PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انصاريان: گسترش فولاد قطعاً ليگ برتري خواهد شد

mamadi007
2nd January 2010, 09:07 PM
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال گسترش فولاد تبريز گفت: با آمدن كاظمي و تلاش زياد بازيكنان يكي از تيم‌هاي راه يافته به ليگ برتر خواهم بود.
http://media.farsnews.com/Media/8408/Images/jpg/A0145/A0145689.jpg

به گزارش باشگاه خبري فارس "توانا "، علي انصاريان پس از شكست يك بر صفر گسترش فولاد تبريز مقابل نفت تهران اظهار داشت: بازي شرايط خاص خود را داشت و مي‌توانستيم برنده بازي باشيم، اما بر اثر غفلت خودمان نتيجه را واگذار كرديم. به هر حال فرهاد كاظمي، سرمربي تيم نخستين بازي بود كه روي نيمكت تيم حضور داشت و نبايد از وي انتظار معجره داشت، چون او به غير از چند نفر بازيكنان را به خوبي نمي‌شناسد. البته بايد از حسين خطيبي هم تشكر كرد كه 10 هفته براي اين تيم زحمت كشيد.
مدافع سابق تيم‌هاي پرسپوليس و استقلال در مورد حضور مجددش در ليگ دسته اول گفت: من يك بار تجربه حضور در ليگ دسته اول را آن هم با تيم استيل‌آذين دارم. حضور در ليگ دسته اول شرايط خاص خود را دارد و بازيكنان گمنامي در آن حضور دارند و به نظر من بازي كردن در آن خيلي سخت تر از ليگ برتر است.
بازيكن گسترش فولاد ادامه داد: بازيكناني كه در ليگ برتر بازي كرده‌اند، فشار زيادي را در دسته اول تحمل مي‌كنند چون بر روي نام‌ها خيلي حساب مي‌كنند و مجبوريم تلاش بيشتري كنيم. مطمئنم با آمدن كاظمي و تلاش بيشتر گسترش فولاد در پايان يكي از تيم هاي حاضر در ليگ برتر خواهد بود.
تيم گسترش فولاد با اين شكست با 13 امتياز در مكان يازدهم گروه 2 ليگ دسته اول قرار گرفت و نفت تهران با 22 امتياز صدرنشين است.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد