمالا مشكل شما به سمت تراكئوبرونشيت يا همون التهاب ناي و ريه پيشرفت كرده ؛ در هر صورت مي بايست علاوه بر دارو درماني ها سعي كنين بدن خودتون رو گرم نگه داريد . ممكنه اين سرفه ها تا حدود 2 هفته هم طول بكشه

SaSaMc2
8th January 2010, 09:16 PM
خب خدا رو شكر كه خوب اثر كرده روت [-O<
احتمالا انقدر خوددرماني كردي داداش كه آنتي بيوتيكا شرمنده ميشن جلوي ميكروبا {worried}
اون بنده خدام خالي نبسته {big green} ولي معمولا آزيترومايسين عوارض جانبي شايعي نداره {happy}

دكتراي خود درماني دارم خوب {tongue}

ممنونم از راهنماييتون @};-

SaSaMc2
8th January 2010, 09:21 PM
سلام @};-
احتمالا مشكل شما به سمت تراكئوبرونشيت يا همون التهاب ناي و ريه پيشرفت كرده ؛ در هر صورت مي بايست علاوه بر دارو درماني ها سعي كنين بدن خودتون رو گرم نگه داريد . ممكنه اين سرفه ها تا حدود 2 هفته هم طول بكشه

منم ميخواستم همينو بگم كه آقاي دكتر زودتر گفت {big green}

خدا بد نده آبجي {worried}

ايشالله زود خوب ميشي @};-

آبجی
8th January 2010, 09:52 PM

خب یعنی چی smilee_new1 (11) ؟؟؟ یعنی باید برم امپول بزنم {i dont want to see}؟؟؟؟ sh_omomi68از الان بگم من نسبت به هر گونه امپول حساسیت دارم sh_dokhtar7

حالا گذشته از شوخی sh_dokhtar17همون داروهای قبلی بخورم یا باید دوباره به پزشک مراجعه کنم smilee_new2 (11)

آبجی
8th January 2010, 10:02 PM
خدا بد نده آبجي {worried}

ايشالله زود خوب ميشي @};-

ممنون @};- انشاالله

{big green} خب بیان ملاقاتم sh_omomi14 برام کمپوت بیارینsh_dokhtar15 کمپوتشم بذار فکر میکنم میگم که چی باشه :-?

دکتر چه کمپوتی خوبه؟؟؟ sh_omomi9

Admin
8th January 2010, 10:04 PM
كمپوت خيار ،‌ گوجه فرنگي ، كدو حلوايي ،‌تنبل ... زرنگ ... اينها چطوره ؟ :-?

آبجی
8th January 2010, 10:07 PM
راستی یه سوال امیر اقا

مصرف مولتی ویتامین ( همون قرص های جوشان ) اون چی اون رو ادامه بدم یا نه؟؟؟:-?

باید تموم قرصامو هم بخورم ؟؟؟:-/

آبجی
8th January 2010, 10:16 PM

سلام رئیس sh_omomi20
فقط گلابی نباشه که میگن از گلابی ارزون تر وجود نداره sh_omomi36 دور گیلاسم خط بگشید چون رده دوم جدول هست sh_dokhtar1

از این زردا هستا sh_omomi15 از اون باکلاسا گرد هستن از اونا اسمشو نمی دونم sh_omomi109 ولی میگن خیلی گرونه sh_dokhtar15 باکلاسه مثل اینکه خیلی هم خوشمزه هست sh_omomi122

امير آشنا
8th January 2010, 10:37 PM
خب یعنی چی smilee_new1 (11) ؟؟؟ یعنی باید برم امپول بزنم {i dont want to see}؟؟؟؟ sh_omomi68از الان بگم من نسبت به هر گونه امپول حساسیت دارم sh_dokhtar7

حالا گذشته از شوخی sh_dokhtar17همون داروهای قبلی بخورم یا باید دوباره به پزشک مراجعه کنم smilee_new2 (11)

نه بابا آمپول نمي خواد
نيازي به مراجعه مجدد نيست مگر اينكه تبت با دارو كنترل نشه

امير آشنا
8th January 2010, 10:40 PM

به به ياالله {big green}
داداش مصطفي هم كه تشريف آوردن @};-
فكر كنم براشون كمپوت خيار سالم تر باشه ، شما موافقي مصطفي جون ؟:-?

امير آشنا
8th January 2010, 10:42 PM
راستی یه سوال امیر اقا

مصرف مولتی ویتامین ( همون قرص های جوشان ) اون چی اون رو ادامه بدم یا نه؟؟؟:-?

باید تموم قرصامو هم بخورم ؟؟؟:-/

غير از آنتي بيوتيك هاتون هيچ كدوم از داروها رو ضرورت نداره تا آخرش ادامه بديد مگه اينكه خودتون احساس نياز كنيد

آبجی
8th January 2010, 10:49 PM
فكر كنم براشون كمپوت خيار سالم تر باشه ، شما موافقي مصطفي جون ؟:-?

:-o دستت درد نکنه دکتر http://njavan.com/forum/images/smilies/smilee_new1%20%2811%29.gif باشه بیارین همون هم من راضی هستم فقط خدا کنه خوشمزه باشه http://njavan.com/forum/images/smilies/other%20%28122%29.gif اون وقت میشینم تنهایی میخورم به شما دو تا هم اصلا نمیدم http://njavan.com/forum/images/smilies/dokhtarane%20%281%29.gif

بعدشم اینا ورژن جدید کمپوت هست؟؟؟؟:-/

رئیس کمپوت زرنگ دیگه چی هست؟؟؟;;)

آبجی
8th January 2010, 10:51 PM
غير از آنتي بيوتيك هاتون هيچ كدوم از داروها رو ضرورت نداره

ای بابا من مشکلم با همونه خب {worried} به من نمیسازه نمیشه اونو نخورم بقیه رو بخورم ؟؟؟{tongue}

امير آشنا
8th January 2010, 11:17 PM
ای بابا من مشکلم با همونه خب {worried} به من نمیسازه نمیشه اونو نخورم بقیه رو بخورم ؟؟؟{tongue}

نه ديگه
نميشه
اگه بهتون نمي سازه بايد آنتي بيوتيك ديگه اي جايگزين بشه

آبجی
8th January 2010, 11:29 PM
اگه بهتون نمي سازه بايد آنتي بيوتيك ديگه اي جايگزين بشه

به جاش چی بخورم :-?

SaSaMc2
9th January 2010, 02:30 AM
{big green} (( آزيترومايسين )) {big green}

جدي ميگم آ {happy}

اصلاً بگير ببر، اگه خوب نشدي پولش و نميخواد بدي {i dont want to see}

امير آشنا
9th January 2010, 11:46 PM
به جاش چی بخورم :-?

حتي الامكان بايد پزشكتون نظر بده;)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد