PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : غياثي: عسگري و بهروان گزينه‌هاي مناسبي براي جانشيني عنايت هستند

mamadi007
2nd January 2010, 09:19 PM
خبرگزاري فارس: رئيس سابق كميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: عسگري و بهروان گزينه‌هاي مناسبي براي رياست كميته دواران هستند.
http://media.farsnews.com/Media/8710/Images/jpg/A0576/A0576067.jpg

رضا غياثي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: تا آنجايي كه من مي‌دانم فدراسيون فوتبال از حسين عسگري و غلامرضا بهروان براي اداره كميته داوران برنامه خواسته است. اين اشخاص براي اداره كميته داوران مي‌توانند بسيار مفيد باشند؛ حتي اصفهانيان داور پيشكسوتي كه اكنون عضو شوراي شهر زنجان است نيز مي‌تواند در اين سمت مفيد باشد.
وي ادامه داد: مسعود عنايت اگر خير داوري را مي‌خواهد از رياست كميته داوران كنار بكشد. من دشمن او نيستم اما امروز اعتراض‌هاي زيادي به رفتار و اخلاق و عملكرد عنايت در كميته داوران صورت مي‌گيرد. رئيس كميته داوران نيز بارها گفته صلاح داوري را مي‌خواهد و حاضر است بدون پست و مقام هم به داوري كمك كند بنابراين صلاح داوري در كنار رفتن ايشان است. او مي‌تواند به عنوان ناظر با فيفا و AFC همكاري كند.

رئيس سابق كميته داوران تاكيد كرد: به عنوان شخصي كه سال‌ها با عنايت كار كرده و ايشان را مي‌شناسد به او قول شرف مي‌دهم كه جانشين او نخواهم شد زيرا معتقدم جوانان با انگيزه‌تر و بهتر از من براي رياست كميته داوران وجود دارند. اگر عسگري، اصفهانيان و بهروان دور هم جمع شوند مي‌توانند به داوري كمك كنند. با توجه به اينكه بهروان خودش از اعضاي هيات رئيسه فدراسيون است مي‌تواند مشكلات داوري را بدون واسطه به مديران فدراسيون انتقال دهد.

وي با اشاره به مذاكره تلفني خود با مهدي تاج عنوان كرد: وقتي شنيدم برخي از گزينه‌ها براي اداره كميته داوران فدراسيون فوتبال مطرح شده‌اند به نايب رئيس فدراسيون فوتبال تلفن زدم و به ايشان گفتم اگر اين افراد جانشين عنايت شوند در داوري فاجعه رخ مي‌دهد. عملكرد عنايت به مراتب بهتر از اين گزينه‌ها هستند و اگر نمره عنايت در كميته داوران 10 است اين افراد نمره‌شان يك است.
غياثي ادامه داد: اگر آن افرادي كه گزينه بودند و من نامشان را شنيده‌ بودم جانشين عنايت مي‌شدند در جامعه داوري فاجعه رخ مي‌داد كه خوشبختانه تاج محبت داشت و حرفم را پذيرفت. ايشان حتي رياست كميته داوران را هم به من بفرما زد كه من گفتم ديگر اين سمت را قبول نخواهم كرد و در گوشه و كنار اگر از دستم كمكي بربيايد براي داوري انجام خواهم داد.

رئيس سابق كميته داوران در مورد اينكه اين افراد چه كساني بودند گفت: نمي‌خواهم به كسي بي‌حرمتي شود به همين دليل اسمي از اين افراد نمي‌برم اما همين قدر بدانيد اگر اين افراد مسئوليت كميته داوران را برعهده مي‌گرفتند داوري روزگار خوشي نمي‌ديد. البته اين افراد حسين عسگري يا بهروان نبودند. آنها افراد شايسته‌اي براي اين سمت هستند.

غياثي با اشاره به قهر محسن تركي از داوري گفت: نبايد داوراني مانند تركي را به راحتي از دست بدهيم. داوري خم رنگرزي نيست كه يك داور يك شبه به وجود بيايد. زمان رياست من در كميته داوران و پيش از آن نيز نظري داوران جوان را تربيت كرد تا امروز آماده قضاوت در ليگ برتر باشند. به غير از محسن تركي برخي ديگر از داوران نيز از شرايط موجود در كميته داوران ناراضي هستند و بايد شرايط رضايت خاطر آنها را فراهم كرد.
وي اضافه كرد: با اين حرف عنايت موافقم كه داور نبايد براي كميته داوران تعيين تكليف كند اما نبايد به دليل لجبازي نارضايتي داوران را فراهم كنيم.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد