PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قطبي: تيمي دونده‌تر از كره‌شمالي در عمرم نديده بودم

mamadi007
3rd January 2010, 07:20 PM
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: به بازيكنانم افتخار مي‌كنم چرا كه تيمي را شكست دادند كه تا به حال دونده‌تر از آنها در طول مربيگري‌ام نديده بودم.
http://media.farsnews.com/Media/8810/Images/jpg/A0789/A0789997.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از پيروزي يك بر صفر تيم ملي مقابل كره شمالي در تورنمنت چهار جانبه قطر اظهار داشت: به بازيكنانم افتخار مي‌كنم. آنها تيمي را شكست دادند كه تا به حال دونده‌تر از آنها در طول مربيگري‌ام نديدم. بازيكنان ايران با اين پيروزي جايگاهشان را در فوتبال به نمايش گذاشتند و ما را به روزهاي روشن‌ اميدوارتر كردند. من خيلي خوشحالم كه با سازماندهي خوبي بازي را آغاز كرديم و به پايان رسانديم. تلاش و تمركز بازيكنانم را تحسين مي‌كنم.
وي ادامه داد: كره شمالي تيمي بود كه در شرايط متفاوتي نسبت به ما بازي كرد. آنها همه بازيكنانشان را در اختيار داشتند و اردوهاي طولاني‌ مدت را پيش از اين بازي‌ها برگزار كرده بودند.

قطبي تأكيد كرد: پيروزي مقابل كره شمالي براي ما بسيار مهم بود. اين پيروزي را به همه مردم ايران تقديم مي‌كنم و از حمايتي كه از من و تيم ملي كردند؛ تشكر مي‌كنم. همانطور كه از ابتدا كارمان را شروع كرديم تلاشمان را مي‌كنيم تا روزبه‌روز بيشتر پيشرفت و نتايج بهتري را كسب كنيم.

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران تصريح كرد:‌ كره‌اي‌ها در اين ديدار موقعيت‌ خاصي روي دروازه ما به وجود نياوردند و در مقابل بازيكنان ما در سازماندهي دفاعي و هجومي كنترل خوبي در ميدان داشتند و با گل زيباي معدنچي و موقعيت‌هاي زيادي كه به دست آورديم بازي بسيار خوبي را ارائه داديم.

قطبي در مورد ديدار با سنگاپور از سري مسابقات مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا كه چهارشنبه هفته جاري برگزار مي‌شود؛‌ گفت: با پيروزي مقابل كره شمالي با روحيه مثبتي به سنگاپور مي‌رويم و در آنجا با يك پيروزي مقتدرانه و خوب خود را براي جام ملت‌هاي آسيا آماده مي‌كنيم.
تيم ملي فوتبال ايران با پيروزي يك بر صفر مقابل كره شمالي تورنمنت چهار جانبه قطر را به پايان برد و با 3 امتياز در قعر جدول رقابت‌ها قرار گرفت.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد