PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظري: نسل سوخته فوتسال ما را به اينجا رساند

mamadi007
3rd January 2010, 07:50 PM
خبرگزاري فارس: دروازه‌بان تيم ستارگان جهان گفت: نسل سوخته‌اي در فوتسال داشتيم كه خيلي خوب بودند اما به جايي نرسيدند و با تشويق كردن ما باعث رشد و پيشرفت‌مان شدند.
http://media.farsnews.com/Media/8707/Images/jpg/A0522/A0522032.jpg

مصطفي نظري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: حقيقت اين است اين پروسه پيشرفت و استارت جوانگرايي كه باز هم مي‌تواند كامل‌تر و بهتر شود از زمان درودگر و بعد از جام‌جهاني 2004 آغاز شد. جوراندينهو به جوانان اعتماد كرد كه من هم يكي از آنها بودم. از زماني كه ترابيان مسئوليت را به عهده گرفت،‌ اين كار جدي‌تر پيگيري شد و حسين شمس هم بهتر از جوراندينهو به مهره‌هاي مستعد ميدان داد.
وي تاكيد كرد: بازي‌هاي دوستانه با تيم‌هاي قدرتمند كه توسط عباس ترابيان براي تيم ملي ترتيب داده شد، ترس كاذب ما از برترين‌هاي دنيا را از بين برد و حالا همه با اعتماد به نفس بازي مي‌كنند. در واقع ما نسل سوخته‌اي در فوتسال داشتيم كه خيلي خوب بودند و همان‌ها جوان‌هايي مثل ما را جذب اين رشته كردند.
نظري گفت: فوتسال تنها رشته گروهي ورزش ايران است كه مي‌تواند جز سه تيم برتر دنيا قرار بگيرد.

گلر تيم ملي فوتسال كه همراه با تيم ستارگان جهان برابر برزيل به ميدان رفت،‌ در اين خصوص خاطرنشان كرد: افتخاري براي من بود كه در اين مسابقه حضور داشته باشم. از همه تيم‌هاي بزرگ دنيا در تيم منتخب جهان نفراتي حضور داشتند؛ اما ايران بيشترين نماينده را داشت. ما با تنها 2 جلسه تمريني برابر تيم قهرمان دنيا قرار گرفتيم. در بازي اول من نزديك به 30 دقيقه درون دروازه قرار داشتم كه نتيجه نيز در زمان حضور من در ميدان يك بر يك مساوي بود. در اين مسابقه وحيد شمسايي و محمد طاهري موفق به گلزني شدند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد