PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : «برج ميلاد» خوراك 10 روزه رسانه‌ها را تامين نمي‌كند

mamadi007
3rd January 2010, 08:01 PM
خبرگزاري فارس: يك منتقد سينما گفت: من اصولا معتقدم كه قرنطينه كردن اهالي رسانه در يك مكان، خوب نيست ضمن آن كه نمي‌تواند خوراك 10 روزه جشنواره را پاسخ دهد.
http://media.farsnews.com/Media/8711/Images/jpg/A0616/A0616173.jpg

به گزارش خبرنگار سينمايي فارس، در پي تصميم دست‌اندركاران جشنواره بيست و هشتم فيلم فجر براي اجراي برنامه‌هاي اين دوره از جشنواره در برج ميلاد و به ويژه انتقال سينماي رسانه‌ها به اين مكان، گروهي از اهل رسانه درباره اين انتقال اظهار نظر كرده‌اند.

* سلطان‌محمدي: «برج ميلاد» خوراك 10 روزه اهالي رسانه را تامين نمي‌كند
«حسين سلطان‌محمدي» گفت: جمع شدن برنامه‌هاي جشنواره فيلم فجر در يك مكان خوب است، اما رفت و آمد به آن براي اهالي رسانه، سخت است، هر چقدر هم براي اين منظور سرويس گذاشته شود، اين كار منطقي به نظر نمي‌رسد، ضمن آن كه با اين كار، اهالي رسانه از حواشي جشنواره و سينماهاي ديگر بي اطلاع‌اند.
وي اظهار داشت: من اصولا معتقدم كه قرنطينه كردن اهالي رسانه در يك مكان، خوب نيست ضمن آن كه نمي‌تواند خوراك 10 روزه جشنواره را پاسخ دهد.
سلطان محمدي گفت: برج ميلاد براي افتتاحيه و اختتاميه جشنواره خوب است، چون برپايي چنين مراسمي نياز به مركزيت ندارد.

* قادري: كاخ جشنواره به بهتر شدن جشنواره كمك مي‌كند
«امير قادري» گفت: تا آنجا كه من تأسيسات مجموعه برج ميلاد را ديده‌ام، اين مكان به بهتر شدن كيفيت اجرايي برج ميلاد جشنواره كمك مي‌كند.
وي ادامه داد: با اين وجود من هم معتقدم كه بزرگ‌ترين مشكل «كاخ جشنواره»، معضل عبور و مرور اهالي رسانه است.

* خرازي‌ها: محبوس كردن منتقدان در برج ميلاد، صورت خوشي ندارد
«شهرام خرازي‌ها» ‌گفت: محبوس كردن منتقدان در برج ميلاد، صورت خوشي ندارد.
وي گفت: من معتقدم به علت خارج بودن اين برج از مركزيت شهر و مشكلات رفت و آمد، طبعا تعداد زيادي از اهل رسانه، شانس تماشاي شمار قابل توجهي از فيلم‌ها را از دست خواهند داد.
وي به فارس گفت: متوليان جشنواره با سوق دادن مطبوعاتي‌ها به برج ميلاد در واقع كار خود را راحت كرده‌اند. آنها احتمالا با درخواست‌هاي زيادي براي دريافت كارت جشنواره مواجه بوده‌اند و با تمركز خبرنگاران در برج ميلاد، بدين ترتيب صورت مسئله را پاك كرده و مشكل خودشان را حل كرده‌اند!
ادامه دارد...

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد